Bildirim
★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (14. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
S5'i almayacağım ama lansmanı heyecanla bekliyorum. Samsung'tan beklenti büyük... -
beyaza yakın bir telefon olma olasılığı kaç :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mawice
merhaba arkadaşlar arkadaşların haberi paylaştığı siteyi bilmem ama o sitenin haberi aldığı kaynakça açıklama yapmış çeşitli söylentiler hakkında bunlar kısaca şöyle anladığım kadarıyla ;
* Telefon çerçevesiz ekrana sahip olacak.
* Klasik orta fiziksel tuş artık olmayacak.
* Bugüne kadarki en ince galaxy olacak.
* Ekranın alt kısmı parmak izi okuyabilecek.
* Hassasiyet çok üst düzeyde olacak. ( yanlış okumadıysam eldivenle bile kullanılabilecek ve ekrandan parmağınızdan nabız ölçümü yapabilecek sağlık uygulamaları olacak )
* Normalde dokunmatik paneller 4 katmanlıymış ancak samsung tek katman üzerinde çalışmaktaymış buda ekran hassasiyetini mükemmel dereceye getiricekmiş.
Yanlış okumuşsam arkadaşlar düzeltebilirler. Kaynağı aşağıda veriyorum.
>>> KAYNAK <<<
Eyvallah kardeş, söylediklerin -Ne diyorsun sen!!!!! cinsinden... Böyle olursa standartlar yeniden belirlenir....
-
Almayanın samsungla anlaşmalı önde gelen öperatörlerden O2 yeni s5'in su geçirmez olacağına işaret eden bir görsel yayınladı....
Diğer bir görseldede "anticipation hihg 5" diyerek S5'den beklentinin yüksek olduğuna dem vuruyor.....
-
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
beyaza yakın bir telefon olma olasılığı kaç :)
Yani nasıl beyaza yakın?? Yani illaki bir beyaz birde siyah versiyon yapıyorlar. Ben soruyu anlamadım belki de..... -
GadgetLove tarafından tasarlanan ve şimdiye kadar sızdırılan görüntü ve bilgilerden faydalanılarak hazırlanan animasyonlu resim, Galaxy S5’in nasıl bir arayüzüne sahip olacağı hakkında fikirler veriyor.
-
Sense örnek alınmış gibi. Ve tizen izleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: daimbey
quote:
merhaba arkadaşlar arkadaşların haberi paylaştığı siteyi bilmem ama o sitenin haberi aldığı kaynakça açıklama yapmış çeşitli söylentiler hakkında bunlar kısaca şöyle anladığım kadarıyla ;
* Hassasiyet çok üst düzeyde olacak. ( yanlış okumadıysam eldivenle bile kullanılabilecek ve ekrandan parmağınızdan nabız ölçümü yapabilecek sağlık uygulamaları olacak )
* Normalde dokunmatik paneller 4 katmanlıymış ancak samsung tek katman üzerinde çalışmaktaymış buda ekran hassasiyetini mükemmel dereceye getiricekmiş.
>>> KAYNAK <<<
Eyvallah kardeş, söylediklerin -Ne diyorsun sen!!!!! cinsinden... Böyle olursa standartlar yeniden belirlenir....
dediğine aynen katılıyorum kardeş özellikler vay canına dedirtecek cinsten bakalım ne kadarı gerçek olacak
-
Antutu puanları 35 600 küsür geliyor sizce böyle gelirse alınır sonuçta S4 Note 2'den daha yüksek bir puanla geldi S5'de Note 3'den daha yüksek puanla gelmeli kanımca 40 000'i geçen bir puan almalı diye düşünüyorum Antutu'da eğer böyle gelirse Mayıs'ın başında alacağım. -
quote:
>>> KAYNAK <<<quote:
Orijinalden alynty: mawice
merhaba arkada?lar arkada?laryn haberi payla?ty?y siteyi bilmem ama o sitenin haberi aldy?y kaynakça açyklama yapmy? çe?itli söylentiler hakkynda bunlar kysaca ?öyle anlady?ym kadaryyla ;
* Klasik orta fiziksel tu? artyk olmayacak.
* Ekranyn alt kysmy parmak izi okuyabilecek.
* Hassasiyet çok üst düzeyde olacak. ( yanly? okumadyysam eldivenle bile kullanylabilecek ve ekrandan parma?ynyzdan nabyz ölçümü yapabilecek sa?lyk uygulamalary olacak )
* Normalde dokunmatik paneller 4 katmanlyymy? ancak samsung tek katman üzerinde çaly?maktaymy? buda ekran hassasiyetini mükemmel dereceye getiricekmi?.
Yanly? okumu?sam arkada?lar düzeltebilirler. Kayna?y a?a?yda veriyorum.
>>> KAYNAK <<<
* Telefon çerçevesiz ekrana sahip olmayacak. Fakat çerçeve epey incelecek. Hem yanlardan hem de alt ve üst kisimlardan... Dikkat ederseniz S serisinde sürekli incelen çerçeve tablosuyla karsilasmamiz mümkün. Bu gelenek S5 modelinde de devam edecek. Fakat çerçevesiz(tam ekran, sifir çerçeve) demek yanlis olur. Samsung, S6 için de bir seyler düsünmek zorunda.
* Çerçevenin incelmesine paralel olarak ortadaki fiziksel tus er ya da geç ortadan kalkacak. Bence S5' de son defa kullanilacak.
* Yine S serisini incelersek kasa kalinliginin sürekli azaldigini görebiliriz. S5 modeli de 6.9 civarinda olacaktir.
* Parmak izi okuyucu olabilir. Siradan olmaya basladi.
* Parmaktan nabiz ölçme teknigini kullanan bir takim basit cihazlar zaten mevcut. Bu özelligi eklemek zor olmasa gerek.
* Kasa kalinligini etkileyen en önemli faktörlerden biri de panel kalinligidir. Hem daha ince bir telefon için hem de yukarida söylendigi gibi daha iyi bir dokunmatik hassasiyeti için böyle bir gelisme mümkün...
Bunlar benim sahsi görüsümdür. Yukaridaki maddelere yönelik yapmis oldugum analizdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNavigator -- 17 Şubat 2014; 19:01:49 >
-
yeni bir görüntü sızmış arkadaşlar paylaşayım istedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LNavigator
quote:
Orijinalden alynty: mawice
merhaba arkada?lar arkada?laryn haberi payla?ty?y siteyi bilmem ama o sitenin haberi aldy?y kaynakça açyklama yapmy? çe?itli söylentiler hakkynda bunlar kysaca ?öyle anlady?ym kadaryyla ;
* Klasik orta fiziksel tu? artyk olmayacak.
* Ekranyn alt kysmy parmak izi okuyabilecek.
* Hassasiyet çok üst düzeyde olacak. ( yanly? okumadyysam eldivenle bile kullanylabilecek ve ekrandan parma?ynyzdan nabyz ölçümü yapabilecek sa?lyk uygulamalary olacak )
* Normalde dokunmatik paneller 4 katmanlyymy? ancak samsung tek katman üzerinde çaly?maktaymy? buda ekran hassasiyetini mükemmel dereceye getiricekmi?.
Yanly? okumu?sam arkada?lar düzeltebilirler. Kayna?y a?a?yda veriyorum.
>>> KAYNAK <<<
* Telefon çerçevesiz ekrana sahip olmayacak. Fakat çerçeve epey incelecek. Hem yanlardan hem de alt ve üst kisimlardan... Dikkat ederseniz S serisinde sürekli incelen çerçeve tablosuyla karsilasmamiz mümkün. Bu gelenek S5 modelinde de devam edecek. Fakat çerçevesiz(tam ekran, sifir çerçeve) demek yanlis olur. Samsung, S6 için de bir seyler düsünmek zorunda.
* Çerçevenin incelmesine paralel olarak ortadaki fiziksel tus er ya da geç ortadan kalkacak. Bence S5' de son defa kullanilacak.
* Yine S serisini incelersek kasa kalinliginin sürekli azaldigini görebiliriz. S5 modeli de 6.9 civarinda olacaktir.
* Parmak izi okuyucu olabilir. Siradan olmaya basladi.
* Parmaktan nabiz ölçme teknigini kullanan bir takim basit cihazlar zaten mevcut. Bu özelligi eklemek zor olmasa gerek.
* Kasa kalinligini etkileyen en önemli faktörlerden biri de panel kalinligidir. Hem daha ince bir telefon için hem de yukarida söylendigi gibi daha iyi bir dokunmatik hassasiyeti için böyle bir gelisme mümkün...
Bunlar benim sahsi görüsümdür. Yukaridaki maddelere yönelik yapmis oldugum analizdir.
Bir husus ince telefonu seviyorum lakin 7,5mm ideal olsa gerek çünkü çok inceyi de elde tutmak zorlaşıyor....
-
quote:
Orijinalden alıntı: daimbey
Almayanın samsungla anlaşmalı önde gelen öperatörlerden O2 yeni s5'in su geçirmez olacağına işaret eden bir görsel yayınladı....
Diğer bir görseldede "anticipation hihg 5" diyerek S5'den beklentinin yüksek olduğuna dem vuruyor.....
Aslında su geçirmezlik bir şeyi daha gösteriyor, klasik Samsung kasa malzemesi değişecek, bu da kesinleşmiş oluyor. Sonuçta S4 Active dahi S4'e göre daha hoş bir kasaya sahipti. -
quote:
yeni bir görüntü sızmış arkadaşlar paylaşayım istedim.
Özür diliyorum mawice kardeşim biraz daha büyük olduğu için yenisini yayınlıyorum...
-
Ve işte beklenen haber kesinleşti. Samsung’un heyecanla beklenen amiral gemisi Galaxy S5 parmak izi tarayıcıya kesin olarak sahip olacak. Fakat Samsung bu teknolojiyi rakiplerine oranla birkaç seviye ileri taşıyarak getiriyor. İşte bu teknolojinin tam olarak nasıl çalışacağı ve kullanılacağı…
Gelen haberlerden önce tuşlar ile ilgili olanıyla başlayalım. Samsung önceki amiral gemisi modellerindeki geleneği bozmadı ve yeni cihazına da tuşlar ekledi. Son zamanlarda birçok söylenti Samsung’un parmak izi tarayıcıyı başlangıç tuşu içine yerleştirdiği üzerineydi. Bu söylenti de çok büyük ihtimalle doğru olacak. Parmak izinizi tanıtmak için parmağınızı aşağıdan yukarıya tarayıcı üzerinde orta hızda kaydırmanız gerekecek aksi takdirde parmak iziniz tanınmayacak. Ayrıca tarayıcı neme de hassas olacak ve cihazı ıslak elle kullanamaya kalkışırsanız hata verecek ve size ellerinizi kurulamanızı söyleyecek.
Samsung parmak izi tarama işlemini doğrudan işletim sistemi üzerinden uygulayacak. Toplamda 8 farklı parmak izi kaydedebileceksiniz ve hatta her parmak izi sayesinde belirlediğiniz bir uygulamaya doğrudan ulaşabileceksiniz. Elbette bunlardan biri cihazı açmak için belirlenmek zorunda olacak. Aynı zamanda Samsung “Özel Mod” ayarlayarak seçtiğiniz özel dosyalarınızı saklayabileceğiniz bir bölüm oluşturdu. Böylece bu moda ulaşmak istediğinizde ayarladığınız parmağınızı tanıtmanız yetecek. Aynı zamanda bazı internet sitelerinde de ve Samsung hesaplarınızda kullanıcı adı ya da şifre girmeden sadece parmak izinizi tanıtarak doğrudan siteye giriş yapabileceksiniz. Özellikle kullanıcı adı ve şifre girme derdinden kurtulacak olmak birçok kullanıcı için büyük rahatlık anlamına geliyor. Parmağınızı tarattığınız zaman ekranda parmak izinizin gerçek zamanlı tarama görüntüsü de oluşacak.
Evet, Apple ve HTC gibi markalar parmak izi tarayıcıları cihazlarında kullandılar ama hiçbiri Samsung’un kullandığı şekilde bu teknolojinin potansiyelinden tam anlamıyla yararlanarak bu işi yapamadı. Bu noktada Samsung’un Ar-Ge için harcadığı onca milyon doların da farkı kendini hissettiriyor.
Doğruyu söylemek gerekirse heyecanlanmamak elde değil çünkü artık internette alışverişten tutun çevrimiçi sitelerin kullanımına kadar bu teknoloji birçok şeyi değiştirecek ve zamandan bolca kazanmamızı sağlayacak. Ufak bir devrim niteliğinde olabilecek bu yeni özellik bakalım kullanıcılardan nasıl tepkiler alacak?
Kaynak: Sam Mobile
-
Yahu karar versinler artık 16 mı 20 mi? Sony, htc nokia hatta apple bile günler, hatta haftalar öncesinden sızıyor adamlar basmış silikonu değil sızmak içindeki bile gözükmüyor...
Şimdide bulanık bir klavye resmi ve exif bilgileri 16 mp diyor. Acaba premium model 20, standart 16 mı olacak diye akıllardan geçmiyor değil....
Exif bilgileri...
Bu - SM-G900A_NA_ATT (AT & T) adlı operatöre ait, önceki exif bilgileri ise g900V modeline aitti oda verizone operatörünün....
Önceki exif bilgileri ve kod numaralarının nereye ve hangi operatöre ait olduğu........
Ayrıca İşte SM-G900, veya Galaxy S5 modeli numaraları listesi:
(Samsung tarafından doğrulanan, Sammobile tarafından servis edilen bir haber...)
- SM-G9006V_CHN_CHN (Çin)
- SM-G9008V_CHN_ZM (Çin)
- SM-G9009D_CHN_CTC (Çin)
- SM-G900A_NA_ATT (AT & T)
- SM-G900D_JPN_DCM (Japonya)
- SM-G900F_EUR_XX (Açık Avrupa)
- SM-G900H_EUR_XX (Açık Avrupa)
- SM-G900I_SEA_XSA (Asya)
- SM-G900J_JPN_KDI (Japonya)
- SM-G900K_KOR_KTC (Kore)
- SM-G900L_KOR_LGC (Kore)
- SM-G900M_LA_VF (Vodafone)
- SM-G900P_NA_SPR (Sprint)
- SM-G900R4_NA_USC (US Cellular)
- SM-G900S_KOR_SKC (Kore)
- SM-G900T_NA_TMB (T-Mobile)
- SM-G900V_NA_VZW (Verizon)
- SM-G900W8_NA_BMC (BMC)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 18 Şubat 2014; 15:03:54 >
-
Telefonun tanitilmasina 1 haftadan az kaldi ama daha hicbir sey icin bu kesin var diye soylenemiyor.. Parmak izi okuyucusu yukarda yazan gibi olacaksa cok guzel olur benim icin.. Ve bahsedilen ozel modda cok sık kullandigim uygulamalar acilsa kullansam benim istedigim seylerden biriydi.. Sanirim Premium ve standart model olacak cunku hem 2k hem full hd ornekleri geliyor.. Ayrica sanirim yeni bir led flaş kullanilacak samsung galaxy s5te tabi yanlis anlamadiysam :)
Link:www.sammobile.com/2014/02/18/samsung-unveils-new-camera-flash-leds-will-use-one-on-the-galaxy-s5s-16mp-camera/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanjack026 -- 18 Şubat 2014; 15:25:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lumia tercih ederim ama S5 de olsa olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X