Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

ispanya bizden 2 saat geride. yani ispanya da saat 8 de ise türkiye de saat 10 olur...

Eywallahh braaa bakalimm nasil olucak s5!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ispanya bizden 2 saat geride. yani ispanya da saat 8 de ise türkiye de saat 10 olur...

Kardeş sanırım 21:00 denk geliyor ve şuan itibar ile saat belli 15:44, geri sayımda 1 gün 5 saat 16 dakika diyor.

Tanıtımın başlama saati 21:00.

http://www.samsung.com/tr/promotions/unpacked2014episode1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 23 Şubat 2014; 17:02:23 >
  • daimbey kullanıcısına yanıt
    o zaman dediğin gibi kardeşim saat 23.00 doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 23 Şubat 2014; 15:51:59 >
  • Telefonu iyi sakladilar valla

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    aynen öyle.. merakları ayuka çıkardılar ya inşallah herkesin beğeneceği bir cihaz olur...
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    2 versiyon olacak gözüküyor (ters köşe yapmazlarsa) Biri exynoslu full hd (1920*1080) diğeri 1-2 ay gecikecekmiş, sd 800AC yada 805'li Qhd (2560 x 1440) olacakmış. (tanıtırlarda geç mi sürerler piyasa yoksa nisanda filan mı sürerler belli değil). ve arada fiyat farkı olacak....
    Dostum saat 9 a denk gelmiyor mu? 1 gün sonrası yarın saat 4 oluyor birde 5 saat var saat 9a denk geliyor.
  • Alacaklara beni de ekleyinYarını heyecanla bekliyorum.

• note 3 tede pek fazla sızıntı olmadı tanıtımın yapılacagı gün ve yayından hemen 1-2 saat önce evlaks'ın dizayn edildigi tasarımların aynısı çıkmıştı. Bunda da aynısı olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: n8birbaslangic

quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

quote:

ARKADASLAR NERDEN IZLICEZ BU MWC YI YAAA BILEN LUTFEN SOYLESIN S5 TANITILIRKEN CANLI IZLEMEK ISTIYORUM

resssmennn kafalari yicemmm arkadas bi kisi bile bilmiyormu ulaannn!!!!

başgan niye kızıyon yaw al burdan izlersin: http://www.samsung.com/tr/promotions/unpacked2014episode1/

Eywallahh müdür ama anlamadigimm nokta saat 8 diyo burda kac olucak yahuu

orda saat 8 ama burda 9 da başlayacak başganım

• quote:

yanlışın var hocam aramızda 1 saat fark var.. burada 9 da başlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

quote:

Kardeş sanırım 23:00 denk geliyor ve şuan itibar ile saat belli 15:44, geri sayımda 1 gün 5 saat 16 dakika diyor. (Şu an baktım Barselona 3 saat geri.)

Tanıtımın başlama saati 23:00.

http://www.samsung.com/tr/promotions/unpacked2014episode1/

hocam yapmayın gözünüzü seveyim aramızda 1 saat var ve tanıtım 9 da başlayacak lütfen yanlış bilgilendirmeyelim insanları

• resulalan kullanıcısına yanıt
    doğru hocam 1 saat fark varmış. ben yanlış bakmışım dünya saatlerine kusura bakmayın ama sonuçta herkes hata yapabilir değil mi? o kadar veryansın etmesende olur du hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 23 Şubat 2014; 16:54:19 >
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    Bende yanlış bakmışım ve insanları yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim .....screame..de mesajı konusunda katılıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 23 Şubat 2014; 16:56:38 >
  • kaptanjack026 kullanıcısına yanıt
    Doğru kardeşim sende haklısın kafam şiş, sen an azından güzelce soruyorsun...
    Ne demek dostum sorun değil :) insan dalgın olunca bir şeyler düşününce olur öyle ufak hatalar..

Bugün baya bir baktım çıkan tüm haberlere.. Şöyle bir sonuca vardım.. Eğer iki model tanıtılacaksa ve bunlardan biri S5 in full hd modeli ise sanırım işlemci sd800AC olacak.. Birde Exynos infinity tanıtılacaktı mobil dünya kogresinde (Yani 64 bit olan) O zaman 2K modelinde Exynos işlemci olacak ve daha sonra çıkacak. Tabi bu Prime model yarın tanıtılır mı onu bilmiyorum. Ayrıca benim düşüncemin tam tersi de olabilir.. Tanıtım yaklaştıkça merakım artıyor valla :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADASLAR NERDEN IZLICEZ BU MWC YI YAAA BILEN LUTFEN SOYLESIN S5 TANITILIRKEN CANLI IZLEMEK ISTIYORUM

resssmennn kafalari yicemmm arkadas bi kisi bile bilmiyormu ulaannn!!!!

başgan niye kızıyon yaw al burdan izlersin: http://www.samsung.com/tr/promotions/unpacked2014episode1/

Eywallahh müdür ama anlamadigimm nokta saat 8 diyo burda kac olucak yahuu

orda saat 8 ama burda 9 da başlayacak başganım

Sen benim müdürumsunn varyaa kopeginn olimm seninn basgaanimm

• kaptanjack026 kullanıcısına yanıt
    Benimkide tahmin kardeş full hd= exynos, qhd: sd800ac veya 805 diye ama bunlar standart versiyonu da prime versiyonuda 2`şer versiyon çıkartma ihtimalleri var mı yokmu onuda bilmiyoruz. mesela biliyorsun türkiyeye sd800 yedirmiyorlar. Hani varsayım bu ki; standart türkiye exynos 5430, standart avrupa sd 800 ac ve prime ( yani pahalı olan) türkiye exynos 6 infinity, prime avrupa sd 805 olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilden attığım için çift olmuş.... özür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 23 Şubat 2014; 21:37:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon yarin tanitilsa acaba ne zaman turkiyede olur satisa cikar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.