Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar s4 kullanıcısıyım... S5 bu yıl cıkacak galiba... eger cıkarsa onu alacam cıkmassa nokia lumia 1520 yi alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

arkadaslar s4 kullanıcısıyım... S5 bu yıl cıkacak galiba... eger cıkarsa onu alacam cıkmassa nokia lumia 1520 yi alacam

Kısmetse 11 gün sonra lanse edilecek ama hiçbir yerde galaxy S5 yazmıyor küçük de olsa bir ihtimale değiniliyor. Yoksa bu bir şaşırtmaca mı diye.....
  • Buda ayarlar menüsü samsungun yayınladığı reklam şablonuyla örtüşüyor....

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

(Not: Editörler bunun küçük bir olasılık da olsa tizen kavramını akıllarından çıkarmıyorlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 12 Şubat 2014; 16:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Bu telefon S5 olabilirmi????? Yayınlanan fotoğraftaki cihaz Galaxy S4'e benzese de daha şık daha asil bir görünüme kavuşmuş.

Samsung'un Galaxy S3'ten itibaren benimsediği kavisli hatlar, Galaxy S5'te -S2 modeli kadar keskin olmasa da- biraz daha köşeli bir kasa söz konusu. Ekran etrafındaki çerçevenin biraz olsun da daraltılmış olması da göze çarpan noktalardan. Bu fotoğrafın gerçek ihtimalinin yüksek olmasının sebebi ise, menü tuşuyla güç düğmesinin önceki modellere göre pek de değiştirilmemiş olması. Samsung cihazlarında radikal değişiklikler (HTC veya LG gibi) yapmayı seven bir firma değil. Fotoğrafta Samsung logosunun, sensörlerin ve ön kameranın konumlarıda önceki modellere oldukça yakın (aynı gibi diyebiliriz!)

Bu fotoğrafı güvenilir yapan bir diğer unsur da cihazın üzerinde görünen kullanıcı arayüzü. Samsung'un TouchWiz arayüzüne büyük bir revizyon yapması bekleniyor ve daha önce sızan fotoğraflara göz atan bir kişi bu fotoğrafta görünen Galaxy S5'in arayüzüne uyuşuyor.

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

Kaynak: http://moveplayer.net/2975

bu olamaz bana göre. çünkü elimde g2 var, bir buna bir ona bakıyorum da ekranın üst tarafı g2'nin üst tarafının 2 katı, alt tarafı da 1,5 katı. g2 alışılmışın dışında fazla ince çerçeveye sahip ama artık olması da gereken bu. ekran 5.25 olacaksa özellikle. s3'ten g2'ye geçtim, s5 güzel olursa s5'e de geçerim ama bu şekilde çıkarsa g2'den vazgeçmem. çerçeve artık önemli benim için. s3'ü elime aldığımda çok acayip geliyor mesela. kapkalın çerçeve gözüme batıyor. s5'te çerçeve g2 kadar belki daha da fazla inceltilmeli bana göre. galaxy serisinde bu çerçeve olayında tek beğendiğim nokta tuşların ekranda değil de kasada olması. hem ekran daralmıyor hem de gereksiz boşluk olmuyor alt tarafta.

• Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Bu konsept bir çalışmadır herhalde, yoksa S4'ten tek farkı biraz daha küçülmüş radyuslar olur. S3 ve S4 derken S5 de böyle gelirse S6 da Xperia Z serisi gibi bir hal alabilir :)
    S5'in donanım özellikleri çok iyi görünüyor fakat dediğiniz gibi bu saatten sonra kasa da önemli ve ekran boyutları büyüdükçe çok daha fazla önem kazanıyor...

Uygun fiyatlarla girmesini ve alacak olan arkadaşların hayrını görmesini umarım.
  • Exynos bu sene kendi çekirdeklerini kullanacak benim önerim telefonu hemen almamanız yönünde. 3 farklı telefon tipi bizi bekliyor olabilir. Note 3 neo aslında bu sene ki exynoslar için bir öngörü. Kendi çekirdeklerinin olduğu modelde çift çekirdekli olabilir diye duydum bu olay belki güzel ama telefonun ısınmasına neden açar. Aslında samsung exynos çipsetinde android alanda bir nevi applelaşıyor. Düşük saat hızında iyi bir verim alıyor arada ki kernel performans olarak iyi hazırlanmış ama stabil olamıyor.
    Ülkemize snapdragon'lu versiyon gelse de exynoslu modeli tercih ederim. Oyundansa hız daha önemli benim için. Qualcomm'un politikası çok yanlış her sene o.c yapıp asenkron çalışan elimize daha ısınan çipsetler veriyor. Asenkron yapı ısınma konusunda dezavantajlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ta artık nokia gibi kendini bitirmeye başladı bence. Hadi işlemci farkı dedik anlarım da şimdi ekran farkıda söz konusu. Amerika-İngiltere de 1440p, diğer avrupa ülkeleri ve bizde 1080p iki farklı model. Oldu mu şimdi babacım yaa!! Tabiki de olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 12 Şubat 2014; 19:41:44 >
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Çipset haricinde fark olmaz. Bu zamana kadar Note 3'teki 4K çekip çekmeme durumu haricinde bir farklılık olmadı. Şu 2 hafta içindeki söylentilere fazla itibar etmemenizi tavsiye ederim.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibi söylentidir. Ama avrupa için durum kesin gibi haberler var bir kaç kaynakta.
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durum olmasını beklemiyorum ama keşke olsa. 1440P ekran yerine 1080P ekran olması daha yüksek performans ve daha uzun batarya süresi ve daha uygun fiyat demektir. Samsung'un exynos işlemcili ve snapdragon işlemcili olarak olarak ülkelerin kullandıkları 3G, 4G altyapılarına göre telefonları ayırmasından ben de nefret ediyorum ama bu dediğiniz ekran çözünürlüğü meselesi çok farklı bir durum. Ama dediğim gibi keşke bizim ülkemize daha ucuz fiyata diğer donanımları aynı kalmak şartıyla, 1080P ekranlı model gönderir.
  • Umarim telefonda vivo xplay 3S gibi arkada stereo hoparlorler olur. Veya baska yerde ama umarim kullanilir. Onemli eksikliklerden biri bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanjack026

Umarim telefonda vivo xplay 3S gibi arkada stereo hoparlorler olur. Veya baska yerde ama umarim kullanilir. Onemli eksikliklerden biri bence..

Temennimiz herşeyin en iyisi olsun ama inşallah S4'teki gibi ne yaparsam satar mantığını bırakmıştır....
  • daimbey kullanıcısına yanıt
    Aslinda S4' un oyle olmasi bi bakima iyi oldu.. Hani cok satti telefon ama yine de Samsung'un bekledigi gibi degildi satislar. Umarim bundan ders cikarmistir da dediginiz gibi herkesi olmasa da (herkes her seyi begenmiyor) buyuk bir kesimi gercekten memnun birakan bir telefon olur.

• http://m.teknolojioku.com/haber/guncel/samsung-galaxy-s5-cercevesiz-gelebilir.html

Surdaki haberde cercevesiz ekranla gelecegi yaziyor. G2 de bu cok hosuma gitmisti guzel bir tasarimla cercevesiz ekran guzel olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanjack026 -- 14 Şubat 2014; 0:23:30 >
  • quote:

http://m.teknolojioku.com/haber/guncel/samsung-galaxy-s5-cercevesiz-gelebilir.html

Surdaki haberde cercevesiz ekranla gelecegi yaziyor. G2 de bu cok hosuma gitmisti guzel bir tasarimla cercevesiz ekran guzel olabilir :)

Böyle basit sitelerin uydurma haberlerine lütfen tenezzül etmeyin. Ki bu site bile saçma basit haberler yapabiliyorken.
  • quote:

http://m.teknolojioku.com/haber/guncel/samsung-galaxy-s5-cercevesiz-gelebilir.html

Teşekkür ederim kardeş, ben o haberi dün buldum okudum lakin çok itibar edip te paylaşmadım. Çünkü piyasa çerçevesiz tasarıma daha alışık değil illaki olacak ama s5 ince çerçeve ile gelecek kanısındayım.....

• Telefon muhtemelen 2-3 hafta sonra cikacak ve internette dolasan hic bir sizinti resmi yok, enteresan...

• Anladim dostum ben s5 haberlerine bakarken bu siteyi gorunce paylastim. Bilgilendirmen icin tesekkur ederim
    @daimbey
    Dostum aslinda benimde istedigim ince cerceve olmasiydi ki lg g2 bahsedip cercevesiz ekran vs yazmisim :) sanirim uykuluydum karisik bir sekilde anlatmisim :) Gecen sene S4 te cok satmasina ragmen istedigini bulamamasindan Samsung'un bu sene cok baska bir cihaz yapacagini dusundurturyor bana.. S2 yi bir turlu alamamistim ama sonrasinda cikan S3-S4u yeteri kadar begenmedim uzun sureli kullanima uygun telefon degillerdi, umarim s5 oyle olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

Telefon muhtemelen 2-3 hafta sonra cikacak ve internette dolasan hic bir sizinti resmi yok, enteresan...

Valla kardeş 1.5 hafta :10 gün var ben iple çekiyorum. bu pazartesi değil öte pazartesi diyorum.....
  • merhaba arkadaşlar arkadaşların haberi paylaştığı siteyi bilmem ama o sitenin haberi aldığı kaynakça açıklama yapmış çeşitli söylentiler hakkında bunlar kısaca şöyle anladığım kadarıyla ;
    * Telefon çerçevesiz ekrana sahip olacak.
    * Klasik orta fiziksel tuş artık olmayacak.
    * Bugüne kadarki en ince galaxy olacak.
    * Ekranın alt kısmı parmak izi okuyabilecek.
    * Hassasiyet çok üst düzeyde olacak. ( yanlış okumadıysam eldivenle bile kullanılabilecek ve ekrandan parmağınızdan nabız ölçümü yapabilecek sağlık uygulamaları olacak )
    * Normalde dokunmatik paneller 4 katmanlıymış ancak samsung tek katman üzerinde çalışmaktaymış buda ekran hassasiyetini mükemmel dereceye getiricekmiş.

Yanlış okumuşsam arkadaşlar düzeltebilirler. Kaynağı aşağıda veriyorum.

>>> KAYNAK <<<

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.