Şimdi Ara

Samsung galaxy s6 vs Iphone 6 vs Iphone 5s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ; Samsung galaxy s6 vs Iphone 6 vs Iphone 5s bu 3 telefon arasında kaldım. Hiçbir telefonu 2.el almıcam. Gidip mağazadan alınacaktır. Bulduğum en uygun fiyatlar şunlar :

Samsung galaxy s6: 2,300 tl

Iphone 6: 2,600 tl

Iphone 5s: 2,000 tl

Hangisini almak daha mantıklı sizce.? Alacağım telefonu 3-4 yıl kullanmak istiyorum. Bataryası iyi gitsin istiyorum. Yani 1 günü çıkarsın yeter. Telefonda asla oyun oynanmıcam. Web te dolaşma, sosyal medya, konusma, mesajlaşma olucak. Son olarakta daha önce android ve ıos işletim sistemi kullanmadım. İkisinide bilmiyorum tam olarak. Yardımlarınız için teşekkürler...

• uppp
  • cevap yok mu arkadaşlar ???
  • ip 6 veya samsung s6 hangisi icine siniyorsa al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte ikisi arasında karar veremedim
  • 3-4 sene diyorsan iphone-6 al. Batarya dışında uzun vadede hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Ben şu anda 2 senelik iphone 5 kullanıyorum, ios 8.3 yüklü, şarjının çok kötü olması dışında hiçbir sorunu yok, muazzam stabil çalışıyor. Kamerası ve ekranı hala çok yeterli.
  • işte benim içinde batarya önemli 1 günü rahat cıkarmasını istiyorum yani bir 16 saat fln yetse sorun olmaz. Iphone ne kadarlık bir şarj süresi sağlıyor ? Günlük kullanımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi mantıklı açıklaması olan yok mu cok kararsız kaldım. 2 aydan beri araştırıyorum bir karar veremedim.
  • iPhone 5s eskidi onu listeden çıkarın.S6, iPhone 6'dan nesil olarak daha üstün bir cihaz tavsiye ederim.
  • Yıl oldu 2015 hala 16 GB telefon alınır diyenler var. S6 veya note 4 al bari adam akıllı bir şey kullanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet haklısınızda s6 nın android 5.0.2 ile gelmesi sacma değil mi ? Lg g4 bile android 5.1 ile geldi. Birde android telefonlarda donma kasma gibi problemler olduğu söyleniyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayk2008

evet haklısınızda s6 nın android 5.0.2 ile gelmesi sacma değil mi ? Lg g4 bile android 5.1 ile geldi. Birde android telefonlarda donma kasma gibi problemler olduğu söyleniyor ??

S6 daha önce çıktığı 5.0.1 geldi ama 5.1.1 güncellemesi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1.1 yükleyince ne değişti ? Şarj süresi azaldı mı ? Ram sorunu ram fazla kullanma konusu değişti mi ???
  • S6 daha iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben m9 almaya niyetiyim 2-3 SENE Sonra Telefon unutalacak s5 s4 gibi ama bak m7 m8 hala krallar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.