Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.286
Cevap
109
Favori
574.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

quote:

Yeni çöp geliyor

Kardeş şaka gibisin gerçekten ya, sen her telefondan da anlıyorsun bakayım ki her foruma bir cevap yapıştırmışsın. Ne oldu senin yılbaşı ikramiyesi ve Lumburlop 1020ler???. Tabi eller 1520 ile ve ayaklarda 2520 ile ısınınca başaka konulara genleşmeye başladın.

Sen 3310'unla mutlu ol yeter arkadaşım....Galaxy S5'i düşünüpte uykuların filan kaçmasın....

1-) HTC One'ın olmayan kasa açıklığı Türkler tarafından uyduruldu XDA'da bile bir konu açılmadı Samsung S4'ün kronik donanımsal şarj %50ye gelince reset atma döngüsü XDA'da konuşuldu Türkiye'de hiç konuşulmadı!

2-) Nokia'nın pazar payı düştü çünkü yaptığı telefonlar ömürlük oluyor sizin soba Exynoslu telefonlarınızın durduk yere boyası dökülüyor

3-) L920 kamera daha iyi ses daha yüksek 3 hoparlör var net ve kaliteli hız desen yine öyle dünyanın en iyi dokunmatik ekranına sahip tasarımı yine öyle sağlamlık desen daha iyi kablosuz şarj nokia dedin mi ilk akla uzun süre giden şarj gelir wp 8 pil süresi daha uzun androide göre daha stabil tek eksiği uygulama diyorlar o da yalan 700 bin uygulama varda kaçını tele yüklüyorsun popüler ve önemli tüm uygulamalar mevcut wp 8 de oyunlarda var ilk çıktığı güne göre baya gelişti mağaza eksik olan uygulama ve oyunlarda yolda zaten şöyle bi artı var Nokia ait özel uygulamalar var haritalar bilen göz kamera lensleri nokia müzik mix radio sinemagraf yaratıcı stüdyo panorama trailers nokia care vs nokia ayrıcalıkları da var diğer tellerde androide bağlısın telefon üreticisi kendi uygulamalarını geliştirmeye yönelik çaba sarf etmiyor Win phone 8 2-3 güncelleme daha geliyor ve gelişmeye devam ediyor.

4-) Samsung hala Türkiye 'ye o dandik Exynos çipsetini getirip Türk milletini kazıklıyor siz o kafayla devam edin.

5-) Windows Phone daki oyun ve uygulama açığı kapandı. Mağazada her uygulamayı buluyorsun. O laflar 1yıl önceydi.

Windows Phone android gibi nazlı değil. İlgi istemiyor. Her şeyini kendisi temizliyor, kendisi güncelliyor, arayuzu pratik. Android ise ilgi bekliyor resmen eşek sıpası.Bir de Google Play Store 800,000 uygulama var Windows Phone Market 250,000 ama bir Windows Phone'un marketindeki Ücretsiz Popülerlere bak bir de Play Store'unkine bak. Sana ilk 100'den saçma bir kaç uygulama adı veriyim istersen gir marketten bak verdiğim uygulamalara istersen indir kullan bi, kalite yok Play Store'da.

Onex ten sonra üreticiler donanım güçlerini arttırarak anca rahatlattı.

2GB ramli bir One bile anca sorunsuz çalıştırıyor.

Nedeni donanım değil sistem. Android sanal bir işletim sistemi olduğundan telefonları çok yoruyor. Bu nedenle bir One ile bir İ5 i hala kıyaslayabiliyoruz...

Samsung'un "Seni anlar", "Hayatına eşlik eder" gibi sloganlarına da hastayım. Android hayatımıza eşlik etmiyor, bildiğin hayatı bizim yerimize yaşıyor. İlgi bekliyor resmen eşek sıpası.

Android'in ağzından;

-Şu ROM çıkmış herkes kurmuş sen bana kurmadım. Kurmazsan çalışmam bak. Çalıştırsam bile yavaş açarım.

-Çok uygulama kurdun bana şişkinlik yaptı bak.

-Başım ağrıyor bu gece hiç seninle uğraşamam. Vay efendim şunu arayacaksın, vay efendim buna mesaj atacaksın. O kadar oyun oynadın yeter.

-Müzik dinlerken mesaj mı atılırmış. Sen de abarttın iyice. Dinle doğru düzgün müziğini benim sinirimi bozma. Kapatırım bak ne var ne yoksa.

-Akşama kadar uğraştın benimle, neyse hadi izin verdim ne istersen onu yap. Aa şarjım bitiyor. Neyse bu günlük bu kadar.

Bunları şuan yazmadın herhalde...

Ben senin telefona hala çöp demedim. Ama sen hala kaşık yarıştırıyorsun....

• Samsung’un kısa süre önce basın davetiyelerini dağıtmaya başladığı 24 Şubat tarihli “Unpacked 5″ etkinliğinde resmiyet kazanması beklenen Galaxy S5 cephesinden detaylar gelmeye devam ediyor. İngiltere’de cep telefonu aksesuarları satan mobilefun adlı online alışveriş sitesinde Galaxy S5′e ait kılıflar listelenirken, söz konusu kılıflar tasarım hakkında bazı detayları da gün yüzüne çıkartıyor.

Bir süre önce HTC’nin yeni nesil One modeli için de Çin menşeli sitelerde kılıf satışı başlamış ve sızdırılan görselden kılıfların tamamen One 2 için tasarlandığı anlaşılmıştı. Halihazırda benzer bir süreç Galaxy S5 için de yaşanırken, satışa sunulan kılıflar Galaxy S5′in genel hatlar itibariyle Galaxy S3 ve Galaxy S4′e benzeyeceğini gösteriyor. Güç butonu telefonun sol, ses tuşları ise sağ bölüme yerleştirilirken, arka bölümde kamera ve LED flaş’ın da tıpkı Galaxy S4′te olduğu gibi alt alta konumlandırılacağı anlaşılmaktadır. USB giriş alt orta bölümde, kulaklık girişi ise telefonun üst bölümünde yer alacak.

Kılıflarda asıl dikkat edilmesi gereken husus ise parmak izi tarayıcısına ait arka bölümde herhangi bir detayın yer almamasıdır. Oysa kısa süre önce Evleaks tarafından sızdırılan sistem dosyasında Galaxy S5′te parmak izi tarayıcısını varlığı doğrulanmıştı. Bu da parmak izi tarayıcısının home butonun altına ya da ekrana yerleştirileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Galaxy S5′in lansman tarihini doğru tahmin eden Eldar Murtazin’in Galaxy S5′te yer alacağını iddia ettiği yazılım ve donanım özelliklerine göz atacak olursak; 5.24-inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü ekran, 64-bit destekli 6. nesil Exynos işlemci, LTE destekli modelde Qualcomm cephesinden dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemci, 16MP arka kamera, 3GB RAM, 32/64GB dahili depolama, microSD kart desteği, Android 4.4 KitKat, yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzü ve 3.200mAh kapasiteli pil.

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

Kaynak : Andronova.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 10 Şubat 2014; 8:46:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni çöp geliyor

Kardeş şaka gibisin gerçekten ya, sen her telefondan da anlıyorsun bakayım ki her foruma bir cevap yapıştırmışsın. Ne oldu senin yılbaşı ikramiyesi ve Lumburlop 1020ler???. Tabi eller 1520 ile ve ayaklarda 2520 ile ısınınca başaka konulara genleşmeye başladın.

Sen 3310'unla mutlu ol yeter arkadaşım....Galaxy S5'i düşünüpte uykuların filan kaçmasın....

1-) HTC One'ın olmayan kasa açıklığı Türkler tarafından uyduruldu XDA'da bile bir konu açılmadı Samsung S4'ün kronik donanımsal şarj %50ye gelince reset atma döngüsü XDA'da konuşuldu Türkiye'de hiç konuşulmadı!

2-) Nokia'nın pazar payı düştü çünkü yaptığı telefonlar ömürlük oluyor sizin soba Exynoslu telefonlarınızın durduk yere boyası dökülüyor

3-) L920 kamera daha iyi ses daha yüksek 3 hoparlör var net ve kaliteli hız desen yine öyle dünyanın en iyi dokunmatik ekranına sahip tasarımı yine öyle sağlamlık desen daha iyi kablosuz şarj nokia dedin mi ilk akla uzun süre giden şarj gelir wp 8 pil süresi daha uzun androide göre daha stabil tek eksiği uygulama diyorlar o da yalan 700 bin uygulama varda kaçını tele yüklüyorsun popüler ve önemli tüm uygulamalar mevcut wp 8 de oyunlarda var ilk çıktığı güne göre baya gelişti mağaza eksik olan uygulama ve oyunlarda yolda zaten şöyle bi artı var Nokia ait özel uygulamalar var haritalar bilen göz kamera lensleri nokia müzik mix radio sinemagraf yaratıcı stüdyo panorama trailers nokia care vs nokia ayrıcalıkları da var diğer tellerde androide bağlısın telefon üreticisi kendi uygulamalarını geliştirmeye yönelik çaba sarf etmiyor Win phone 8 2-3 güncelleme daha geliyor ve gelişmeye devam ediyor.

4-) Samsung hala Türkiye 'ye o dandik Exynos çipsetini getirip Türk milletini kazıklıyor siz o kafayla devam edin.

5-) Windows Phone daki oyun ve uygulama açığı kapandı. Mağazada her uygulamayı buluyorsun. O laflar 1yıl önceydi.

Windows Phone android gibi nazlı değil. İlgi istemiyor. Her şeyini kendisi temizliyor, kendisi güncelliyor, arayuzu pratik. Android ise ilgi bekliyor resmen eşek sıpası.Bir de Google Play Store 800,000 uygulama var Windows Phone Market 250,000 ama bir Windows Phone'un marketindeki Ücretsiz Popülerlere bak bir de Play Store'unkine bak. Sana ilk 100'den saçma bir kaç uygulama adı veriyim istersen gir marketten bak verdiğim uygulamalara istersen indir kullan bi, kalite yok Play Store'da.

Onex ten sonra üreticiler donanım güçlerini arttırarak anca rahatlattı.

2GB ramli bir One bile anca sorunsuz çalıştırıyor.

Nedeni donanım değil sistem. Android sanal bir işletim sistemi olduğundan telefonları çok yoruyor. Bu nedenle bir One ile bir İ5 i hala kıyaslayabiliyoruz...

Samsung'un "Seni anlar", "Hayatına eşlik eder" gibi sloganlarına da hastayım. Android hayatımıza eşlik etmiyor, bildiğin hayatı bizim yerimize yaşıyor. İlgi bekliyor resmen eşek sıpası.

Android'in ağzından;

-Şu ROM çıkmış herkes kurmuş sen bana kurmadım. Kurmazsan çalışmam bak. Çalıştırsam bile yavaş açarım.

-Çok uygulama kurdun bana şişkinlik yaptı bak.

-Başım ağrıyor bu gece hiç seninle uğraşamam. Vay efendim şunu arayacaksın, vay efendim buna mesaj atacaksın. O kadar oyun oynadın yeter.

-Müzik dinlerken mesaj mı atılırmış. Sen de abarttın iyice. Dinle doğru düzgün müziğini benim sinirimi bozma. Kapatırım bak ne var ne yoksa.

-Akşama kadar uğraştın benimle, neyse hadi izin verdim ne istersen onu yap. Aa şarjım bitiyor. Neyse bu günlük bu kadar.

Bunları şuan yazmadın herhalde...

Ben senin telefona hala çöp demedim. Ama sen hala kaşık yarıştırıyorsun....

nicin kendim yazmayayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni touchwizin değişen ekranından ilk görüntüler... (s-voice)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 10 Şubat 2014; 10:21:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Arkadaslar grafik kartı ne olacak önemli olan bu

Ha bu arada mali t628 olacak exynos 5'linin.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Arkadaslar grafik kartı ne olacak önemli olan bu

Ha bu arada mali t628 olacak exynos 5'linin.....

2k ekranli modelde mali t628 gpu sunu kullanmayacaktir samsung. Yeni bir mali serisi bulunur buyuk ihtimal.. Bu senenin S serisi cok iyi olacak diye dusunuyorum da bakalim.. Umarim sacma yerlerden kisipta kotu bir sey cikarmazlar..

• daimbey kullanıcısına yanıt
    Ayrica bu S health, Watch on, S voice uygulamalarinin arayuzleri benim cok hosuma gitti.. Sanirim bu kez iyi bir touchwiz gelecek gibi gorunuyor.. Gecenlerde dedikleri gibi yazilima onem verip iyi bir arayuz yaparlar.. Gorsel yonden en cok hosuma giden arayuzTouchwiz..

• Almanya da acaba fiyat olarak nasıl olur ? Kardeşime almak istiyorum. 700 Euro gibi düşünüyorum. Eğer o şekilde çıkarsa büyük ihtimal burada da 2.000 & 2.200 TL arasında çıkacaktır. Kurunda şu an ki durumuna bakarsak buradan almak daha mantıklı olur hem de garanti sorunu olmaz. Sizin fikirleriniz nelerdir ? Bu arada eğer bu yeni TW arayüzünü S4 e vermezlerse olay çıkarırım çok güzel duruyor yeni arayüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

Almanya da acaba fiyat olarak nasıl olur ? Kardeşime almak istiyorum. 700 Euro gibi düşünüyorum. Eğer o şekilde çıkarsa büyük ihtimal burada da 2.000 & 2.200 TL arasında çıkacaktır. Kurunda şu an ki durumuna bakarsak buradan almak daha mantıklı olur hem de garanti sorunu olmaz. Sizin fikirleriniz nelerdir ? Bu arada eğer bu yeni TW arayüzünü S4 e vermezlerse olay çıkarırım çok güzel duruyor yeni arayüz.

Kardeş eğer vergi indirimi gibi durum sözkonusu olmazsa bu kurlarla telefonlarda 2199, 2399, 2599 gibi fiyatları da görebiliriz. Ama türkiyeye exynoslu telefon getiriler o da muhtemelen 1999 ila 2199 gibi bir fiyatla girebilir ülkemize.....

Bu lime pie andrid 4.5 mu olacak yoksa 5.0 mı olacak bilinmiyor. O güncellemeyle s4 yeni touchwiz'ine kavuşur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 11 Şubat 2014; 15:02:06 >

•  ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★
    bir sızıntı gibi duruyor....

• Peki bu Samsung galaxy s5 olabilirmi????

Not:Apple cihazlarını sızdırmakla oldukça popüler Sonny Dickson tarafından yayınlanan görsel, görüntü kılavuzundan alınmış gibi görünüyor. Tasarımı Galaxy S4’e benziyor gibi görünüyor ama çok emin değiliz çünkü Samsung’un, Galaxy S5 için yeni tasarım üzerinde çalışması bekleniyor.

Galaxy S5’in boyutu 141.7 x 72.5 x 8.2 mm ölçüleri ile 136.6 x 69.8 x 7.9 mm olan Galaxy S4’ün ölçülerine oldukça yakın. Bu ölçülerle 5.25 inç olacak olan Galaxy S5, 5 inç olan Galaxy S4’ten biraz daha büyük olacak.

• quote:

quote:

Almanya da acaba fiyat olarak nasıl olur ? Kardeşime almak istiyorum. 700 Euro gibi düşünüyorum. Eğer o şekilde çıkarsa büyük ihtimal burada da 2.000 & 2.200 TL arasında çıkacaktır. Kurunda şu an ki durumuna bakarsak buradan almak daha mantıklı olur hem de garanti sorunu olmaz. Sizin fikirleriniz nelerdir ? Bu arada eğer bu yeni TW arayüzünü S4 e vermezlerse olay çıkarırım çok güzel duruyor yeni arayüz.

Kardeş eğer vergi indirimi gibi durum sözkonusu olmazsa bu kurlarla telefonlarda 2199, 2399, 2599 gibi fiyatları da görebiliriz. Ama türkiyeye exynoslu telefon getiriler o da muhtemelen 1999 ila 2199 gibi bir fiyatla girebilir ülkemize.....

Bu lime pie andrid 4.5 mu olacak yoksa 5.0 mı olacak bilinmiyor. O güncellemeyle s4 yeni touchwiz'ine kavuşur....

Eğer Snapdragon 805 ile çıkarsa burada ben onu almayı daha çok isterim. Exynos lu versiyon sıkıntı yaratabiliyor performans konusunda. Diğer bir husus ise 4K video çekme yeteneği olacak mı Exynos lu versiyonda. Ama eğer 2.200 TL den daha yüksek bir fiyatla çıkacaksa da telefon Türkiye'den satış falan beklemesinler. Taksit dönemi de sona erdi ki yani o parayı veripte kimse alamaz.

• quote:

quote:

quote:

Eğer Snapdragon 805 ile çıkarsa burada ben onu almayı daha çok isterim. Exynos lu versiyon sıkıntı yaratabiliyor performans konusunda. Diğer bir husus ise 4K video çekme yeteneği olacak mı Exynos lu versiyonda. Ama eğer 2.200 TL den daha yüksek bir fiyatla çıkacaksa da telefon Türkiye'den satış falan beklemesinler. Taksit dönemi de sona erdi ki yani o parayı veripte kimse alamaz.

Buraya sd 805 vereceklerini sanmam. Çünkü note 3'te yapmadıkları kalmadı ama bişey çıkmadı. Eğer iki model çıkarsa biri standart biri premium. Premium 4k çeker diğeri yine çekemez. Arada 350-400 tl gibi bir fiyat olursa ve tek büyük fark 4K olursa buna o para verilmez. Ama almanyadan telefon almak, getirtmek isterim çünkü oraya sd 805 veririler....

Ben bir öğretmenim lakin işin açıkcası 2200 tl olursa ki olabilir, senet filan olmaz ise bende bu kadar nakiti bir anda çıkarıp veremem....

• 4K Video kısmını önemsiyorum çünkü ileride 4K yaygınlaştığı zaman iyi ki 4K çekmişiz diyeceğiz. Sanmıyorum ben iki farklı modelde olsa 2.300 den fazla olmaz yoksa satamaz. Imkansız yani. 805 lik versiyon Almanya da kesin çıkarsa o zaman iyi olur.

• Bu seneki galaxy s serisi bayağı bir satılacak diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Bu seneki galaxy s serisi bayağı bir satılacak diye tahmin ediyorum

Hayırlısı kardeş bizim isteğimiz, insanların kaliteli, enson özellikleri içinde bulunduran hesaplı ürünler almasıdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

1.5 Yıldır iphone 4 kullanıyorum aslında telefonu yenilemeyi düşünüyordum.G2 ile S4 arasında kalmıştım hafiftende G2 ye doğru gidiyordum ancak arkadaşım ocak ta s5 tanıtılacak onu bekle istersen demişti

Bekleyeyim bakayım nasıl bir cihaz çıkacak

Bekliyomusun hala
  • o pil değeri en az 3,200 mah olmaz ise işi çok zor.
  • Hocaaam gelsin S5
  • Güzel bir cihaz çıkarsa 5sten buna geçerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.