Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl oluyor da bu kadar sıkı saklayabiliyorlar telefonu helal olsun bir tane bile gerçek sızıntı yok piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTiXxX

Bu telefon yarin tanitilsa acaba ne zaman turkiyede olur satisa cikar

Yapilan sizinti haberlere gore Mart ayının ortalarina doğru operatörler kanalıyla tum dunyada satışa çıkacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 s4 ve yabinda s5 olan o fotodaki foto direk s5 bence arkadaslarrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

note 3 tede pek fazla sızıntı olmadı tanıtımın yapılacagı gün ve yayından hemen 1-2 saat önce evlaks'ın dizayn edildigi tasarımların aynısı çıkmıştı. Bunda da aynısı olur sanırım

evleaks'de de s5 tasarımı hakkında çıkan net sızıntı olmadı şu ana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-763

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

note 3 tede pek fazla sızıntı olmadı tanıtımın yapılacagı gün ve yayından hemen 1-2 saat önce evlaks'ın dizayn edildigi tasarımların aynısı çıkmıştı. Bunda da aynısı olur sanırım

evleaks'de de s5 tasarımı hakkında çıkan net sızıntı olmadı şu ana kadar

dediğim gibi yayından 1-2 saat önce çıkar. Note 3 te aynı şekilde olmuştu. Bunda da aynı olur diye tahmin ediyorum
  • Kılıfların içinde gösterilen telefonlar değil merak etmeyin. 5.2 inçlik ekranı o kadar çerçeve ile sunmaz Samsung. S4'ten çok az büyük, çerçevesi çok ince olacak. Şekil olarak da Note 3 gibi köşeli bir yapıda olacak bence. Çünkü S4'ün şekli hafif Note 2 'ye benziyordu. Arkası deri görünümlü olmasın da... O iş Note serisine gider de S serisine uymaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

doğru hocam 1 saat fark varmış. ben yanlış bakmışım dünya saatlerine kusura bakmayın ama sonuçta herkes hata yapabilir değil mi? o kadar veryansın etmesende olur du hani

yok hocam ya veryansın etmedim ama 4 gözle bekleyenler olabilir (mesela benim gibi) yanlış bilgilendirme yüzünden 1 saatini kaçırmış olabilir .. eğer sizi kırdıysam özür dilerim niyetim sizi üzmek değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Kılıfların içinde gösterilen telefonlar değil merak etmeyin. 5.2 inçlik ekranı o kadar çerçeve ile sunmaz Samsung. S4'ten çok az büyük, çerçevesi çok ince olacak. Şekil olarak da Note 3 gibi köşeli bir yapıda olacak bence. Çünkü S4'ün şekli hafif Note 2 'ye benziyordu. Arkası deri görünümlü olmasın da... O iş Note serisine gider de S serisine uymaz bence.

arkası deri olacaktır bana göre. hatta s4'ün deri arka kapaklı versiyonu bilmem ne pazarında satışa sunuldu diye haber vardı. deri kaplı s4 varyasyonundan sonra s5'te düz plastiğe dönmeyebilirler. ya deri ya daha kaliteli bir şey olur. dümdüz plastik artık yakışmaz note 3'ten sonra.
  • S3 ile s4 arasında ki fark kadar fark olursa s4 sahipleri geçmez. Her sene biraz daha hızlanıyor telefonlar ama s3 şu an 4.3'le s4 kadar hızlı. En azından işlem gücü olarak... Biraz yenilik gerek artık 1080p'de 120 fps çekebilmeli mesela bu zorunlu bir yenilik. Şarj konusun da 1 günü yoğun kullanımda çıkaran bir pil olmalı. Ekran biraz daha parlak olabilmeli.
    Kalem tarzı ek bir donanım da sunabilir. Kamera yeterli ama focus modu geliştirilip sunulmalı.
    Aslında dediklerimin diğer kısmı yazılıma kayacak yazılım da önceki serilere yüklenebilir olduğu için cayıyor insan. Sense tarzı arayüz, aktif ses komut sistemi vs...
    Samsung zaten donanım alanın da inovasyon olarak zirvede aynı zaman da işlemci de en sağlam işlemci ama yazılımı artık halletmeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn
    1080p'de 120 fps çekebilmeli mesela bu zorunlu bir yenilik.

imkansız.
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam estağfurullah

• LNavigator kullanıcısına yanıt
    ? Niçin

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Kılıfların içinde gösterilen telefonlar değil merak etmeyin. 5.2 inçlik ekranı o kadar çerçeve ile sunmaz Samsung. S4'ten çok az büyük, çerçevesi çok ince olacak. Şekil olarak da Note 3 gibi köşeli bir yapıda olacak bence. Çünkü S4'ün şekli hafif Note 2 'ye benziyordu. Arkası deri görünümlü olmasın da... O iş Note serisine gider de S serisine uymaz bence.

arkası deri olacaktır bana göre. hatta s4'ün deri arka kapaklı versiyonu bilmem ne pazarında satışa sunuldu diye haber vardı. deri kaplı s4 varyasyonundan sonra s5'te düz plastiğe dönmeyebilirler. ya deri ya daha kaliteli bir şey olur. dümdüz plastik artık yakışmaz note 3'ten sonra.

Benim söylemek istediğim de oydu. Yani deri görünümlü olmasın derken S4 gibi ince plastik bir arka kapak koysun demedim, daha kaliteli ve hoş bir kapak koyabilirler. Aslında yukarıda da söylediğim gibi en önemli tasarım yeniliği çerçevenin sağlam bir metal olması olur :)

• Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Haklısın.. bencede arka kapak deri olacak. Hatta ufak bir tüyo da var. unpacked episode 1 yazan gorselin arka planinda beyaz deri islemesi var. Dikkatlice bakildiginda rahatlikla gorulebilir...

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    anlasildi. note 3 teki suni deri aynen gelecek. ekran da buyudu. note 3,5 gibi bir telefon gelirse sasirmayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

? Niçin

1080p' de 60 fps' in kaymağını yemeden 120 fps' e sıçramazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNavigator -- 23 Şubat 2014; 21:03:39 >
  • LNavigator kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru olabilir ama 1080 p de 60 fps şuan Note 3 te var zaten..

• Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    Olabilir. ama tabiki ozellikler biraz daha gelişecek. Note 4 için ön hazırlık anlayacağın

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Dediğin doğru olabilir ama 1080 p de 60 fps şuan Note 3 te var zaten..

Doğru fakat Note 3 ile S5 arasındaki zaman farkı böyle bir yeniliği getirecek kadar uzun değil. Eğer Samsung' un öyle bir niyeti olsaydı 4k video çekebilen Note 3' e 120 fps kayıt özelliğini eklerdi. Bence S5' in kamera sistemi hemen hemen Note 3 ile aynı olacak. Yani Samsung' u şu anki benimsediği kamera standartı; maksimum 4k video kaydı ve 1080p' de 60 fps... Note 3' ün avantajı biraz daha erken çıkmış olması.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.