Cok hos durmuyor, yeni ozellikleri gormek lazim, cerceve sifirlamayi cinli arkadaslar zaten uzun suredir yapiyor..
Köşe kısımları Samsung Galaxy S7 edge'e benziyor. Ben şahsen bu kadar yuvarlatılmış köşeleri sevmiyorum. Samsung Galaxy Note7 efsaneydi bu yönden.
Açıkçası bayağı kötü görünüyor.
Bence sanal tus sacmalik ya hatta samsungun klasik home tusu basinca falan yada uzerine hafif basinca parmak izi okuyucu falan etrafind isik donmeli cok iyi okur
Tasarim guzel ama bu kadar cok ekran kasa orani yapicaz diye bir şeyler cikip duruyor
Batarya alanında farklılık yaratmaza böyle kısır çerçevede dönüp durulur.
Bu resim büyük ihtimalle sahtedir Samsung fiziksel home tuşundan vazgeçmez şu ana kadar çıkardığı tüm telefonlarda home tuşu var ve benim görüşüm olmaya devam edecek, Samsung u diğer telefonlardan ayırt edici ve tercih sebebi olan home tuşu devam eder iphone nun home tuşunu kaldırması ne kadar saçma ise Samsung da home tuşunu kaldırması o kadar saçma olur.
Ne zaman patlayacak.
OnizukaSensei
kullanıcısına yanıt
Eğer S8 haberdeki gibi gelirse Note8 bu şekilde gelir. Note serisi her zaman daha köşeli tasarımla geliyor. Bence Note7 tasarımı da gayet güzeldi fakat yazık oldu.
Paint terk olmuş.
Aaaaaa dikdörtgen yapmışlar.
Yazan oldu mu bilmiyorum ama, bu konu neden burada ?
Samsung bölümü yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Telefon baya iyi olmuş.
Ancak Türkiye fiyatı yine skandal olur, 4000TL'ye yakın giriş yapar.
Döviz kuru bu şekilde giderse 4.000.-TL'ye razı ol.
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Eğer S8 haberdeki gibi gelirse Note8 bu şekilde gelir. Note serisi her zaman daha köşeli tasarımla geliyor. Bence Note7 tasarımı da gayet güzeldi fakat yazık oldu.
Bence Samsung bundan sonra çıkaracağı kalemli modellerde Note adını çağrışım yapacağı için kullanmayacaktır.
Ortalama bir telefonun ömrü 18 ay. Gelen güncellemeler ile çıkacak yeni versiyonu ile çöp oluyor zaten telefon. Dolayısı ile 18 ay ömrü olan telefonlara 3 binler 4 binler verilmemeli.
Parası çok olan alsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: MrT4ngo
Ortalama bir telefonun ömrü 18 ay. Gelen güncellemeler ile çıkacak yeni versiyonu ile çöp oluyor zaten telefon. Dolayısı ile 18 ay ömrü olan telefonlara 3 binler 4 binler verilmemeli.
Parası çok olan alsın :D
Note 2 telefonumu tam 4 sene kullandım. Mevcut Kitkat sürümü bütün uygulama ve aksesuarlarla uyumluydu.
Note 2 perte çıkmasa kullanmaya devam ederdim. Aldığım S7 Edge'in Note'den en büyük farkı güzel bir ekranı. 4 yılda büyük şeyler değişmemiş.
Ntabu
kullanıcısına yanıt
İphone un home tuşu eskisinden daha güzel oldu hissiyatı mükemmel.
telefonların evrimi yumurta şekline doğru gidiyor
voodoo child
kullanıcısına yanıt
5.7 ve 8gb ram
Harika olmuş bence.
Bu haber baydı ama vallahi ya S7 Edge üzerinde yapılmış bir fotoşop işte daha ne olsun. Samsung S8 ile ilgili ser verip sır vermeyeceğini ve çok gizlilik içinde yapacağını söylemişti zaten. Haaa telefon çıkmaya yakın sızar mı? Sızmaz mı? Bilemeyiz..