Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine 2300tl den çıkacak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha la, güzel olacak gibi duruyor, bakalım Samsung en azından benim gözümdeki değerini tekrar yükseltebilecek mi?

• çok değişiklik yok ama nedense güzel görünüyor

• buna nasıl göz yumuyorlar anlamıyorum

• bildiğin iphone 6, kıvrımlar, anten çizgilerinin açık rengi, metal kasanın şekli bile aynı.

doğrudur.

• Radyo da isterük. Şaka maka radyo da koyarlarsa böyle bir telefon alınır gibi. Tabi 16gb gibi komik şeylerden artık vazgeçerler umarım. Ama 7420 değil 7440 olmalı almam için :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Şubat 2015; 22:45:33 >
  • geçen yıl bugun verilen habere göre bu haberin aslı astarı yok neredeyse :)
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Galaxy-S5-muhtemel-ozellikleri-internete-sizdirildi.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

bu sızıntıları yapanlar cidden bu riskli neden alıyorlar..? para karşılıgı yapılan bir işmi..? yoksa firmanın kendi yaptıgı bir işmi...? yada sadece heyecan...! umarım tüm samsung s6 yı bekleyen arkadaşların isteklerini karşılayacak,güzel bir cihaz gelir... lg g4,htc one m9,samsung s6,sony z4 vs... bu sene daha çekişmeli geçecek sanırım...hadi hayırlısı

Para karşılığında yapıyor tabiki neden kendini riske atmak isterki insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Oha la, güzel olacak gibi duruyor, bakalım Samsung en azından benim gözümdeki değerini tekrar yükseltebilecek mi?

Güzel olacak tabiki sonuçta iphone htc taklidi
  • La o telefonun altı ne öyle. Ne kadar özgün bir tasarım bildiğin iphone 6

• Tuvaletta şaaparken

mıçarken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk tuvaleti bu :D

• Metal kasalı 'S' serisi fiyatlarda geçirir zaten fazla satacağını düşünmüyorum ama :)
    S3'ten sonrası olmadı olmayacak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki bu sefer dolu kütükten değil de, dökümden çıkmış bir alüminyuma cnc de ilave işlemler yapılmış gibi görünüyor. Bu da fiyatın ucuzlaması anlamına gelebilir. Eğer öyle ise, hız açısından da çok fark olacaktır, yani stok sorunu da olmaz.
    Bu da güzel ama yine de note4 ve alpha kasaları çok daha güzel görünüyor sanki.

• başlık güldürdü
  • Nerede ve nasil uretildiginide anlamis olduk.. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Radyo da isterük. Şaka maka radyo da koyarlarsa böyle bir telefon alınır gibi. Tabi 16gb gibi komik şeylerden artık vazgeçerler umarım. Ama 7420 değil 7440 olmalı almam için :-)

O telefonu alıyorsunuz bari paket de alın.
  • 20.7 Mp kamera ve çif tonlu flash ile geleceğini sezdim fotodan. sanırım nabız ölçer kaldırılmış. Biraz kalın göründüğünüde düşünürsek bataryaya da abanmış samsung. Mono höparlöre devam. Arkadaki delik huawei ascend mate 7 deki gibi parmak izi okuyucunun oraya taşınmış olabileceğini düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 5 Şubat 2015; 1:05:56 >
  • beyler tuvalet alaturka yani fake olduğu kesin fotoların zaten ekrem71 in fake samsung haberleriyle doldu site apple fanboyu olsa gerek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.