Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertilk

quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

quote:

Orijinalden alıntı: mertilk

Dogmamis cocuga don bicmek

Derken?????....

Telefon tanitilinca butun,ozellikleri,belli olacakken,onceden,tek tek bunlari arastirmaya zahmet edildigi icin diyorum

Kardeş bütün pozitif bilimler ve elde edilen bilgiler merakdan ve insanın bilgiye ulaşma isteğinden oluşmuştur. Samsung genelde piyasa standartlarını belirleyip, yeniliklerin öncüsü olduğu, her çıkardığı amiral telefonun 10 ve katları milyonlarla satıldığı ve şuan hali hazırda çıkan ve çıkacak bulunan telefonlar itibari ile (lg g2-g3, lg pro 2, htc m7-m8, apple 5s-6, pazardan pay almaya çalışan huawei, xiaomi, lenovo, ve windowslu nokia) piyasanın kurt kapanı haline geldiğini düşünürsek, MERAK elbette ki insanı sarıyor... Ve benim gibi merak eden arkadaşlarla beraber bilgileri paylaşıyor ve bekliyoruz......

İnşallah .....

• Samsung home tuşundan vazgeçmez bence. Umarım da vazgeçmez.

bir de kaldı 4 gün ama telefonun hiçbir görseli ortalıkta yok, adamlar iyi saklıyor telefonu.
  • Bende şu an LG G2 var çok memnunum ama çıkarilamayan bataryadan dolayi SAMSUNG S5e geçmeyi de dusunmuyor değilim ve bu yüzden huzursuzum. Bakalım gelsin bi S5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Samsung home tuşundan vazgeçmez bence. Umarım da vazgeçmez.

bir de kaldı 4 gün ama telefonun hiçbir görseli ortalıkta yok, adamlar iyi saklıyor telefonu.

İllaki sızacak demiyorum, S4 çinden sızmıştı. Ne varsa çinde var. Haftasonu bişeyler olabilir belki....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir duyuma göre S5'te çocuk modu olacağı ve çocukların oyun oynarken telefonu kurcalamaları halinde istenmeyen aramaların ve ayar değiştirmelerin önüne bir pin şifresi ile geçeceklermiş.

Ayrıca en hızlı satışa sunulan galaxy olacak hatta daha HTC M8 tanıtılmadan yani 25 marttan önce mart ortasında kullanıcıların elinde olacak...

Galaxy S5 Plus ve Galaxy S5 Classic gibi (bunlar atmasyon) 2 farklı isime sahip olacaklar....

Hatta aynı HTC m8 gibi altın renkli bir varyasyonuu bile gelebilir.....

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

• Arkadaslar malum 24 Subatta tanitilacak S5 16 GB ve özellikle 32 GB versiyonunun sizce fiyati ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Arkadaslar malum 24 Subatta tanitilacak S5 16 GB ve özellikle 32 GB versiyonunun sizce fiyati ne olur?

16 gb versiyonu olmayacak. Minimum 32 gb olarak piyasaya sürülür. Fiyatida en az 2000 tl olur...

• Etkinlik videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 21 Şubat 2014; 12:30:07 >
  • daimbey kullanıcısına yanıt
    pozitif bilimler mi. hahahah. parayi bastirip korelilerin malini almak mi pozitif bilim. yok rengi yok ekrani.

yangindan mal kacirir gibi ana konu acacam hevesiyle aylar once konu acmak pozitif bilim mi?

ekrani 5,4 mu olacak 5,3 mu. islemci zart mi olacak zurt mu? cok bilimsel konusma yaww..

bende galaxy s66 acayim. e nasilsa gelecek simdiden tartisilsin ana konu olsun. millet benim konumda toplansin.

yaw deki ana konu acmak istedim. actim. begenmeyen gitsin baska acsinde gec git.

neyse az kaldi heyecanla bekliyoz bakalim. acaba kapak metal mi olacak plastik mi. bende bu bilimsel acidan yaklasiyorum.

• Bilimle ilgili yazdığım şeylerin, herkes tarafından aynı oranda anlaşılabilmesini beklemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 21 Şubat 2014; 13:49:41 >
  • Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 21 Şubat 2014; 16:16:07 >
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Etkinlik videosu guzel olmus bence :)

Tesekkurler..

• Amazon kılıfları satışa bile çıkarmış...

http://www.amazon.com/Non-Slip-Spigen-Samsung-Release-Protection/dp/B00I3ULRH4/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1392981851&sr=8-10&keywords=galaxy+s5+spigen

Ve şu prototiple uyuşuyor sanki (merceğin büyüklüğü ve flaşın yeri ve büyüklüğü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 21 Şubat 2014; 16:43:33 >

• Cebimizdeki cihazlar evdeki kasaları geçer oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mi yanlış görüyorum.. ama bu led değil xenon flaş mı ?
  • Orta tus beyaz

• Temsili resimdir o ya, orta tuşun beyaz olacağı falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Orta tus beyaz

Tabiki temsilidir kardeş...
  • Arkadaşlar konu niye bu kadar cansız anlamadım Böyle düşünüyorum. Çünkü Galaxy S4 çıkmadan 1 ay öncesinden ana konu 100 sayfayı aşmıştı diye hatırlıyorum. Bu hesabı da o zaman açmıştım hiç kullanmadım ama forumu takip ediyorum. Şimdi Galaxy S5 zamanı olduğu için tekrar girdim ama konu çok boş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SsSs4S

Arkadaşlar konu niye bu kadar cansız anlamadım Böyle düşünüyorum. Çünkü Galaxy S4 çıkmadan 1 ay öncesinden ana konu 100 sayfayı aşmıştı diye hatırlıyorum. Bu hesabı da o zaman açmıştım hiç kullanmadım ama forumu takip ediyorum. Şimdi Galaxy S5 zamanı olduğu için tekrar girdim ama konu çok boş bence

Eskisi kadar sızıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.