Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.119
Cevap
156
Favori
1.236.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Konuya s20 İle veda ediyorum Tr Cihaz 7000 tl ye aldım s9 plus ı ekran yanık rootlu dan geri dönmüş şekilde 3500 e verdim Allah a emanet olun

• abicim valla 2019 dan beri seneler oldu degse vericem s20 serisine ama inan yetiyor hala bana s9 . su cektigi 4k videolari 4k 77 inch tv de bi izleyin gercekten hala teknolojinin makbulu yani . hic bir yonden eksigi yok cihazin herneyse hayirli olsun 7000 tl ye iyi almissin ve satis fiyatin da cok.iyi . ekran yanigi ve nalet kucuk klavyesi olmasa daha da kullanirim hep bahsediyorum gunluk sarj periyodu ile inan 2019 luk cihazin daha pili canavar gibi degismedi masallah diyorum . s20 de fena degil ama radikal yenilikleri yok yada teknolojini ulasacagi en ust seviye bu bir mobil cihaz icin . bence eksigi yok ama diyorum ya s20 serisine para verecek olsam 25 bini dayayip en ust ultra seviyesini alirim ama cok pahali yurt sartlarinda . ve degecek.pek ozelligi yok benim icin . neyse goreceli bir is ve biz daga dogrusu ben androidin en dolu ve uretken donemlerini yasadik inan artik gcammis baska uygulamaymis bakmiyorum bile . artik daha ust seviyesi kullanim amaclisi anca mobilitede gopro falan . bir sbilmem kac ultra da alsam gidip cekim yapasi zevkim yok . ekran farkediyor biraz hertz de iste ve s9 dan hallice boyutlari var . boyutta hala s9 en kucugu zarifi ve islevsellisi . ilerde kismet olursa 77 inch bir sony tv artik.onun monitoru ile daha da zevkli gelebilir .

bana ziyadesi ile yetiyor her ozelligini de sonuna kadar kullanan biri degilim.ama yetiyor .

sicaklik.konusunda da bir iki sey soyliycem sadece munferit uygulamalarda oldu oyle genele dokecek kronik bir sorun olmadi hic benle . en cok filmic pro da falan biraz isiniyor biraz da yogun beyaz ekran kullanan grafik uygulamalarda . fluid gibi . internet kullanimi.konusunda biraz zayif bir cihaz s9 cabuk sarji bitiyor ..ama onun haricinde video muzik izleme dinleme pek yormuyor sarji . sebekeye baglanti kisminda cok sarj gidiyor . yoksa smart screen kullanimi bile tasarruflu . ama smart screen de nalet olasi sevmedigim ozelligi akici bir goruntu yok sanirim 60 fps ye ulasamiyor wireless uzerinden illa ki kabloyla bagliycan . akicilik yavas . sony tv lerde test ettim ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 29 Nisan 2023; 0:0:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S9 plus tan s23 ultra ya yakın zamanda geçmiş biri olarak geniş açı kameraya ihtiyaç duymuyorsanız,ekranınızda da bir problem yoksa batarya yı değiştirerek yolunuza devam edebilirsiniz kesinlikle ekstradan o kadar para vermeye deymiyor s23 ultra bana göre (kalem hariç) tam bir hayal kırıklığı
    En az 2 yıl daha kullanılabilir telefon s9 plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 29 Nisan 2023; 9:47:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Aynı geçişi bende yaptım ama bu şekilde düşünmüyorum asla eve S9 Plus çok güzel bir telefon ama S23 Ultra çok farklı bir seviyede neye göre hayal kırıklığı diyebildiniz anlam veremedim

• Oldukça memnun kaldığım S9 plus i anneme verdim.HB den A73 5G aldım.Amiral gemilerini hiç aratmıyo bence cihaz.120Hz ekran baya hızlı oluyor.Bir daha 60a dönülmez.5000mah batarya baya iyi gidiyor.Kamera yı çok kurcalamadım pek bir fikrim yok açıkçasi.Tek kusuru 4k 60fps mod yok kamerada
    İlgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

• redmi note 12'ye geçtim. Özellikle şarj konusunda çok mutluyum.

• Arkadaşlar merhaba. android bir cihaza ihtiyacım vardı ben de tasarımını vs. çok beğendiğim için giriş seviyesi telefon yerine s9 plus aldım. her şeyinden çok memnunum. cihaz çok temiz kullanılmış sıfır gibi yalnız şu yeşil ekran sorunu baş göstermeye başladı havalar ısınınca. ''alwas on display'' açıkken sorun yok lakin bazen telefon geldiğinde de arama ekranı yeşil oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Telefonu tanıdık bir işletmeden aldım geri verebilirim sorun olmaz lakin kıyamıyorum.

Sanıyorum bu sorun zamanında bir güncelleme ile gelmiş ve ekran yenilme hızıyla alakalı bir sorunmuş. Cihaza rom atsak kurtulur muyuz bundan? Batarya ve performans olarak iyi bir rom varsa önerinize açığım. Rom atmadan bir çaresi varsa önceliğim o zira android 10 ile işimi görüyor ana cihazım değil zaten.

• Impheatus I kullanıcısına yanıt

4 senedir kullanıyorum. Yeşil ekran sorunu hiç olmadı çok şükür. Değişebilirseniz değişin cihazı hocam. Olmadı başka s9 plus ya da s10 plus alabilirsiniz.

• tens T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, aldığım yerde başka s9 ve s10 yok tek bu vardı o yüzden götürmek istemedim. Ekran esnek kablosu nemlenince yapıyormuş sanıyorum, bir götüreyim kablo değişimi çözerse kullanırım yoksa para iadesi alırım artık.

• s9 serisi kameranin ekranda olmadigi som amiral gemisi o bakimdan ben seviyorum s9 lar üzüyor batarya konusunda s9 plus batarya degistir devam 802 TL mis servis oyle dedi

• Merhaba arkadaşlar s9+ ekran koruyucu önerisi olan varmıdır.

• hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.ben bundan getirttim aliexpress ten.kavisler den kalkma da yapmadi.Gayet memnunum.4 adet çıkıyor içinden

• DeePHydrA D kullanıcısına yanıt
    Güzel duruyor teşekkürler alıyorum hemen cihaz 1 sene kadar daha idare etsin yeter çoğu yeni orta segment cihazlardan iyi şarj kötü sadece

• hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Bu işi iyi yapan bi telefoncuya yaptırın kendiniz yapamazsanız(baloncuk vs kalmamasi için)Ben öyle yaptim.
    Ben A73 e geçtim s9 plus tan hız olarak hemen hemen aynı ikiside bence fakat 120hz ve 5000mah batarya baya farkediyor.Tabi ki s9 plus ın jack girişi vs kamera nın 4k 60fps oluşu,ekranı, daha zarif bir telefon oluşu artılari.

• Arkadaslar bataryayi degistirdim ama 2.5 saat üstünde ekran süresi alamamaktayim. Acaba cihazi sifirlasam mi?

• keep clubbin K kullanıcısına yanıt

Hocam ben de ekran yeşillenmesi için aldığım yere götürdüm üstte postum var, ekranla birlikte bataryayı da yenilediler sağ olsunlar. Dün saat 16:00'da şarjdan çektiğimde %78 idi, şu an %43 ve tam 2 saat 20 dakika ekran almışım. Yalnız biraz rahatsızdım bu süreç hep evde wi-fi ile geçti onu da ekleyeyim. Fikir vermesi açısından yazdım, süreniz az bence de sıfırlayın. Cihaz bana sıfırlanmış geldi, uygulamalarımı kurdum ve banka, steam vs. gibi az kullandığım uygulamaları derin uykuya aldım. wi-fi güç tasarruf modunu da açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 28 Mayıs 2023; 10:50:33 >
  • keep clubbin K kullanıcısına yanıt

Telefonun bataryasının kapasitesi o kadar, yani reset atmak işe yaramaz.

Biraz daha kullanıp seneye yeni bir tel almak en iyisi.

• baser kullanıcısına yanıt

Nasıl o kadar ya? S9 plus kullanıyorum wi-fi ile 7 saati aşıyor ekran sürem, mobil veri ile 5 buçuk saat falan. Düz s9 öyleyse bilemiyorum.

• Impheatus I kullanıcısına yanıt

7 saatse iyi , ben 5 saati zor görüyordum pes ettim.

• baser kullanıcısına yanıt

Görüyorum hocam. İnstagram'da gece 4 saat hiç çıkmadan takıldım %53 azaldı şarj. Yalnız ben ekran yeşillenmesi sorunuyla telefonu aldığım yere yolladım garanti vermişlerdi, bataryayı da yenilediler. Cuma geldi cihaz, taze yani daha bakalım zamanla ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.