Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm demek ki konunun bu kadar boş olmasının sebebi telefonla ilgili sızıntı olmamasından kaynaklanıyor. Acaba telefon çıkınca konu canlanır mı yani canlanmak derken bayaa 100-200 sayfaya çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SsSs4S

Arkadaşlar konu niye bu kadar cansız anlamadım Böyle düşünüyorum. Çünkü Galaxy S4 çıkmadan 1 ay öncesinden ana konu 100 sayfayı aşmıştı diye hatırlıyorum. Bu hesabı da o zaman açmıştım hiç kullanmadım ama forumu takip ediyorum. Şimdi Galaxy S5 zamanı olduğu için tekrar girdim ama konu çok boş bence

Sağol kardeş, arkadaşlarla bişey paylaşıyoruz hoş da oluyor ama bazı kendini bilmezler (9-10 mesaj geride bir tane mevcut) konu açıyoruz diye söylemediklerini bırakmıyor. Ama muhatap da olmamak gerekir, kenidine değer atfeder yoksa.... Paylaşımlarını bekleriz...

• tasarim yukaridaki ise hic begenmedim g2 alacagim muhtemelen....
  • daimbey kullanıcısına yanıt
    Konuyu erkenden açmanız cidden çok hoş olmuş. Ve evet ben de okudum o kendini bilmezlerin yorumlarını. Ama bu konu çok daha iyisini hak ediyor. Umarım Telefonun tanıtımından sonra burası dolup taşar. ( Tabii ki kendini bilmez, çekemeyen ve diğer markaların Fanboy'u olmuş insanlar olucaklarsa hiç gelmesinler.)

EDİT : Bu arada Galaxy s5' i inş %99 alıcam adımı alıcaklar listesine yazabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SsSs4S -- 21 Şubat 2014; 22:31:48 >
  • Exynos 6 işlemcili model bu sefer olmuş adreno 330 eski grafik birimi
    Bu sfer garanti alyrm allahn izniyle Exynos 6 modelini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende okudum forumu baştan sona...
    öncelikle daimbey kardeşimize teşekkürler...öncülük edip konuyu açmış...
    merak edenler için kısa kısa bilgilendirme de yapmış...
    konunun zayıf olma nedeni BENİM FİKRİM e göre;
    3 yıllık s2 kullanıcısıyım ve ciddi anlamda samsung telefonları takip ediyorum...
    s3 çıktı şekli s2 kullanıcılarını sarmadı...s4 e büyük beklenti yaptı herkes ama tasarım yine bekleneni veremedi...
    ben bu olayı gişede hasılat yapması beklenen heryerde fragmanı dönen filmlere benzetiyorum...filme büyük beklentiyle gidip hayal kırıklığına uğramak gibi.
    samsung hep beklentiyi sızıntılarla pik seviyede tuttu...ama lansmanda birçok kişiye bekleneni veremedi...
    yukarda da belirttiğim gibi bu benim fikrim...umarım güzel bir amiral çıkarır ve kullanırız...
    s2 yi 3 senedir sorunsuz kullandım ama artık sorunlar arttı...bir 3 senelik daha telefon olması dileğiyle...

• Tekrar ediyorum: "Bende şu an LG G2 var çok memnunum ama çıkarilamayan bataryadan dolayi SAMSUNG S5e geçmeyi de dusunmuyor değilim ve bu yüzden huzursuzum. Bu hayatta ilginc zararlar hep beni mi buluyor anlamadim. Telefondan çok memnunum ama batarya mevzusu beni rahatsiz etti gibi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 21 Şubat 2014; 23:29:07 >
    Teaser videosundaki şu görüntüde de telefon görülüyor ve yakınlaştırınca bu paylaştığın prototiple uyuşuyor. Eğer bu tasarımla neredeyse s3 ten bile kalın çerçeveyle gelirse benim için tasarımsal açıdan fiyasko olur .Lg G2 gibi bir örnek varken üstelik.

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

@daimbey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet-763 -- 22 Şubat 2014; 3:38:26 >

• Teşekkür ederim kardeşim. Bende 3.5 yıla yaklaşan bir galaxy s1 kullanıcısıyım. Telefonun en az 20 kere kalbi durdu ama hep by-pass yaptık (güç tuşu arızalandı sonra olduğu yer kısa devre yaptı, ayriyeten kıl kalınlığında tel ile hat çekildi, şimdi yine keçilik yapıyor, telefonun kapanmamasını istiyorum, o kadar telefona ihtiyacım var yani...). Bende s4 alıp 20 gün kullanıp kasa açıklığından dolayı para iadesi almış ve mersin servisin inatçılığından dolayı s4den soğumuş biriyim...

Aslınsa bende s2 çıktı, S1i yeni aldım dedim s3'ü bekledim, s3çıktı; kardeşim s2'nin üzerine sen 4 çekirdekden başka bişey koymazmısın? aynı kamera aynı ram ayrıca tasarım olarak s2, s3'ün (kaba tabirle) ağzını burnunu kırar eline verir...

Hadi s4'ü bekledim başıma gelen belli... Millet beğenmiyor belki ama s1 ve s2'ye göre biz bayağı rahatlayacağız. Ve samsung bu telefon denizinde satmak için bir farkındalık oluşturacaktır kanısındayım....

@daimbey kardeşim konuyu başından beri takip ediyorum. öncelikle konu takibin ve güzel paylaşımların için teşekkür ederim. sayende internette fazla gezinmeden s5 ile alakalı tüm çıkan sızıntıları bu konu sayesinde rahatlıkla takip ediyorum... konunun fazla hareketli olmaması için de şahsi düşüncem note 3 ve lg g2 gibi cihazların artık insanlara fazlasıyla yetmesi olarak görüyorum.. tabii birde alım gücünün biraz daha farklılaşması ( taksit imkanının kısıtlanması gibi).ama merak etme cihaz tanıtıldığında yine de burası bayağı hareketli olacaktır... ben galaxy note 3 kullanıcısıydım ancak büyük bir kaza da cihazım parçalandı. tabi ki yeni bir cihaz almalıyım çünkü çok ihtiyacım var. aslında tekrar note 3 alacaktım. ancak burdaki sızdırmalar (suya dayanıklılık , yeni arayüz , daha iyi bir işlemci, parmak izi tarayıcısı vs.) beni fazlasıyla heyecanlandırdı. şimdi bu cihazın tanıtımını görüp karar vermek için bekliyorum. yani takip etmeye devam .. iyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-763

Teaser videosundaki şu görüntüde de telefon görülüyor ve yakınlaştırınca bu paylaştığın prototiple uyuşuyor. Eğer bu tasarımla neredeyse s3 ten bile kalın çerçeveyle gelirse benim için tasarımsal açıdan fiyasko olur .Lg G2 gibi bir örnek varken üstelik.

@daimbey

Gerçekten dikkatliymişsin kardeş...

Sağdakini bilmem belki aynı telefondur ama soldaki kağıt gibi ince duruyor. Ama altta sanki s4 active deki gibi fiziksel tuş gördüğümü zanneddiyorum, serap gibi bişey belli belirsiz

• Prototipteki kalın çerçeve ile gelmesi imkansız. Böyle bir şey olursa Samsung hayatının hatasını yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

@daimbey kardeşim konuyu başından beri takip ediyorum. öncelikle konu takibin ve güzel paylaşımların için teşekkür ederim. sayende internette fazla gezinmeden s5 ile alakalı tüm çıkan sızıntıları bu konu sayesinde rahatlıkla takip ediyorum... konunun fazla hareketli olmaması için de şahsi düşüncem note 3 ve lg g2 gibi cihazların artık insanlara fazlasıyla yetmesi olarak görüyorum.. tabii birde alım gücünün biraz daha farklılaşması ( taksit imkanının kısıtlanması gibi).ama merak etme cihaz tanıtıldığında yine de burası bayağı hareketli olacaktır... ben galaxy note 3 kullanıcısıydım ancak büyük bir kaza da cihazım parçalandı. tabi ki yeni bir cihaz almalıyım çünkü çok ihtiyacım var. aslında tekrar note 3 alacaktım. ancak burdaki sızdırmalar (suya dayanıklılık , yeni arayüz , daha iyi bir işlemci, parmak izi tarayıcısı vs.) beni fazlasıyla heyecanlandırdı. şimdi bu cihazın tanıtımını görüp karar vermek için bekliyorum. yani takip etmeye devam .. iyi forumlar dilerim...

Sağol kardeş Allah razı olsun...

Belki hatırlarsın Bende note 3 almayı düşünüyordum lakin speni aktif olarak kullanamama kaygısı ve ekran gerçekten büyük olması note 3'ü atlattırdı. Ben şuan işletme görüyorum, açık ve kapalı sistemleri gördük. Açık sistem insan gibi, fabrika gibi girdi ve çıktının olduğu bir sistem. Lg g2, htc ve sony özellikler açısından tüm telefonların çıtayı yükseltmelerini sağladı lakin pil ve hafıza artırma açısından kapalı sistemler ve haliyle sıkıntılılar. Samsung her zaman bu özgürlüğü sağladı.... Evet artık insanlar kolay telefon alamayacak vede bir bakıma iyi oldu. Eğer alırlarsa da telefonlarının değerini bilecekler çünkü belki de o parayı bir kerede verecekleri için 6 ay sonra başka telefonlara eşkimeyecekler.

Paylaşımlarını aldıktan sonrada bekliyoruz.....

tabiiki kardeşim hatırlamaz olurmuyum seni. umarım aradığın herşeyi bu cihazda bulursun... sıkı takibe devam ediyorum, herzaman buralardayım bu konuya da katkılarım olursa çok sevinirim...
  • konunun alıp başını gitmemesinin bir sebebi de bana göre telefonların doyum noktasına yaklaşmış olması. en azından düz ekranlı telefonların diyeyim. s'ten s2'ye geçerken donanımda büyük farklılıklar olmuştu. telefondaki her donanım neredeyse 2 katına çıkmıştı. s3'te ise genelde yeterli fark olmadığı savunulur ama bana göre en büyük fark s2 ile s3 arasındaydı çünkü yerlerde sürünen ekran çözünürlüğü 720p'ye çıkarıldı. bu telefonlarda en önemli bileşen ekranıysa eğer eli yüzü düzgün bir çözünürlüğe geçmek en büyük farktır bana göre. s4'e geçerken çözünürlük arttı ama o kadar hissedilir bir fark yaratmadı. s3'ten g2'ye geçen bir insan olarak 720p 1080p fark için çok da önemli değil diyorum. tek avantajı var, internet sitelerini masaüstü formunda açıp küçücük yazıları bile hiç zum yapmadan okuyabilmek. bunun dışında pek bir fark yok. s4'te bir de temassız kullanma gibi pek de kullanışlı olmayan başlangıç teknolojileri geldi. s5'e bana göre bir şey kalmadı. tamam donanım artışı olacak da cidden ihtiyaç var mı buna? ne kadar fark edecek? saliseler mi insanları bu telefon için yorum yapmaya itecek? insanı heyecanlandıracak bir özellik olmayacak bana göre s5'te. sıfırdan eklenecek özellik kalmadı bir nevi. ha ne yaparlarsa heyecan olur derseniz size göstereyim:

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-763

@daimbey

Bence telefonu lansmandan önce böyle bir videoda su yüzüne çıkarmazlar. Bu telefonlar önceki Samsung telefonlardan ikisi gibi görünüyor.

• ARKADASLAR NERDEN IZLICEZ BU MWC YI YAAA BILEN LUTFEN SOYLESIN S5 TANITILIRKEN CANLI IZLEMEK ISTIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: n8birbaslangic

ARKADASLAR NERDEN IZLICEZ BU MWC YI YAAA BILEN LUTFEN SOYLESIN S5 TANITILIRKEN CANLI IZLEMEK ISTIYORUM

resssmennn kafalari yicemmm arkadas bi kisi bile bilmiyormu ulaannn!!!!

• quote:

quote:

ARKADASLAR NERDEN IZLICEZ BU MWC YI YAAA BILEN LUTFEN SOYLESIN S5 TANITILIRKEN CANLI IZLEMEK ISTIYORUM

Buluruz kardes sen merak etme. 3 saattir adsl kesik niye ise, şuan mobilim. sıkma tatlı canını buluruz....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Resmi samsung youtube sayfasini takip edebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.