Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
6.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alttaki Samsung yazisi hic olmamis. Ya ustte kullansinlar ya da tamamen kaldirsinlar.
  • Hakkaten haa; millet ne çok hastasıymış şu home butonun, kapasitif tuşların.. Yahu yıllardır adamlar aynı ön tarafı çakıp duruyorlardı.. Ne farkı var A serisiyle, S serisinin.. Bence çok başarılı bir tasarım. Hayatta Samsung almam diyen bana bile "neden olmasın" dedirtti.. Şimdi sıra Htc Ocean'da.. Göstersinler hünerlerini..
  • Samsung mobil platformda bence bir numara baska rakibi yok.Dun vatan bilgisayara gittim kendim 6S kullaniyorum S7 edgelere bakayim dedim ikisini yan yana koydum 6S gercekten gozume cok dandik gorundu.ios stabilitesi diye tutturuyolar ama suan oyle bi stabilite yok bug ve frame atlamalari var ayarlarda bile ! Eskiden evet yazilim konusunda rakipsizdi ama suan oyle dusunmuyorum ha 6S kullanma sebebim beklemede sarj gitmemesi,daha guvenli bi yazilim ve gunluk kullanima uygun olmasi..Apple bu sekilde bi tasarim cikarsa gunler oncesinden kuyruk olusur marka fanatikligi yapmayin elinde apple cihaz olsa ne olur millet elma gozuksun diye ortasi delik sacma kiliflardan kullaniyor benim oyle bi derdim yok tam kapatan kilifla devam ediyorum kimseye gosteris yapmaya gerek yok.Eger illa gosteris yapilacaksa S7 edgeyi kilifsiz bi sekilde cebinden cikarttiginda milletin gozu zaten kalir bunu 6S kullanicisi soyluyo gerisini siz dusunun

• home butonu ve sanal tuş olmayan şey çöptür... buda çöp oğlu çöp... 5¢ etmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Hakkaten haa; millet ne çok hastasıymış şu home butonun, kapasitif tuşların.. Yahu yıllardır adamlar aynı ön tarafı çakıp duruyorlardı.. Ne farkı var A serisiyle, S serisinin.. Bence çok başarılı bir tasarım. Hayatta Samsung almam diyen bana bile "neden olmasın" dedirtti.. Şimdi sıra Htc Ocean'da.. Göstersinler hünerlerini..

onu Apple reklamında yazacaktın... karıştırdın heralde... bu şey çöp oğlu çöp olmuş... o başka bir durum... 10 yılda dandiPhone tasarımının ne kadar değiştirdiler ön yüz home butonu hariç %99 aynı...

• Alt tuşları ekrana ekledilerse bence berbat olmuş. Fiziki olması benim için daha iyi.
  • Arkadaşlar tüm yorumları okudum bu yıl HTC nin yılı olacakmış gibi bir his var içimde, home tuşunun kalkacağını sanmıyorum fake dir muhtemelen htc 10 ilk olduğu gibi dokunma hasasiyetli home tuşu olur sonradan aypifonda olduğu gibi.

• Telefona aşık oldum ya beklediğim telefon şekli bu . Filmlerdeki gibi çerçevesiz telefonlar bekliyoruz. S6 s7 kullandım şimdi sıra bundaaaa

• 3 Ay s7 edge kullandım parmaklarım uzun olmasına rağmen yine de sürekli sıkıntı yaşıyordum... düz s7 ile değiştirdim nihayet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • not 7si patlayınca baş parmağım kopanlar olmuştu
    bu nedenle samsung home tuşunu kaldırmış diyolla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake la bu

• Mobilde mesaj yazma alanına ulaşmak için 5 kere daha fazla mesaj göster seçeneğine tıklamak zorunda olan bir benmiyim. La bu ne saçma sapan bir forum oldu böyle ayrıca bir haber altında neden ikinci bir haber var hangisi nerde bitip değeri nerde başlıyor belli değil. O habere bakmak istesem onun haberine tıklarım zaten illa gözümüze sokma hevesi niye yani.

Ve Home tuşu kalkmasın sırf bunun için samsung kullanıyorum desem yeridir örneğin note 5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 6 Ocak 2017; 15:52:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

not 7si patlayınca baş parmağım kopanlar olmuştu
    bu nedenle samsung home tuşunu kaldırmış diyolla

yalan o... patlamadan çok roket gibi ateşleme oluyordu ki sadece 3~5 cihazda oda şüpheli... home tuşunu tasarımcı arıza kaldırdı koyun ceo onayladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekirkara

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Ne yalan söyleyeyim ucuz çin malı oyuncak gibi duruyor.

S7 edge de öyleydi zaten eline aldığın zaman plastik ucuz bir hissiyatı var, renkli modelleri janjanlı cips paketi gibi parlak olması iyice antipatik, inceleyip eline alınca boyutundan beklenen ağırlığın çok aşağısında olduğunu hissediyorsun iyi değil tabi bana göre eksileri kimisi hafif sever ama ben tok olmasını isterim kısacası s serisini beğenmiyorum illa samsung olacaksa note serisi her açıdan daha iyi.

S7 Edge'te mi ucuz plastik hissiyatı var?

El insaf; adamlar telefonun önünü, arkasını her tarafını cam yapmışlar sen kalkmış plastik diyorsun.

• herkes LG yolunda ilerliyor. parmak izi okuyucu için arkada bir düğme şart sanırım.
  • Müthiş gözüküyor. Sanal tuşlara ben de önceden önyargılıydım ama kullanıp da alıştıktan sonra (LG G3) kesinlikle sorun olmuyor.
  • eger gercekse begendim ben... s7 edge i satar yurtdisina gider bunu alirim... 5.5 ekrandir herhalde.. 5.5 ideal bence..
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Cam bence hiçbir zaman alüminyum havasını vermiyor, o soğukluk olmuyor cihazda. Ayrıca s7 edge çok ergonomik bir cihaz da değil tutuş olarak mesela note7nin yanında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Cam bence hiçbir zaman alüminyum havasını vermiyor, o soğukluk olmuyor cihazda. Ayrıca s7 edge çok ergonomik bir cihaz da değil tutuş olarak mesela note7nin yanında.

Ben arkadaşın "plastik ucuz bir hissiyat demesine" takıldım. Cam ile plastiği ayırt etmek bu kadar mı zor?

Ergonomiklik kişiden kişiye değişebilir, ayrıca bu telefonları kılıfsız kullanmak cesaret ister doğrusu.
  • Ben şahsen note 7 kasasını bundan daha çok beğenmiştim. Ama almak nasip olmadı maalesef
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.