Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.195
Cevap
392
Favori
3.438.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailkaya27

fiyat tahminim s7 2699 TL s7 edge 3099 TL ... gri renk dogru ise baya güzel, baya satar gibi

Renkler doğrulandı. Siyah rengin yanı sıra gold ve gri renklerde olacak.. Gördüğünüz gri renkli S7 Edge resmi tamamen gerçek bir S7 edge modeli sızıntısıdır.
  • Scream hocam sizin konunuz olunca bir uğramak istedim . Gerçekten konu sahibi siz olunca insanın sırf bu yüzden s7 ailesine katılası geliyor :)

Umarım arzu ettiğiniz gibi bir cihaz olur. Açıkçası şimdiden özellikle s7 Edge bir teknoloji sever olarak beni oldukça heyecanlandırıyor. G5 ile Android dünyasının zirve cihazları olacak gibi ama Lg'nin arayüz stabilitesi , pil optimizasyonu , premium tasarım gibi sorunları halletmesi lazım. Malumunuz s6 2600 mah ile g4 ile aynı pil ömrünü veriyor. Ama görünen o ki G5 bize G2'de ki gibi her anlamda iyi bir cihaz sunacak gibi.

Tüm bunlara rağmen S7 bence önemli olan fiziksel tuş ve harika premium tasarımı ile oldukça fark yaratacaktır. Ayrıca Samsung'un artık oturan Touchwizz arayüzü ve belkide şuan hayran kaldığımız Note 5'in gece çekimine göre oldukça daha iyi çekeceği söylenen yeni kamerası, 3600 mah gibi devasa bataryası ile her anlamda çok iyi bir cihaz olacak gibi görünüyor. Şimdiden hayırlı olsun hocam favorimin gri renk olduğunu da söylemek isterim. :)

Saygılar, sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 11 Şubat 2016; 18:26:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Scream hocam sizin konunuz olunca bir uğramak istedim . Gerçekten konu sahibi siz olunca insanın sırf bu yüzden s7 ailesine katılası geliyor :)

Umarım arzu ettiğiniz gibi bir cihaz olur. Açıkçası şimdiden özellikle s7 Edge bir teknoloji sever olarak beni oldukça heyecanlandırıyor. G5 ile Android dünyasının zirve cihazları olacak gibi ama Lg'nin arayüz stabilitesi , pil optimizasyonu , premium tasarım gibi sorunları halletmesi lazım. Malumunuz s6 2600 mah ile g4 ile aynı pil ömrünü veriyor. Ama görünen o ki G5 bize G2'de ki gibi her anlamda iyi bir cihaz sunacak gibi.

Tüm bunlara rağmen S7 bence önemli olan fiziksel tuş ve harika premium tasarımı ile oldukça fark yaratacaktır. Ayrıca Samsung'un artık oturan Touchwizz arayüzü ve belkide şuan hayran kaldığımız Note 5'in gece çekimine göre oldukça daha iyi çekeceği söylenen yeni kamerası, 3600 mah gibi devasa bataryası ile her anlamda çok iyi bir cihaz olacak gibi görünüyor. Şimdiden hayırlı olsun hocam favorimin gri renk olduğunu da söylemek isterim. :)

Saygılar, sevgiler..

Hakkımdaki güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgili @Lawyer hocam :) S7 ailesine katılsanızda katılmasanızda, her zaman değerli yorumlarınızla sizi burda görmek isterim.

Note 5'ten sonra beni en çok heyecanlandıran cihazlar S7 ve S7 Edge oldu. Tasarım ve donanım harika. Yeniden yazılan bir touchwizz de cabası. G5 'te çok iyi bir cihaz ama kendime göre bazı sebeplerden ötürü S7 almaya karar verdim. Hayırlısı artık. Bu arada benimde favorim Gri renk . Bakalım S7 satışa çıktığında acaba piyasaya gri rengide sunacaklar mı?

Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Saygı ve sevgilerimle...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Scream hocam sizin konunuz olunca bir uğramak istedim . Gerçekten konu sahibi siz olunca insanın sırf bu yüzden s7 ailesine katılası geliyor :)

Saygılar, sevgiler..

Hakkımdaki güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgili @Lawyer hocam :) S7 ailesine katılsanızda katılmasanızda, her zaman değerli yorumlarınızla sizi burda görmek isterim.

Note 5'ten sonra beni en çok heyecanlandıran cihazlar S7 ve S7 Edge oldu. Tasarım ve donanım harika. Yeniden yazılan bir touchwizz de cabası. G5 'te çok iyi bir cihaz ama kendime göre bazı sebeplerden ötürü S7 almaya karar verdim. Hayırlısı artık. Bu arada benimde favorim Gri renk . Bakalım S7 satışa çıktığında acaba piyasaya gri rengide sunacaklar mı?

Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Saygı ve sevgilerimle...

Estağfurullah hocam elimden geldiğince bende zevkle naçizane katkıda bulunmak isterim. :)

Umarım dilediğiniz gibi güzel günlerde kullanacağınız bir cihaz olur hocam. Şimdilik sadece konunuz hayırlı olsun diyelim hocam :)

Saygılar benden Scream hocam ..

• Konunuz hayırlı olsun scream hocam, ben de 7 aylık mutlu bir S6 kullanıcısı olarak S7 almayı düşünmeye başladım. Şu anda telefonumdan ziyadesiyle memnun olmam ve yeni bir telefona geçmek israf olacak olsa da paylaştığınız gri renkli S7 edge modeli fena halde aklımı çeldi. En önemlisi de yeni kameranın çok iyi gece çekimleri vaad ediyor olması. Tabi ön siparişte verilecek muhtemel hediyeler de cabası
    Ios tarafına geçmeyi pek düşünmesem de iPhone 7'yi de görebilsem iyi olacaktı. Bu işin sonu yok ama alacağım telefonu doya doya en az 2 yıl kullanmak istiyorum.
    Bakın işte Samsung tarafında da şöyle bir problem var ben dediğim üzere bu telefonu 7 aydır kullanıyorum hiç bir şikayetim de yok ama güncelleme gelmiyor. Belki daha Android 6.0'ı bu telefonda kullanamadan yeni telefona geçeceğim. Aynı şey belki de S7'de de olacak.
    Kafamın bir hayli karışık olduğu dikkatinizi çekmiştir velhasıl sizin gibi değerli bir arkadaş ile aynı konuda paylaşımlarda bulunmak seçimimi etkileyecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha durun telefon cikmadi :D bu yuzden bunu alacagim buna karar verdim denmiste sakin yani daha var :) hele htc lg sony bir tanitsinlar bende sececegim aralarimdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Konunuz hayırlı olsun scream hocam, ben de 7 aylık mutlu bir S6 kullanıcısı olarak S7 almayı düşünmeye başladım. Şu anda telefonumdan ziyadesiyle memnun olmam ve yeni bir telefona geçmek israf olacak olsa da paylaştığınız gri renkli S7 edge modeli fena halde aklımı çeldi. En önemlisi de yeni kameranın çok iyi gece çekimleri vaad ediyor olması. Tabi ön siparişte verilecek muhtemel hediyeler de cabası
    Ios tarafına geçmeyi pek düşünmesem de iPhone 7'yi de görebilsem iyi olacaktı. Bu işin sonu yok ama alacağım telefonu doya doya en az 2 yıl kullanmak istiyorum.
    Bakın işte Samsung tarafında da şöyle bir problem var ben dediğim üzere bu telefonu 7 aydır kullanıyorum hiç bir şikayetim de yok ama güncelleme gelmiyor. Belki daha Android 6.0'ı bu telefonda kullanamadan yeni telefona geçeceğim. Aynı şey belki de S7'de de olacak.
    Kafamın bir hayli karışık olduğu dikkatinizi çekmiştir velhasıl sizin gibi değerli bir arkadaş ile aynı konuda paylaşımlarda bulunmak seçimimi etkileyecektir

Merhaba @bluebest hocam ,çok teşekkür ederim. sizin gibi değerli bir arkadaşımı burada görmek çok güzel :)

Evet aklınız bayağı bir karışık duruyor , farkındayım.

Güncellemeler konusuna değinmek isterim. Samsung'un piyasaya sürdüğü amiral gemi telefonlar Android'in en son sürümüyle piyasaya çıkar ve ardından kullanıcılara hata düzeltme güncellemeleri gönderir. Telefon 1 seneyi doldurmaya yakın yeni çıkan Android sürümünü touchwizz e entegre eder ve onu sunmayı çalışır. Sonra yeni bir S serisi amiral gemi tanıtılmaya yakın onu sunar ve artık eski olan amiral gemi için yeni sürüm gelir. Bu böyle döner gider..

Aynı şey S7 de de olacak Note 6 da da. Önemli olan yeni çıkan Android sürümüne kadar telefonun hata düzeltme güncellemeleri ile idare etmesi ki zaten idare ediyor hocam. İdare etmemeye başladığı an zaten Android izin verdiği için her türlü sistemsel müdahalede bulunabiliyoruz. Yani geç güncellemesini sorun olarak görmeyin. Apple ios'a sürekli güncelleme vermesinin nedeni ise aslında açık ve net ortada hocam. Çünkü ios'a sistemsel müdahale olmadığı için, kullanıcılar dışardan müdahale edemediği için mecburen sürekli güncelleme vermek zorunda kalıyor Apple. Aslında bakarsanız Android'te İos'ta güncelleme konusunda aynı yola çıkıyor.. Yani aklınız karışmasın boşuna :)

Velhasıl hocam artık bende bir cihaz alıp en az 2 sene kullanmak istiyorum. Ve bu cihaz sanırım S7 Edge olacak gibi :) inşallah sizde alırsınız da hem birlikte uzun süre kullanır yol arkadaşı oluruz hem de bilgi birikiminizden ben ve diğer S7 alacak değerli arkadaşlar faydalanmış olur.

Edit: @bluebest hocam bu arada gri renk S7 Edge beni de acayip heyecanlandırıyor ama acaba hemen piyasaya sunar mı Samsung o biraz muallakta şuan :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 12 Şubat 2016; 0:11:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Punpun

Daha durun telefon cikmadi :D bu yuzden bunu alacagim buna karar verdim denmiste sakin yani daha var :) hele htc lg sony bir tanitsinlar bende sececegim aralarimdan.

Hocam bu kararlılıktır :) Emin olun telefon seçen herkes eksisini artısını düşünerek karar veriyor.

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Günaydın,
    Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
    Aslında elimdeki telefonu daha 1 yıl kullanırdım ama S7 eğer söylentiler doğru ise ciddi ve kayda değer yenilikler ile geliyor. Mesela aklıma gelenler USB type C, hafıza kartı desteği, f1.7 lens.
    Bunlar açıkcası benim için geçerli sebepler özellikle kamera kısmı benim için çok önemli keza fotoğraf makinesi taşımak istemiyorum, taşımıyorum da zaten. Hızlı şarj ve daha yüksek kapasiteli batarya bile başlı başına tercih sebebi. Samsung amiral gemilerinde bana göre tek eksik fm radyo, onu da tunein ile çözüyorum tabi donanımsal radyounun pek çok avantajı var ama tercihimi etkileyecek kadar önemli değil.
    Gri renk her ne kadar çok hoşuma gitse de ben tercihimi siyahtan yana kullanabilirim zira belki size komik gelebilir ama ben S6'yı kılıfsız kullanamıyorum çünkü elimden kayıyor. Totu design silikon kılıf ile kullanıyorum, hem piyasadki alelade silikon kılıflardan çok daha kaliteli, hem de şarj ve kulaklık girişlerini kapatan tıpaları var. Bu kılıf ile elde tutuş da çok daha rahat oluyor. Akşamları evde kılıfsız kullandığım için de takıp çıkarması çok rahat oluyor. Fiyatları uygun geldi diye sview cover ve spigen ultra hybrid aldım ama ikisinin de kaderi sadece bir gün kullanılıp çekmeceye atılmak oldu. Şimdi efendim gelelim neden siyah renk? Çünkü bu silikon kılıflar doğaları gereği her gün yıkasanız da kısa sürede renk değişimine uğruyorlar ve beyaz telefonda iğrenç görünmeye başlıyorlar ama siyah renkte hiç bir şekilde belli olmuyor. Tabi tüm bunların dışında siyah rengi ayrı seviyorum mesela temiz tutması çok zor olsa da arabam siyah renk

• S6 edge plus'ı 3099 tl den satışa sunan samsung şuan 2799 tl ye geriledi. Mümkümse bu fiyatlardan çıkarmasın. Malum bu kadar para olunca insanlar iphone'a yöneliyor ve adam gibi bir yazılım da yapamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Günaydın,
    Aslında elimdeki telefonu daha 1 yıl kullanırdım ama S7 eğer söylentiler doğru ise ciddi ve kayda değer yenilikler ile geliyor. Mesela aklıma gelenler USB type C, hafıza kartı desteği, f1.7 lens.
    Bunlar açıkcası benim için geçerli sebepler özellikle kamera kısmı benim için çok önemli keza fotoğraf makinesi taşımak istemiyorum, taşımıyorum da zaten. Hızlı şarj ve daha yüksek kapasiteli batarya bile başlı başına tercih sebebi. Samsung amiral gemilerinde bana göre tek eksik fm radyo, onu da tunein ile çözüyorum tabi donanımsal radyounun pek çok avantajı var ama tercihimi etkileyecek kadar önemli değil.
    Gri renk her ne kadar çok hoşuma gitse de ben tercihimi siyahtan yana kullanabilirim zira belki size komik gelebilir ama ben S6'yı kılıfsız kullanamıyorum çünkü elimden kayıyor. Totu design silikon kılıf ile kullanıyorum, hem piyasadki alelade silikon kılıflardan çok daha kaliteli, hem de şarj ve kulaklık girişlerini kapatan tıpaları var. Bu kılıf ile elde tutuş da çok daha rahat oluyor. Akşamları evde kılıfsız kullandığım için de takıp çıkarması çok rahat oluyor. Fiyatları uygun geldi diye sview cover ve spigen ultra hybrid aldım ama ikisinin de kaderi sadece bir gün kullanılıp çekmeceye atılmak oldu. Şimdi efendim gelelim neden siyah renk? Çünkü bu silikon kılıflar doğaları gereği her gün yıkasanız da kısa sürede renk değişimine uğruyorlar ve beyaz telefonda iğrenç görünmeye başlıyorlar ama siyah renkte hiç bir şekilde belli olmuyor. Tabi tüm bunların dışında siyah rengi ayrı seviyorum mesela temiz tutması çok zor olsa da arabam siyah renk

Hocam f1.7 lens ile birlikte BRITECELL 12 mp kamera, USB Type-C ve hafıza kartı desteği, IP67 sertifikası ile birlikte su geçirmezlik, 3000 mah. batarya ve 30 dk da %80 şarj olması kesinleşen özellikler..

Hocam estağfurullah niye komik gelsin, sonuçta hem tercih meselesi hem de elinizden kayıyorsa yapılacak en doğru şeyi yapıyorsunuz. Renk konusunda da haklısınız sonuçta alınan telefon ne olursa olsun kılıfa giriyor ve dediğiniz gibi şeffaf kılıflar sararıyor , beyaz kılıflar kirleniyor. Bu arada şuan bende telefonumda siyah silikon kılıf kullanıyorum.

Bu güne kadar sadece Note 5 te gold renk kullandım Note 5 öncesinde ve sonrasında kullandığım bütün telefonlarım siyah renk oldu. Bende renk konusunda değişiklilk arıyorum ama telefonu alıp kılıfa koyduktan sonra rengin pekde önemi kalmıyor açıkcası. Bakalım şimdilik aklımda Gri S7 Edge var ama satışa çıktığında belki bende tercihimi siyahtan yana kullanabilirim hocam.

Bu arada kılıfta favori markam Verus :)

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Dediğinize katılıyorum.Piyasada psikolojik bir sınır var 3000TL ve üzerine çıkıldığında yol iphone dönüyor.Bunu artık diğer markaların pazarlama birimleri değerlendirmeli.Türkiye piyasası fiyat hassasiyeti olan bir pazar.Durum böyle olunca sonra yüksek fiyat sıkıntı olur.Cihazı takipteyim.

iyi forumlar.
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yarım saatte 80 doldurma s7 edge için de geçerli olacak mı Acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

S6 edge plus'ı 3099 tl den satışa sunan samsung şuan 2799 tl ye geriledi. Mümkümse bu fiyatlardan çıkarmasın. Malum bu kadar para olunca insanlar iphone'a yöneliyor ve adam gibi bir yazılım da yapamıyor

Aynen hocam haklısınız. Fiyat yüksek olunca nedense tercih iphone oluyor ve iPhone'a göre daha kaliteli malzeme kullanan ve kullandığı işletim sistemi ile sınırsız deneyim yaşatan, içinde birçok teknoloji barındıran android cihazlar hiçe sayılıyor. Neden çünkü işin içinde hava atmak var :) Ha iphone kötü bir telefon mu? Kesinlikle hayır. Ama bana göre fiyatını haketmiyor..

Touchwizz yeniden yazılıyor. Note 5 te şuanki haliyle zaten gayet kullanışlı olan touchwizz şimdi bir adım daha öteye gidecek. Android 6.0'da cabası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 12 Şubat 2016; 11:57:34 >

• quote:

quote:

Günaydın,

Hocam f1.7 lens ile birlikte BRITECELL 12 mp kamera, USB Type-C ve hafıza kartı desteği, IP67 sertifikası ile birlikte su geçirmezlik, 3000 mah. batarya ve 30 dk da %80 şarj olması kesinleşen özellikler..

Hocam estağfurullah niye komik gelsin, sonuçta hem tercih meselesi hem de elinizden kayıyorsa yapılacak en doğru şeyi yapıyorsunuz. Renk konusunda da haklısınız sonuçta alınan telefon ne olursa olsun kılıfa giriyor ve dediğiniz gibi şeffaf kılıflar sararıyor , beyaz kılıflar kirleniyor. Bu arada şuan bende telefonumda siyah silikon kılıf kullanıyorum.

Bu güne kadar sadece Note 5 te gold renk kullandım Note 5 öncesinde ve sonrasında kullandığım bütün telefonlarım siyah renk oldu. Bende renk konusunda değişiklilk arıyorum ama telefonu alıp kılıfa koyduktan sonra rengin pekde önemi kalmıyor açıkcası. Bakalım şimdilik aklımda Gri S7 Edge var ama satışa çıktığında belki bende tercihimi siyahtan yana kullanabilirim hocam.

30 dakikada %80 şarj çok iyiymiş, bu özellik dikkatimden kaçmış ve bence çok çok öenmli bir şey hızlı şarj özelliği.
    Verus bana nedense hep Arçelik Beko ikilisindeki Beko gibi geliyor, öyle bir imaj yarattı bende
    Ama kılıfları çok güzel gerçekten, birkaç kez almaya niyetlendim ama pahalı gelmişti. Telefonu bazen uzun süre elimde tutuyorum bu yüzden ergonomi çok önemli, geçmişte uzun süre geçmeyen bir kol ve bilek ağrım olmuştu. O zamandan beri mümkün olduğunca büyük ekranlı ama hem elde tutuşu rahat ve ağır olmayan telefonlar tercih etmeye çalışıyorum. S7 edge bu kriterleri karşılarsa fiyat farkını gözetmeksizin onu almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hocam bu yarım saatte 80 doldurma s7 edge için de geçerli olacak mı Acaba

Sanmıyorum. Çünkü S7 Edge de 600 mah. daha büyük bir batarya var.

• quote:

quote:

S6 edge plus'ı 3099 tl den satışa sunan samsung şuan 2799 tl ye geriledi. Mümkümse bu fiyatlardan çıkarmasın. Malum bu kadar para olunca insanlar iphone'a yöneliyor ve adam gibi bir yazılım da yapamıyor

Aynen hocam haklısınız. Fiyat yüksek olunca nedense tercih iphone oluyor ve iPhone'a göre daha kaliteli malzeme kullanan ve kullandığı işletim sistemi ile sınırsız deneyim yaşatan, içinde birçok teknoloji barındıran android cihazlar hiçe sayılıyor. Neden çünkü işin içinde hava atmak var :) Ha iphone kötü bir telefon mu? Kesinlikle hayır. Ama bana göre fiyatını haketmiyor..

Touchwizz yeniden yazılıyor. Note 5 te şuanki haliyle zaten gayet kullanışlı olan touchwizz şimdi bir adım daha öteye gidecek. Android 6.0'da cabası :)

Bazıları için hava atması demeniz normal hocam. Ama bana göre bir note 4 kullanıcısı olarak samsung'un berbat yazılımı ve kasılması beni bitirdi. Nenim gibi kullanıcılar da vardır sırf bu yüzden iphone düşünen :)

• quote:

quote:

quote:

Günaydın,

30 dakikada %80 şarj çok iyiymiş, bu özellik dikkatimden kaçmış ve bence çok çok öenmli bir şey hızlı şarj özelliği.
    Verus bana nedense hep Arçelik Beko ikilisindeki Beko gibi geliyor, öyle bir imaj yarattı bende
    Ama kılıfları çok güzel gerçekten, birkaç kez almaya niyetlendim ama pahalı gelmişti. Telefonu bazen uzun süre elimde tutuyorum bu yüzden ergonomi çok önemli, geçmişte uzun süre geçmeyen bir kol ve bilek ağrım olmuştu. O zamandan beri mümkün olduğunca büyük ekranlı ama hem elde tutuşu rahat ve ağır olmayan telefonlar tercih etmeye çalışıyorum. S7 edge bu kriterleri karşılarsa fiyat farkını gözetmeksizin onu almayı düşünüyorum.

Verus- Beko yakıştırması çok hoşuma gitti hocam :))

Verus pahalı olsa da tam koruma için tercih ediyorum ama cihazı da epey kabalaştırıyor bu arada. Büyük olan telefon daha büyük ve ağır oluyor. Verus marka kılıfların geneli böyle olsa da tabi ince zarif olanları da var. Hele bir piyasaya çıksın S7 Edge ona göre düşünüp, karar veririm artık. Tek elde rahat kullanmakta çok önemli çünkü.

• quote:

quote:

quote:

Bazıları için hava atması demeniz normal hocam. Ama bana göre bir note 4 kullanıcısı olarak samsung'un berbat yazılımı ve kasılması beni bitirdi. Nenim gibi kullanıcılar da vardır sırf bu yüzden iphone düşünen :)

sizin gibi düşünen kişi çok az hocam inanın. Hocam bende şuan İphone 6 s Plus 64 gb kullanıyorum. Ben iPhone'un 3d touch olayını beğendiğim için aldım. Ama işte sadece 3d touch yetmiyor iPhone'a. Kesinlikle bir Android olamıyor. Düşünün ki bilgisayardan attığınız fotoğrafları bile iPhone'la silemiyorsunuz. E bu cihazlar hayatımızı kolaylaştırmak için üretilmedi mi? Hani kolaylık nerde peki? İnanın iPhone alanların çoğu bunları bile bile alıyor. Peki niye? Sırf arkasındaki elma logosunu göstermek için...

İphone yazılımı stabil, neden? Çünkü içeriği bomboş olan bir işletim sistemine sahip. Android in kullandığı yazılımsal özellikler ios ta olsa iPhone da kasılırdı buna emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 12 Şubat 2016; 12:18:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizin gibi düşünen kişi çok az hocam inanın. Hocam bende şuan İphone 6 s Plus 64 gb kullanıyorum. Ben iPhone'un 3d touch olayını beğendiğim için aldım. Ama işte sadece 3d touch yetmiyor iPhone'a. Kesinlikle bir Android olamıyor. Düşünün ki bilgisayardan attığınız fotoğrafları bile iPhone'la silemiyorsunuz. E bu cihazlar hayatımızı kolaylaştırmak için üretilmedi mi? Hani kolaylık nerde peki? İnanın iPhone alanların çoğu bunları bile bile alıyor. Peki niye? Sırf arkasındaki elma logosunu göstermek için...

İphone yazılımı stabil, neden? Çünkü içeriği bomboş olan bir işletim sistemine sahip. Android in kullandığı yazılımsal özellikler ios ta olsa iPhone da kasılırdı buna emin olabilirsiniz.

Haklısınız hocam. Herkes bunları bile bile alıyor hava atmak için. Ben note2 note 3 note 4 kullanıcısı olarak. Bu note 4 son samsung telefonum olacak inanın bana ilk aylarda kasmasa yağ gibi aksa bile ileriki aylarda kasıyor hocam. S6 edge plus hoşuma gitti gitmedi demiyorum. Iphone'un tasarımı s6 plus'ın yanında çöp resmen. Ama işte yine aynısı olacak yine aylarca güncelleme sıkıntısı çekecez. Bunları bile bile sırayla note serisini kullandım. Ama artık yotuldum. Biraz sade bir kullanıma geçmek istiyorum hocam :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.