Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tşklr hocam gosterem bi ☆#0☆# bakdıyımda hata alıyorum hiç bi halukalde gyrodakı rakamlay y 0.0 k 0.0 ordaki rakamlar hep 0.0 degerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekran süreleriniz nasıl? Ben lg g3 kullanıyordum. Max. Aldığım ekran süresi 3 saatti. Batarya performansını beğenmediğim için s5 é geçtim . Bugün öleceğim bakalım ne kadar ekran süresi verecek .

Edit: Ekran süresi bana düşük geldi. Batarya mı ölmüş yoksa sizdede mi durumböyle?
     ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 9 Mayıs 2017; 21:47:40 >

• Bugün telefona güncelleme geldi, yaptım.Fakat sabahtan beri telefonum şarj olmadı.Sizde durum nedir?
  • Son güncel romu sammobile üzerinden indirip odin ile kurdum, ne yazılımsal nede sarj açısından sıkıntı yok.

Güncellemelerden sonra telefonunda sıkıntı olanlar wipe- data yapsınlar veya romu indirip sıfırdan kursunlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın alt tarafı titremeye başladı düşük parlaklıkta. Çözümü var mı yoksa gidici mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bitutamumut

Ekranın alt tarafı titremeye başladı düşük parlaklıkta. Çözümü var mı yoksa gidici mi?

Alttan 1 cm yüksekliğindeyse ben bulamamıştım garantide panel değişimi gibi bir şey yapılmıştı. Donanımsal bir sorun ama Samsung kronik olarak kabul etmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tümgün bluetooth açık sürekli 4G de.

• kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Ekran süreniz fena değil . Batarya değişimi yapsam bir etkisi olurmu ki? Ayrıca Bu 4 saatlik sürede konum ve snkrzsyn açık mı kapalı mı?

• Bataryam temmuzda 3 sene olacak.Kullanımım tüm gün wifi açık 4G açık bluetooth açık senkronisayon açık konum içerdeyken kapalı dışarıda açık.Aktif 3 mail kutusu 2 bulut hesabı var.

• S5 imii uzun zamandir kullanmiyordum yukarda arkadas belirtmis donme ve kulaga yakinlastirinca ekran acilma kapanma calisiyordu guncelleme gelmis onu yaptim sonra calismamaya basladi tek o degil ir sensoru adim sensoru filanda calismamaya basladi sifirladim yine calismadi bunun sebebi son yazilim ile alakali olabilir mi ?

• kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarına göre gayet iyi ekran süresi alıyorsun. Keşke bende senin aldığın kadar alabilseydim ..

• Cpu-z den işlemciyi bi izle aşırı kullanım varmı?Ona göre wipe data yapıp temiz kurulum faydalı olabilir oda olmazsa batarya değişimi.

• temiz kullanilmis kutulu garanti bitsede faturali s5 alpha bakiyorum teklifler degerlendirilir
  • MKX oynayan var mı aranızda? Varsa ayar yapıyor mu? Kasma yaşıyor mu? Merak ediyorum da cevap veren olursa sevinirim.

• Güzel tlf idi.

•  ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

Bu telefonun kamerasından çektiğim yetmiyor gibi böyle sorun çıktı. Aynı telefonu kullananlar memnunken ben düşük ışıkta resim çekmek için kırk takla atıyordum. Ekran üzerinde cam kavlıyor arkadaşlar koruyucu falan değil. Bir telefoncu S5 lerin kritik sorunu diyor. Zaten sorunsuz hiç kullanmadık ki. Kameraya garantisi bir şey yapmıyor garanti bitti böyle sorunla karşılaştım.
  • FakatTanrıÖldü kullanıcısına yanıt
    1 sene önce oynuyordum telefon çok çabuk ısınıp kasmaya başlıyordu. sonra farkettim ki telefonu güç tasarrufu mpduna alıp oynadığında da kasmıyor ve eskisi gibi ısınmıyordu. oyundan sıkılıp sildim sonra denemedim ama güç tasarrufu modunda canavar çalışıyordu.
  • yelbegen01 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir ayar yapmıyorsun dimi sadece güç tasarrufuna alıyorsun o kadar?

Bir de bu ön kamera olayı herkeste aynı sanırım dimi? Çünkü ön kameram olması gerektiğinden bile kötü. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?

• Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Yapmaz olaydım şu güncellemeyi.

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntı yok.Cihazınızın cpu kullanımını kontrol edin.

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.