SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1200. sayfa)
-
-
Sağolun, ekran süresini gönderebilir misiniz.5 saati buluyor mu?
-
instagram ve tinder fena pil harcıyor, sildim. ekran suresi 3 saatten 4 saate çıktı
-
Disardaysam farkli surekli instagram izlerzem farkli ama 4.5 saat kesin diye bilirim yada orjinal romdan farksiz diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlovedman -- 1 Şubat 2023; 11:42:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagram izinler ve arka planda calisma kapat
-
https://www.youtube.com/watch?v=G3GXkW2VN2U&feature=youtu.be
NOBLE ROM VIDEO
S9 ve S9+ Android kaç aldı en son?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android 10
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OneUİ kac ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.5
Hiç yaptığım isler değil denemek istiyorum aslında. Detaylı şekilde nasil yükleme yapabilirim
https://forum.xda-developers.com/t/noble-rom-3-0-tropea-oneui-5-0-full-port-01-23-patches-05-02-2023-sm-n960f-fd-n-sm-g96xf-fd-n.4244747/
2. El almayı düşünyorum. Günlük kullanım için alıcam. Pek performans beklentim yok. Sadece kamerası günümüze göre hala iyi mi onu merak ediyorum. 2. El alıp batarya değiştirip kullanıcam.
Performansi gayet yeterli günlük kullanım için.Oyun oynamadığım icin pek bir fikrim yok.PC den oynadığım için.Kamera ise 4k 60 fps bile yeterli bir sebep bence s9 serisi için.Hâlâ kullanmaktayım s9+ ve gayet memnunum açıkcası.
Bunu kurdum gayet iyi. vowifi çalışmıyor ama memnunum.
[ROM][UNOFFICIAL][12][OTA][OSS] LineageOS 19.1 for Galaxy S9/S9+ Exynos
-
Nerdeyse 5 Yıl Oldu hala cayır cayır kullanıyorum Android 9 var üstünde acaba 10 a geçsemmi böyle alttan kaydırmalı falan hosuma gidiyor ne dersiniz ?
-
Şarj durumunuz Nasıl hocam Memnun musunuz Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz mobil veri ile günlük
Hocam hiç bilmiyorum rom iilerini uzun zamandır bu rom iyimi neyi eksik genelde eksikleri olur söyleyebilir misiniz ne çalışmıyor ?
-
Bu android 13 romu çok beğendim, ekran süresi 4 saattten 4.5 saate çıktı.(Tasarruf yapmadan.)
Widgetlerde de güzel yenilikler var.
PixelExperience_Plus_star2lte-13.0-20230116-1829-OFFICIAL.zip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X