Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tesekkur ederim abilerim ablalarim cok heyecanliyim kusuruma bakmayinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöle gezinirken hoşuma giden bir iki foto buldum insan acaba mı demeden duramıyor :

bu cnet teki foto
     ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

hazır samsung oval tv lere hazırlık yaparken belki diye düşündüm :)

biraz uç tasarımlar gerçi

• mawice kullanıcısına yanıt
    İlki zaten var olan bir telefon Adı galaxy round, ilk kavisli telefon. Diğer ikiside güzel tasarımlar ama telefon dünyası buna hazır değil gibime geliyor. Eğer samsung böyle bir şey yapsa seneye şeffaf telefon geliyor derim çünkü bundan sonra anca o olur...
  • Yarın tost makınesıyle cekılmıs sızıntı fotografları yayınlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

Yarın tost makınesıyle cekılmıs sızıntı fotografları yayınlanır

• Kavisli telefon tutmaz. Sadece ara model olarak gelir ve gider.
  • Gerçekten çok ilginç cihaz yarın tanıtılacak ve hala herhangi bir görsel sızdırması mevcut değil..

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Yuvarlak masaya geçip yemin etmişlerdir bu çekik gözler....

• Aslında note 3'ün kasa tasarımı hoşuma gidiyor. Dik hatlar her zaman çekici olmuştur benim için. Alttaki hoparlör çıkışları, kasaya göre incelik. Kısacası arka tarafı sony gibi yapsınlar, note 3 kasa yapısı ve hatları bence güzel. (Ama samsunglardaki kasa açıklığı sorununa inşallah çözüm getirirler.)

Bu arada samsung yeni akıllı saatlerini tanıtmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 23 Şubat 2014; 17:05:54 >
  • Samsung bu sefer telefonu gizleme konusunda bir hayli başarılı oldu. Diğer markaların telefonları 1 ay önceden internete düşüyordu. S5'in daha donanım özellikleri bile kesinleşmedi denebilir. Tabii bu da heyecanı artırıyor. Bakalım yarın nelerle karşılaşacağız. Şu çerçevedeki dayanıksız malzemeyi metal yapsalar yeter :)
  • darkdiva D kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir konuya değindin kardeş note 3 ve S4 teki metal hissi verilmiş plastiğin en ufak düşmede hemen ezildiğini duydum...
  • Umarim hoporler altta olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Çok doğru bir konuya değindin kardeş note 3 ve S4 teki metal hissi verilmiş plastiğin en ufak düşmede hemen ezildiğini duydum...

Sorma, felaket kötü çerçeveler. O malzemeden vazgeçseler çok iyi olacak. Telefonun arkası falan çok önemli değil, çerçeve çok önemli. Camın kırılmasını da o çerçeve kolaylaştırıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n8birbaslangic

quote:

ARKADASLAR NERDEN IZLICEZ BU MWC YI YAAA BILEN LUTFEN SOYLESIN S5 TANITILIRKEN CANLI IZLEMEK ISTIYORUM

resssmennn kafalari yicemmm arkadas bi kisi bile bilmiyormu ulaannn!!!!

başgan niye kızıyon yaw al burdan izlersin: http://www.samsung.com/tr/promotions/unpacked2014episode1/

• ee hala mı yok telefon ortada? yıl oldu 2014, nasıl bu kadar gizleyebldiler telefonu hayret. sanırım şu kılıfların içindeki telefonlar gerçek tasarımlar. doğru düzgün sızan tek şey o. prototip var bir de, ona da uyuyor. eğer oysa bir hayli başarısız ama daha kesin değil tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

ee hala mı yok telefon ortada? yıl oldu 2014, nasıl bu kadar gizleyebldiler telefonu hayret. sanırım şu kılıfların içindeki telefonlar gerçek tasarımlar. doğru düzgün sızan tek şey o. prototip var bir de, ona da uyuyor. eğer oysa bir hayli başarısız ama daha kesin değil tabi.

Aynen nerdeyse s4 un aynisi sekli oyle cikarsa butun hevesimm kacarrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

quote:

ARKADASLAR NERDEN IZLICEZ BU MWC YI YAAA BILEN LUTFEN SOYLESIN S5 TANITILIRKEN CANLI IZLEMEK ISTIYORUM

resssmennn kafalari yicemmm arkadas bi kisi bile bilmiyormu ulaannn!!!!

başgan niye kızıyon yaw al burdan izlersin: http://www.samsung.com/tr/promotions/unpacked2014episode1/

Eywallahh müdür ama anlamadigimm nokta saat 8 diyo burda kac olucak yahuu

• n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    ispanya bizden 2 saat geride. yani ispanya da saat 8 de ise türkiye de saat 10 olur...
  • Saatler kaldı tanıtıma hala ortada bir şey yok ilginç. Çok iyi gizlendi bu sefer umarım buna değer gerçekten farklı ve güzel bir telefon çıkar. Yalnız benim merak ettiğim S5 ve S5 Prime olacak deniyordu. Yarın ikisi de mi tanıtılacak acaba aralarındaki farklar tasarım farkları olacak mı vs. İlginç oldu bu sefer gerçekten.

@Chandler Bing

Dostum onunla geleceğini düşünmüyorum yani umarım olmaz çünkü hiç iyi görünmüyordu.
  • 2K kesin mi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.