Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortası anahtar deliği gibi, bir anahtar sokasım geldi oradan... :)
  • Görsel haberleri yine başlamış
  • Şu s6 için zerre merakım yok ama A serisi ve alpha başka

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Radyo da isterük. Şaka maka radyo da koyarlarsa böyle bir telefon alınır gibi. Tabi 16gb gibi komik şeylerden artık vazgeçerler umarım. Ama 7420 değil 7440 olmalı almam için :-)

O telefonu alıyorsunuz bari paket de alın.

2 hatlı telefon kullanıyorum ve birinde 4gb, diğerinde 1 gb paket var. Ama neden internetten dinleyimki. Delirdim mi? Aklımdan zorum mu var? renksiz ekran tuşlu nokialarda bile radyo var. Komik olmayın. Bir de sanki internet her yerde çekiyor gibi. Kuş kadar net var neden radyo için harcayım ücretsizi varken? Pil tüketimine hiç girmiyorum. 3g kullanırken radyo kadar mı yakacak diyorsunuz? Bunun lamı cimi yok. Radyo olacak o kadar. Iphone almıyoruz sonuçta.

Ek: Kullandığım telefon da s4 mini duos. Yani s4 minide var ama s5de yok komedi değil mi sizcede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Şubat 2015; 8:55:47 >

• artık rahatlıkla bu işin boku çıktı diyebiliriz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Radyo da isterük. Şaka maka radyo da koyarlarsa böyle bir telefon alınır gibi. Tabi 16gb gibi komik şeylerden artık vazgeçerler umarım. Ama 7420 değil 7440 olmalı almam için :-)

O telefonu alıyorsunuz bari paket de alın.

2 hatlı telefon kullanıyorum ve birinde 4gb, diğerinde 1 gb paket var. Ama neden internetten dinleyimki. Delirdim mi? Aklımdan zorum mu var? renksiz ekran tuşlu nokialarda bile radyo var. Komik olmayın. Bir de sanki internet her yerde çekiyor gibi. Kuş kadar net var neden radyo için harcayım ücretsizi varken? Pil tüketimine hiç girmiyorum. 3g kullanırken radyo kadar mı yakacak diyorsunuz? Bunun lamı cimi yok. Radyo olacak o kadar. Iphone almıyoruz sonuçta.

Ek: Kullandığım telefon da s4 mini duos. Yani s4 minide var ama s5de yok komedi değil mi sizcede?

Trt bandrolünden kaçıyordur?

O fiyatlara o paketler zaten az ama.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    TRT bandrolünden filan kaçtığı yok. Öyle olsa pek çok firma gibi yazılımdan silerdi. Ama s5 ve note 4'de bildiğim kadarıyla donanım olarak yok. Daha alt modellerde var ama en tepede yok. Bunun mazereti yok saçmalık. Zaten satışları da düştü. Onu kıs bunu kıs klasik nokia taktiğiydi. Ama sonucu ne oldu hep beraber gördük. Sanki android kullanan bi samsung varmış gibi elindeki avantajları bir bir bırakıyorlar.
  • Sızdırıldı haberlerinden bıkmadınız mı? Yılların editörüsünüz, bu fotoğrafların telefon üreticisi tarafından, reklam amaçlı olarak paylaşıldığını bilmiyor musunuz? Siz değerli editörler, bu fotoğraflara "sızdırıldı, falanca yerde unutuldu, falanca yerde görüldü" gibi başlıklar atarak, telefon üreticilerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Ondan sonra 2000TL den telefon satılmasın diye, isyan ediyorsunuz. İyide herkesten önce, sizler bu şirketlerin ürünlerinin reklamını yapıyorsunuz.

Hiç bir ürünün sızdırılmadığını, kasıtlı ve bilinçli olarak, üretici firma tarafından sosyal medyada paylaşıldığını biliyorsunuz. İyide neden "sızdırıldı, unutuldu, görüldü" gibi başlıklar ile haber açıyorsunuz?

Bir daha bu tür başlığı olan haberleri, tıklayıp ziyaret etmeyeceğim.

• sıcağı sıcağına gsmarena dan..
    Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı

• Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı

• Tuvalet sızdırıyor...
  • s4'te fm radyo iptali ile samsung telefon devri benim için kapanmıştı.bir de 2K ekran koymuş ve inceltmiş.yani batarya da azalacak gibi.alana hayırlı olsun.
  • İ phone 6 gibi aynı çerçeve ve renk :)

• Çöp denemeyi umuyordum ama çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

sıcağı sıcağına gsmarena dan..
    Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldıSamsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı

Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı
    bu güzel duruyor

• berbat çirkinlik abidesi leğenciden beklenen tasarım.
    leğen severlek alkış..

• Metal kasa nedeniyle modelin fiyatında ciddi bir maliyet artışı olacağı

Bunu yiyen varmı acaba? Zaten eskiden telefonlar metal kasaya sahipti. (Nokia 6300) Sonradan samsung E250 ile plastiği yaygınlaştırıp S serisi ile telefonları plastik yaptı. Şimdi kalkmış metale döndük fiyat arttı diyor kimi kandırıyorlarsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalette gelinen son nokta.

Not: Telefona bişey demiyorum. Bu sızıntılar igrenc olmaya basladi.

• Vay arkadaş , kasada yine iPhone hatları dolu... Bi bitmedin be Samsung !

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.