Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 SM-G930FD model cihaza SM-G930F Firmware Yükleyebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuda uzman olan arkadaşlara sormak isterim.

Tayland'dan alınmış olan Samsung Galaxy S7 SM-G930FD (Asia) model cihazda Türkçe dil desteği yok.

Bende bundan dolayı cihaza Sammobile sitesinde bulmuş olduğum ve Türkiye bölgesi için en güncel SM-G930F (Global) model aygıt yazılımını (firmware) kurmak istiyorum. Bu kurulumu sorunsuzca yapabilir miyim? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Bazı yabancı kaynaklarda sorunsuzca kurulabildiği yazılmış ama pekte emin olamadım birde sizlere sormak istedim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• morykante M kullanıcısına yanıt
    Kurabilirsiniz elbet.

Ama bölge değişikliği yapacaksanız SamFirm programı ile Binary Nature olarak yazılımı indirip, 4 parçalı dosyayı PIT dosyası ile kurmanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

Odin adlı yazılımla, indirdiğim 4 parça dosyayı (AP, BL, CP, CSC) telefona attım. Sonuç olarak bölge olarak United Arab Emirates oldu ancak Türkçe dahil tüm Avrupa dilleri gelmiş oldu telefona. Sanırım paralel ithalat ile ülkemizde satılan telefonlar gibi oldu.

Sorunum çözülmüş oldu. Teşekkürler.
  • Firmware'i yükledikten sonra VOLTE aktif oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: truecupper

Firmware'i yükledikten sonra VOLTE aktif oldu mu ?

Bunu denemedim ama çift sim kart fonksiyonu bile kullanılabilir halde idi. Normalde Global yazılımlı cihazlarda bu özellik olmuyor.

Bana sorarsan VoLTE özelliği ilgili de bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
  • Konu hortlayacak amahttp://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000079GT2 telefon cok uygun fiyata puan ile 1700 civarına geliyor S7 için cok uygun fiyat VoLTE özelliği yok diyor alanlar bu şekilde volte özelliği aktive olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.