Dostum güle güle kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4808. sayfa)
-
-
Selamlar
Elinde ekranı kırık anakartı sağlam S7 Edge olup da satmayı düşünen varsa benimle iletişime geçerse sevinirim
celebic hocamdan anakart arızalı ekran tertemiz cihaz aldım elimde kart var diye
Fakat şansıma elimdeki anakartın sensör grubu bozuk çıktı Hiçbir sensör devreye girmiyor yakınlık otomatik parlaklık ve dikey yatay döndürme
Bir anakart daha vardı onda sıkıntı yok sensör tarafında fakat farklı cihaz e-mail Satılmış ve ben de cihazı sıfırlamış bulundum O yüzden Şebeke erişimim yok Uzun lafın kısası anakart lazım
Bu kadar olayın üzerine uğraşmam Normalde fakat cihaz gerçekten emsalsiz derecede temiz o sebeple Bu cihazı toplayacağım Ne yapıp ne edip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bazı uygulamalar artık yüklenmiyor. telefon artık eskidi diyebiliriz. boyner ve amazon uygulamasını kabul etmiyor.
-
1 yıl önce emektar s7 nin bataryasını orijinal servis batarya ile değiştirdim. Benden oğluma kaldı. Günde 4 saate yakın ekran süresi veriyor. Mis gibi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarja takılıyken power ve ses kısma tuşuna basmayı denediniz mı?
-
Yahu millet yok mu elinde ekran kırık anakart sağlam S7 Edge olan
10 gündür kart arıyorum
Yok değil fakat uçuk fiyatları istiyorlar
Bende var.
Aslında ekran da sağlam ama şarj soketi değişimi yaparken ekranı çıkardıkları için kenarlarındaki siyah seritler (boya) gitti.
Müsait olunca özelden size resimlerini gönderirim.
Düzeltiyorum. Bende düz S7 var. Mesajda edge yazmışsınız, onu sonradan farkettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 1 Aralık 2023; 7:22:3 >
Aynen Aynen hocam düz değil
Yine Forumda bir arkadaştan buldum Bakalım alacağım
Evet ya bu cihazların ekran ve kasası servis fabrikasyon olarak birleşik yapıldığı için soket değişiminde ayırmak Gerektiği zaman sıkıntı çıkabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 1 Aralık 2023; 10:28:34 >
S7 Edge için batarya önerebileceğiniz yer var mıdır ?
Samsung servise sormak lazım
Fakat serviste pil varsa üretim tarihi nedir Onu da bilmek lazım
Ben de birkaç çıkma pil var fakat durumlarının ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum onun haricinde en mantıklısı deji hocam
İnternet üzerinden biraz araştırdım ve dediğiniz gibi deji hariç adam akıllı satıcısı yok gibi. Deji kullanan var mıdır performansı ne durumda? Benim bataryam 5. seneyi devirmek üzere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seweras -- 17 Aralık 2023; 17:20:45 >
Hocam internetten Yorumlara bak
Karar verirsen alırsın elinden Gelirse kendini değiştirirsin yok gelmez diyorsan bir telefoncuya götür değiştirsin
Yetkili servis batarya değişimine 460 tl diyor. Deji marka vs. alacağınıza servisten değiştirmeniz daha mantıklı.
Yıllardır S7 kullanan biri olarak şu anda bunun muadili (kalite, kullanım olarak) hangi modeldir?
Keşke samsung aynı özelliklerle S7'yi tekrar üretse.... Satış rekorları kırar :)
-
Servisteki fiyat makul gerçekten
Deji de aynı fiyata geliyor yaklaşık olarak. Yetkilide değişmek mantıklı gibi. Düz S23 boyut ve tasarım olarak güzel bence.
il ilçe bilgisi de verir misiniz
Ben BDH Müşteri Hizmetlerini aradım. Bulunduğum şehirde yetkili servis olmadığı için İstanbul'a yönlendirileceğini söylediler. Fiyatı telefonda verdiler.
-
peki servisteki batarya kaç yılından kalmaymış onuda sorsaydınız keşke batarya yeniyse çok mantıklı servis fiyatta uygun geldi
-
Hocam bu fiyat veren hangi ildeki Hangi şube acaba
Antalya'daki Samsung yetkili servisi arayıp sordum şimdi S7 Edge için pil değişimi 1200 TL diyorlar
Sırf Meraktan sordum ellerinde ekranda mevcutmuş 5600 TL'ye ekran kasa pil değişimi oluyormuş😃
Bu yaz S9+ için ekran batarya değişimi 3.5k idi. Bunlar adam kazıklamaya çalışıyor sanki :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X