Şimdi Ara

Samsung galaxy s7 aldım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sorularım var
    -2 google hesabı ekledim. Biri ana gmail hesabım diğeri oyunlarımın kayıtlı olduğu hesap. Sorun çıkartırmı bu? Karışmaması için napmam gerek?
    - iki adet fotoğraflar uygulaması var. Hangisini kullanayım . Birini devre dışı bırakcam. Google fotoğraflar mı samsung mu kullanayım .
    - klavyesi işlevsel gelmedi öneri klavyeleriniz var mı?
    - 3-4 uygulama yükleyip sildim , önbellekler dosyaları kalırmı kalırsa nasıl temizlerim? Antivirüse gerek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gmail sorun çıkarmaması lazım Sonuçta Android-gmail demek google demek Google fotoğrafları ben kullanmıyorum Ama kişisel zevk meselesi Klavye olarak her zaman SwiftKey kullanırım Öneriyorum sanada Öyle hemen önbellek şişmez Bikaç haftada bi hafıza kısmından önbelleklenen veriyi silebilirsen güzel olur Ben yaklaşık 2 yıldır Android kullanıyorum birkaç hafta hariç hiç antivirüs kurmadım Bence gerek yok He bide marketeki disk veya ram temizleme vs. programları kullamanı önermem Tabi kullanıyorsan Sadece ara sıra telefonun kendi yazılımı olan Smart manageri kullanırsın olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

2 gmail sorun çıkarmaması lazım Sonuçta Android-gmail demek google demek Google fotoğrafları ben kullanmıyorum Ama kişisel zevk meselesi Klavye olarak her zaman SwiftKey kullanırım Öneriyorum sanada Öyle hemen önbellek şişmez Bikaç haftada bi hafıza kısmından önbelleklenen veriyi silebilirsen güzel olur Ben yaklaşık 2 yıldır Android kullanıyorum birkaç hafta hariç hiç antivirüs kurmadım Bence gerek yok He bide marketeki disk veya ram temizleme vs. programları kullamanı önermem Tabi kullanıyorsan Sadece ara sıra telefonun kendi yazılımı olan Smart manageri kullanırsın olur biter

Anladım kardeşim teşekkür ederim

• Güncel

• Antivürüsen kullanma onlar gereksiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.