Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.122
Cevap
156
Favori
1.236.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11991200120112021203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle resmi 10 sürümüne güncelledim abi 2 senedir neden direndiğimi anlamadım cihaz ucuyor resmen rom mom şimdilik ugrasmayı düşünmüyorum

• Benim S9 plus rootsuz resmi olmayan andirod 13 e yükseltmek telefona zarar verir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve nasil yukseltebilirim

• Gabriel TR kullanıcısına yanıt

Iris tarayici

Samsung pay

Bunlar ölür geride gelmez hicbir zaman

Gerisi aynen calisiyo

• SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• Greylights kullanıcısına yanıt

%85 şarj sınırını nasıl açıyoruz bilen var mı?

• Galaxy store dan Samsung Notes güncelledim şimdi açıyorum kapatıyor kendini.Başına gelen var mı?Bir sürü şifre,not vs vardı içinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeePHydrA D kullanıcısına yanıt

Bende çalışıyor hocam hiçbir sıkıntı yok.

• tens T kullanıcısına yanıt
    Uygulamayi kaldırıp tekrar yükledim düzeldi şimdi teşekkür ederim hocam👍

• samsung music i son versiyonuna kesinlikle guncellemeyin bariz icine sctlar ne kulaklik ne de hoparlor performansi iyi degil . hoparlorde hisirdama var ve en yuksek seviyeye cikti . eski versiyonunda boyle degildi. bildigin patlamis hoparlore dondu . yani samsung her guncellemede bir seyler katiyor eskisinden iyi oluyor diye guvenip dururdum kasitli sekilde bozuyorlar ustelik uzun zamandir guncelleme gelmiyordu . bir bk a yaramaz bu srfsz lerin yaptigi isler .
    bu kucucuk klavyesindsn de nefret ediyorum artik yazdigim hic bir sey dogru dokulmuyir iyice beni sinir etti bu cihaz . biraz vara verip apple a gecebilirim . android olmasa coktan ikinci elr vermistim bu seyi . miladi dolmus artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 15 Mart 2023; 13:31:9 >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt
    Ben de kullanıyorum Samsung music hocam bana da kablolu kulaklıkta sesi biraz kısmışlar gibi geldi.Poweramp kullanın ücreti var ama play store daki en iyi müzik uygulaması.İkisini de kullanıyorum.Alternatif olarak düşünürseniz.

• bişey B kullanıcısına yanıt

ikinci el olayina girmeyin. en iyisi sifir almak. bu telefonun bataryasi cabuk bitiyor. aldim ama 2. el aldigima pismanim. en iyisi uygun fiyatli yeni teknolojiye sahip bir tel almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: baser

ikinci el olayina girmeyin. en iyisi sifir almak. bu telefonun bataryasi cabuk bitiyor. aldim ama 2. el aldigima pismanim. en iyisi uygun fiyatli yeni teknolojiye sahip bir tel almak.

S23 de 5 saat 6 saat ekran suresi veriyor

Ama onemli olan 5000 amper olup islemcisi orta segment olmali mesala A23 A53 gibi telefonlar alinmali

• S9 için gcam kullanan var mı hangi versiyon stabil

• Belki ilgilenen olur kullanmış olduğum VRS kılıflar amazon da indirime girdiğinde alabilirsiniz 40 lira civarıydı tanesi 3 tane var bende vrs 3 ü de silikon stokta 1 ya da 2 kalmiş.

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• DeePHydrA D kullanıcısına yanıt
    Satın aldım urun çok kalın ve kaba duruyor.

• 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Görseldeki ince baya single fit olan yani.

• yakın zamanda s9 plus ekran değişimi yaptıran var mı ? fiyatlar uçmuş

• Arkadaşlar merhaba S9 plustan S23 ultraya geçiş yaptım, eski telefonumu ananeme vermeyi düşünüyorum batarya mikrofon sarj soketi ve hoparlör değişimi yaptırarak, sizce 8000 9000 tl bandında yeni bir telefon mu daha mantıklı yoksa S9 Plus gerekli tamirlerden sonra orta segment bir telefon gibi tutunabilir mi ?

• Yazın baya işe yarıyor 2 yil önce aldım.Oyun oynamadığim halde batarya nın 40 dereceye merdiven dayadıği oluyo.soğutucuyla 26-27 derece maximum derece artı olarak daha fazla ekran süresi ve buz gibi oluyo cihaz.biraz pahali ama değer bence.Her cihaza uyuyor.Hafif baya.
    İlgilenen arkadaşlar olursa

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 11991200120112021203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.