< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4810. sayfa)
-
-
arka kapak çatlak hocam zateb :) eger anakrt calsıırsa ben birde sıfır yan sanayide olsa kapak bulup taktıcam
-
-
Hocam sim kart yuvasını çıkarmadan anakartı çıkarmaya çalışma birkaç defa yaptım uğraştırıyor sonra😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sim kart yuvasını çıkarıp soktum hocam, atlamadm şükür 😀 bakalım yarın gelecek olan anakart calisirsa cihaz canlanirsa bakicaz
Hocam çalışıyor diye aldıysan çalışmalı
Çalışmak zorunda😂
Bu arada kaça aldın
Bir ihtimal pil kendini bırakmış olabilir 4 yıl beklemenin ardından şarj almayabilir bakmak lazım
Hocam komple cihaz ekranı kırık ama dolu şekilde 500tl ye aldım, kargo da 200tl filan. Ama umarım çalışır 😀 pili arizalanmadan kısa sure önce servisde yenilemistim ama çok yattı tabi. Birde hersey çalışırsa arka kapak alacağım mevcuttaki kırık 😀
bende de ekranı kırık ama anakartı sağlam düz s7 var sağlam ekran bulursam bende onu tamir etmeye çalıcam
-
Şu var fakat fiyat fazla
https://www.sahibinden.com/s/Dv6IrxES
pil kuruyor zamanla.
Bu şekilde anakart arızalı olarak uzun süre yatmış iki tane cihaz topladım İkisi de S7 Edge
İkisinde de 10 ila 15 dakika kadar pil logosunda bekledikten sonra pil şarj aldı fakat almaya da bilirdi
Hocam 2 cihazı da telefoncu arkadaşa bıraktım, bende ki pili de resetleyecek bakalım.
Şoklayacak hocam pili, bizimkisi artık biraz fantezi.. Zaten kendim geçen hafta s24plus a geçtim.
Zaten cihazı açmışsın hocam gerisi basitti değiştirseydin ya anakarta kendin
Tabii pili şoklamak gerekirse o zaman iş telefoncuya kalır
Umarım cihaz çalışır durumdan haber edersin
Bendeki S7 yi şarj girişi arızalandı diye tamire verdim, ekranı sökerken boyaları da atmış.
Ekran da sağlam anakart da, ama ekranın boyaları gitti.
Boyadan kastım, ekran görüntüsü ile alakalı sorun yok, sadece dokunmatik tuşların olduğu siyah boyanın bir kısmı yok.
Telefon çalışıyor. Bataryası bitik, ancak şarj takılı iken sorunsuz açılıyor, renklerde sorun yok, ekran yanığı yok, pembe çizgi yok.
Ama gel gör ki bu şekilde satamadım, 3 senedir de S20 FE kullanıyorum. S7 öylece kenarda duruyor.
imei uçmasın diye ara ara sim kart takıp sinyal alıp tekrar kapatıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X