Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: F1rST22

Galaxy Note 7'nin yanmaya başlamasının ardından aceleyle yapılan araştırmaların sonuçları, sorunun Samsung SDI tarafından sağlanan pillerde olduğunu ileri sürmüştü. Bunun üzerine Samsung Electronics, Galaxy Note 7'nin pillerini Çinli ATL'den tedarik etmeye başlamış, Samsung SDI'dan pil almayı durdurmuştu.

Ancak sorun, pil değişikliğiyle çözülmedi; ATL'den alınan pilleri taşıyan Note 7'ler de aynı şekilde yanmaya başladı. Güney Kore'den gelen yeni bir rapora göre ise Samsung, Samsung SDI'ın pillerinin Note 7'nin yanmasına neden olmadığı konusunda ikna oldu. İddiaya göre firma, Galaxy S8 gibi telefonlarda kullanmak üzere pil bölümüyle kontrat yeniledi. Samsung'un Galaxy S8'de kullanacağı pilleri çeşitlendirmek istediği biliniyor. Firmanın üç ay önce LG Chem'den de pil tedarik edebileceği söylenmişti.

Samsung'un Galaxy Note 7'yle ilgili incelemelerini bu ayın sonlarına doğru tamamlaması ve sonuçları herkesle paylaşması bekleniyor. Bu sırada Samsung SDI, pillerini daha güvenli hale getirmenin yollarını araştırmayı sürdürüyor.

Eğer bu doğruysa biraz kötü olabilir

Tasariminda bir sorun varmis sanirim pilden kaynakli bir durum yok S8 de hatta samsung sdi batatyasi olacagini okumustum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel olacağım diye estetik ameliyatlar yaptırıp en sonunda maymuna dönen ünlülere benzemiş.
  • zannetmiyorum bu kadar güzel telefon çıkaracaklarını
  • yanında ısıya, patlamaya dayanıklı çelik yelek versinler :D

• Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı
  • s6 edge hala kral. bu tasarımlara göre.
  • Edge ekranı Note Edge'deki gibi daha fonsiyonel yapsalar iyi olacak, bence Note Edge ilk çıkan edge ekranlı tel olsada kullanışlılık açısından çogundan iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan3454

Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı

Hic begenmedim samsung yazisi ustte olmali sonucta koyacak yer var altta 3 tane dokunmatik tus olmali minacik olsun ama olsun en azindan isimizi gorur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: atakan3454

Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı

Hic begenmedim samsung yazisi ustte olmali sonucta koyacak yer var altta 3 tane dokunmatik tus olmali minacik olsun ama olsun en azindan isimizi gorur.

Ben şuna bayıldım resmen bu gelirse alırım ama diğer yuvarlak yumurtayı alır mıyım bilmiyorumSamsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldıSamsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı

• Tasarım yine eski Galaxy modellerine benziyor lg gibi bir tasarımcısı yok mu samsung un. Sanal tuşlara gelirsek artık tüm android cihazların sanal tuşlar ile geleceğini düşünüyorum çünkü daha estetik ve daha yenilikçi. Basmalı bir tuş eski telefonları andırıyor ve görüntüyü bozuyor çünkü telefonlar dokunmatik adı üstünde.

Amoled ekran yerine IPS ekrana geçseler daha güzel görsel bir cihaz çıkacak ortaya diye düşünüyorum...

• Abi dokunmatiğe alıştık şimdide home tuşunu silmeye çalışıyorlar beyinlerimizden iyimi
  • Ya arkadaş Samsung'da bu işte s7 edge alıcaz s8 çıkıcak 1 seneyi bulmaz s9 da çıkar,hadi sadece çıksa önceki modelleride yavaşlatıyor güncellemelerle ahh htc koymayacaktın htc 10 a o kötü ilkel home tuşuna vaz mı geçsem 7 edge siparişinden anlamadımki başlarım böyle işe ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasin51

Ya arkadaş Samsung'da bu işte s7 edge alıcaz s8 çıkıcak 1 seneyi bulmaz s9 da çıkar,hadi sadece çıksa önceki modelleride yavaşlatıyor güncellemelerle ahh htc koymayacaktın htc 10 a o kötü ilkel home tuşuna vaz mı geçsem 7 edge siparişinden anlamadımki başlarım böyle işe ya

HTC U Ultra'yı sızdırmışlar, yine o ilkel home tuşu.. Samsung gibi yapınca Samsung kadar satacağı anlamına gelmediğini biri bu HTC üst yönetimine anlatmalı.. Kendi kendilerine madara oldular sektörde.. En azından bir tasarım çizgisi vardı HTC'nin ondan da oldular. Neyse ben yerinde olsam her türlü beklerim bu S8'i.. Bir kere Samsung ekosistemi için çok yeni ve farklı geliyor bana.. Bir kere o home tuşu yok, o bile yeter.

• s7 son efsane olacak..hatta en efsane..5G internet gelmeden s7 yi değiştirmeyin...
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen katılıyorum, Htc desire 816 kullanıyorum 2 yılı geçti hala taş gibi telefon,hometuşu yok tipi on numara gerçekten pili hızı gücü sesi tasarımı yeni çıkan telefonlardan iyi ama bellek sıkıntısı var 8gb dahili 5gb kendisi kullanıyor 3gb de face, youtube doluyor birşey yüklenmiyor ikidebir hafıza uyarısı Ha birde yeni bi parmak izli su geçirmez telefon alayım dedik

1 aydır bakıyorum piyasaya sanki hepsi birbiriyle anlaşmış
    Sony xz var, tarz sahibi telefon fakat elime alıyorum bildiğin tuğla hocam kullanışlılığı sıfır,içime sinmedi
    Htc 10 a karar kıldım home tuşuna rağmen sonra bi elime aldım ıphone 7 gibi içine doğru girmiyor tuş hocam, aklıma eminönündeki çakma saatlerin yan tuşları geldi.
    Iphone 6s üzerinde çok durdum vazgeçtim aman aman hiç bulaşmam ios a
    Asla Samsung almam ezik marka felan desemde o düşüpte kırılıcakmış hissi veren samsung s7 edge gibisi yok şuan piyasada herşeyi var, yapıcak birşey yok edge de karar kıldım bekleyemeyi hiç sevmem , yalnız bu s8'in tasarımı böyle olursa harbi çok güzel olur ve çok koyar bana.

• Sen beni anlatıyorsun dostum :) Desire 816 ilk çıktığında aldım, zaten HTC dışında başka bir markaya sadakatim de yok alalı 2,5 yılı geçti benimde.. Hala ilk günkü gibi cihaz; bataryası bile 36 saatten fazla gidiyor. Hal böyleyken tasarımı içime sinmeyecek bir telefonda almıyorum. Huawei'ye karşı biraz önyargım da var, geriye Sony ve LG kalıyor. G5 tasarımını beğeniyorum ama alan pişman, XA Ultra'ya gözüm kayıyor forumdaki konusunda herkes ağlıyor, yalvarıyor çocuklar iyi niyetleriyle almayın bu telefonu diye. Sonuç; hala telefonları inceliyorum ama alamıyorum. HTC U Ultra dediler; ortaya çıktı yine aynı terane.. Ocean videosunu izledim tamam cihaz fena bir şeye benzemiyor ama ön tarafta home tuşuna benzer parmak izi okuyucu yine var. Videodan seçilemiyor pek home tuşundan ziyade sadece parmak izi okumak için bir şeye benziyor. O kadar bekledim biraz daha bekleyeceğim; bu Ocean konseptinden gelecek yeni amiral gemisi istediğim gibi olmaz ise ve Galaxy S8'de bu görüntülerdeki gibi gelir ise gider alırım.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Aynıyız hocam Sony xa bende çok beğendim ama 5.5 inç olmalı bana, Htc u baktım hocam o tuş ve kamera çıkıntısını felan görünce direk çıktım sayfadan
    Vallahi özledim s3 lg2'li yılları
  • Kapasitif tuşlar kesinlikle kalmalı bence. Cihaza ekran dışında donanımsal müdehale şansımız olmalı.

Samsung logosu parmak izi okuyucu ve home tuşu şeklinde pekala kullanılabilir, illa basmalı düğme şart değil. Diğer iki yana da menü ve geri tuşları koyulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.