Bildirim
Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne yalan söyleyeyim ucuz çin malı oyuncak gibi duruyor.
-
Sanal tuş görünce midem bulanıyor diyenler bu tasarıma ölmüş bitmiş ahaha ikiyüzlülüğe gel...
-
quote:
Orijinalden alıntı: infom@n
S7 edge de öyleydi zaten eline aldığın zaman plastik ucuz bir hissiyatı var, renkli modelleri janjanlı cips paketi gibi parlak olması iyice antipatik, inceleyip eline alınca boyutundan beklenen ağırlığın çok aşağısında olduğunu hissediyorsun iyi değil tabi bana göre eksileri kimisi hafif sever ama ben tok olmasını isterim kısacası s serisini beğenmiyorum illa samsung olacaksa note serisi her açıdan daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 5 Ocak 2017; 20:58:22 > -
s6 edge hala en güzel tasarıma sahip....
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekirkara
quote:
Orijinalden alıntı: infom@n
S7 edge de öyleydi zaten eline aldığın zaman plastik ucuz bir hissiyatı var, renkli modelleri jelatin gibi parlak olması iyice antipatik, inceleyip eline alınca boyutundan beklenen ağırlığın çok aşağısında olduğunu hissediyorsun iyi değil tabi bana göre eksileri kimisi hafif sever ama ben tok olmasını isterim kısacası s serisini beğenmiyorum illa samsung olacaksa note serisi her açıdan daha iyi.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Yekpare hissiyatı veren sağlam telefonları özledim. Telefonlar çok narinleşti, telefonlar artık sağlamlaşmalı ve bu sağlamlığı hissettirmeli.
-
Merhaba Bu Home tuşu size ne etti kardeşim. İlla kullanışlı olan ne varsa kaldırın da elde cam dolaşalım. -
-
-
-
Ben beğendim konsept resimlerdeki gibi olmuş. Nihayet. Tabi köşeli resimdeki tasarım olsaydı keşke gibi hissettiğim de oluyor. Güya s3 o tuşsuz köşeli tasarımla gelecekti ama yımırta olarak geldi. -
Patlayan batarya değil home tuşuymuş
-
n'olursun o SAMSUNG yazısını daha da büyüt. ekran yerine sadece SAMSUNG yazısı olsun! Xiaomi'ye tasarım nasıl yapılır diye bak. parlak jelatin geçirilmiş, oyuncak telefon gibi dursun diye bu kadar çabalama artık!
-
Habercilikte büyük yanlışlar yapıyorsunuz. Başlıkta sızdı ile biten bir haber yapıp, alt başlıkta sızdırıldığı iddaa ediliyor yazmak maalesef gülünç!
-
quote:
Orijinalden alıntı: expressimo
quote:
Orijinalden alıntı: hollowman_
Esas görseller bunlar. böyle gelirse muhteşem olur. Sanal tuşlarla telefon kullanmak da çok daha pratik ve hızlı gelmiştir hep bana.
Note 8 böyle gelecek bence .
S8 diye görseller dolaşıyor, hangisi olursa olsun efsane bi tasarım olur..
-
Bunlar bana inat mi sanal tus koyuyorlar valla adami kanser ederler. Umarim bu tasarim gercek degildir. Ben home butonundan cok memnunum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Samsung s8 i buldu patladı gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 5 Ocak 2017; 22:9:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolgá
quote:
Orijinalden alıntı: hollowman_
Esas görseller bunlar. böyle gelirse muhteşem olur. Sanal tuşlarla telefon kullanmak da çok daha pratik ve hızlı gelmiştir hep bana.
samsungda nasıl bilmiyorum ama lgdeki sanal tuşlar çok kullanışlı (g2).öyle olursa harika olur.elinizle çekince sanal tuş geliyor marketten yüklediğiniz her uygulamada.lg deki sıkıntıda sistem uygulamalarında hep görünüyordu.telefonun önündeki sanal tuş ve butonlar kalmış ne güzel olmuş.böyle gelirse sıraya bile girerim.
LG'de sanal tuşları, uygulamaya girince gizli hale getirebilme ayarları vardı. artık genel olarak uygulamalar da direk buna ayarlı geliyor. Genel olarak bi sevilmeme durumu var ama bence kullandıktan sonra farkını anlıyor insan. fiziksel tuşlar çok hantal geliyor.
-
kavisli ekran kadar saçma bişey yok. görüntü biraz güzelleşiyor ama kullanış berbat. note 7 de kavis azaltılmasına ramen kullanışı çok rahatsız ediciydi.
-
Sanal mı tuş??? Yok ben almamayım.
Bu garabeti icad edenin kafası nasıldı acaba!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 5 Ocak 2017; 22:18:14 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X