Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.238.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

note 8 3,2 gb boşa ram var

ikiside 6 gb neden bu fark ?

s9 plusı yeniden başlattığınızda hiç birşey açmadan kaç gb boşta ram kalıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

arkadaşlar ,biraz saçma olacak ama s9 plus için renk tavsiyesi alabilirmiyim.genelde hep siyah renk kullanırım

Tavsiyem youtube videoları içinde 1080 p şeklinde renkleri gösteren videolar bulun. Orada her açıdan görüyorsunuz.

Benim hoşuma gri gitti.

• Saat nasıl ? Kullanan arkadaşlar beğendiniz mi ?

• ajanxxx1905 A kullanıcısına yanıt
    Ben saati daha önceden kullanıyorum. 3 gün sarj ömrü var. Hoparlör dışında hiçbir eksiği yok. Çok şık kaliteli bir saat. Gören herkes beğeniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KnowN

Ama gerçekten kameradan bişey anlamadım elimde 3 telefon var Mate 10 Pro Note 8 ve S9plus S8 Plusu verip aldım ne bileyim o kadar abarttıkları kadar gerçekten yok yüzü resmen bitik çekiyor yada ayarı var ben yapamıyorum

Abarttıkları kadar olmadığına bende katılıyorum. Biraz fazla pompalıyorlar ama artık hemen hemen hepsi öyle. Mate 10 pro'da öyleydi, "yapay zeka" koyduk kameraya diye anlatmışlardı. ürünü satacakları yeri, iyice parlatıyorlar. Yeni satış taktiği bu malesef :(

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Yüzü gerçek değil yapay gibi gösteriyor s9um :) böyle temiz vs vs mate 10 pro evet haklısın şarjı için aldım onu 2 günü çıkarıyor maşallah :) ben s9plusun yazılım güncelleştirmesiyle dahada güzel olacağına eminim. Hızı konusunda İphonenin her modeline Bin Basar İphonede Kullandım Fanboyluğa Bu Konuda Gerçekten Gerek yok. Ekran vs vs Konusunda Samsung Önde Android İşletim sistemi zorlaştırıyor biraz ios gibi olsa Ohoo diyorum..

Birde Bu telefonda Volte Kapatma Menüsü olsaydı iyi olacaktı :) düzelir düzelir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnowN K kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

Volte kapatılabiliyor .

• Vay arkadaş; yine eline almadan millet dümdüz etmiş aleti

Değerli arkadaşlar, eğer telefon ihtiyacınız var ise; maddi durumunuz da elveriyor ise, bu segmentte bir cihaz kullanmak istiyor iseniz; gidin bakın, beğenirseniz alın.

Şöyle ki; birçok insan kullanıcı yorumlarını merak etmiş; ancak bir nokta var: Kimse bu kadar para verip bir heves aldığı telefonun kötü taraflarını görebilecek kadar objektif yorum yapamaz şu anda.

S7'den S9'a geçtim. S7 ile performans anlamında bir sıkıntı yaşadım mı derseniz; hayır yaşamadım! Dolayısı ile şu aşamada S9 ile performans anlamında bir sıkıntı yaşama şansım 0!

Benim 3,5 yaşında bir evladım var; süper ağır çekim videolarını çekmek eğlenceli; ön kamera ile açık havada (yazılımsal dahi olsa) bokeh efektli fotoğraflar şahane; gece karanlığında çok az ışıkta eğer stabil tutabilirseniz; diyaframı açık bırakarak çok güzel fotoğraflar çekebiliyorsunuz ve noise miktarı en azından benim yaptığım testlerde çok azdı.

Ha şu anda cihaz mükemmel mi; değil. Misal ilk aldığım gün, browserdan DH'in mobil sitesine bir konuya yorum yazacaktım, yazamadım deli etti! 5 tane harfe basıyorum, takılıyor duruyor, sonra hepsini yazmaya başlıyor vs. Arka planda çalışan uyg. yok, download ettiği kurduğu bir uyg. yok! Ama oldu mu oluyor işte, ne yapalım şimdi kaldırıp fırlatalım mı duvara?

Şu bir gerçek ki, Google markalılar hariç; android cihazların hiçbirisi ilk çıktıklarında ios kadar stabil olamıyor; ya da stabilitelerine ios kadar hızlı gelen güncellemeler ile ulaşamıyorlar. Bence S9'u gerçek anlamda tam verimlilikle kullanabilmek için en az 3-4 güncelleme gerekiyor. Bunu da Samsung'un nasıl yapacağını hepbirlikte bekleyip göreceğiz.

Bu arada ekran koruyucu/kılıf aldınız mı aldıysanız ne aldınız arkadaşlar bir el atıverin; Spigen'in S9 ürünleri hala stoğa gelmemiş!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Note 9' u beklemeye gerek var mı acaba, kalem ihtiyacım yok.

Bu arada saat hediyeli tcell' den 36 ay vade ile almak nasıl olur? 201x36 7200 küsür liraya geliyor.

DegmeZ kesinlikle oyle almayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende o bölüm yok Türkiye Cihazı

İlginç Vodafone hattında Yok o bölüm Türkcell ve Türk Telekomda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 12 Mart 2018; 14:53:0 >
    Bende de Türkiye cihazı. Bende var. Allah Allah...

Vodafonede Yok Turkcell ve Turk Telekomda Var İlginç değilmi

Saçma öyle şey mi olur?

Vallahi Öyle Vodafonede baktım Yok O Hattı Çıkarttım Turk Telekomu Taktım çıktı..

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• Zyphros kullanıcısına yanıt
    Hocam spigeni sitesinde arama yerinden s9 yazıp bulmanız gerekiyor şuan 9-10 farklı kılıf var orda

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

İyiyim hocam sağolun. S9, S8 in eksiklerinin giderildiği bir cihaz olmuş. Özellikle stereo sese geçmesi iyi olmuş. Keşke s9 a da çift kamera koysaymış. Hayırlı olsun şimdiden Mesut Hocam.

Aynen S8 serisinin güncellenmiş hali sayılır..Teşekkür ederim Mehmet hocam. Biraz daha bekleyeyim alırım inşallah:) Darısı size olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

arkadaşlar ,biraz saçma olacak ama s9 plus için renk tavsiyesi alabilirmiyim.genelde hep siyah renk kullanırım

Mor harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Mart 2018; 15:41:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

İyiyim hocam sağolun. S9, S8 in eksiklerinin giderildiği bir cihaz olmuş. Özellikle stereo sese geçmesi iyi olmuş. Keşke s9 a da çift kamera koysaymış. Hayırlı olsun şimdiden Mesut Hocam.

Aynen S8 serisinin güncellenmiş hali sayılır..Teşekkür ederim Mehmet hocam. Biraz daha bekleyeyim alırım inşallah:) Darısı size olsun...

Hocam sizinle bir ara iPhone x alıyorduk, ben beğenmedigim (dar ekran, sınırlandirilmis işletim sistemi vs) için vazgeçtim, siz ne yaptınız, aldınız mı?

S serisi sevmezdim, gerçi yine sevmiyorum, bilhassa tek kamera vs ama plus harika olmuş, kamera da şöyle tüm rakiplerini eze eze gelseydi daha güzel olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Note 9' u beklemeye gerek var mı acaba, kalem ihtiyacım yok.

Bu arada saat hediyeli tcell' den 36 ay vade ile almak nasıl olur? 201x36 7200 küsür liraya geliyor.

DegmeZ kesinlikle oyle almayin

Aslında note 4 umu 1 sene daha kullanmam lazım mantıken ama şu mobil cihazlar insanı çekiyor. 24 ay nasıl?

275 x 24 ay + 70 lira tarife.

Cihaz geri ödeme; 6600 lira

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle takılma olmuyor. Gece iris taraması hiç takılmadan çalışıyor hatta.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.