Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.237.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

biri samsunga uçmayı öğretsin. çıkar çıkmaz yere çakılıyor. 5199 dediler 3990 TL ye piyasada var.

4000 gosterde alalim Sahibindeni onerme yanliz ne oldugu belli degil o cihazlarin

Adam alıyor cihazı kullanıyor sonra götürüp telefoncuya bırakıyor. Cihaz temiz ise telefoncu toptancıyı arıyor. Toptancı tertemiz sıfırlıyor telefonu ve jelatinliyor sanki yeni fabrikadan çıkmış gibi. Sonra güzelce kutuluyor cihazı ve hatta kutuyada jelatin yapıştırıyor sonra sıfır cihaz ayağına rafa koyup tekrar satılıyor.. Bu dönüşüme bizzat şahit oldum.. Sonra sıfır kapalı kutu şok fiyata oluyor :)

Bırakın siz Apple fanlarını onlar her yeni Samsung telefonda aynısını yapıyor zaten :) işleri güçleri kıskanmak :) Halbuki Samsung olmazsa Apple olmazdı... cok ovdukleri iPhone X in ekrani bile Samsung :)))

S9+ her yönüyle harika bir cihaz olmuş. Alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar inşallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KnowN K kullanıcısına yanıt
    Bende öyle ama sen kalkıp beş para etmez diyerek bir eleştiri değil yargıda bulunursan sana da yanıt verilir arkadaşım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Ama gerçekten kameradan bişey anlamadım elimde 3 telefon var Mate 10 Pro Note 8 ve S9plus S8 Plusu verip aldım ne bileyim o kadar abarttıkları kadar gerçekten yok yüzü resmen bitik çekiyor yada ayarı var ben yapamıyorum

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Selamlar Mesut Hocam. Nasılsınız?

Dediğiniz olayı ben de telefoncu arkadaşlardan duydum maalesef. Ankara dan, İstanbul dan arıyorlarmış. Çiziksiz, vuruksuz telefonları istiyorlarmış. Hocam fatura dahi istemiyorlar dedi. Çünkü faturasını göndermeyi unuttuğu telefonlar olmuş. Gönderme gerek yok demişler. Tuhaf ve acı bir durum. GG den telefon aldım. Üstü vuruk çıktı. Aldığım adamın yorumlarına bakıyorum muhteşem! Neyse yapan kişi Alalh'ından bulsun diyelim. Saygılar..

• Bu tema çok hoşuma gitti. Görsel olarak çok iyi duruyor. :)

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihazlar herhangi bir performans kaybı yaratıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hocam bu cihazlar herhangi bir performans kaybı yaratıyor mu

Cihazlar derken, temadan mı söz ediyorsunuz.

Pardon yanlış yazmışım. Evet TEMA’lar.

• quote:

Pardon yanlış yazmışım. Evet TEMA’lar.

Hayır hocam herhangi bir yavaşlama yaşamadım.

Hocam peki parmak izi okuyucu konumu ve hızı ile yüz tarama hızı ge başarısı nasıl? Karanlık ve güneş Işığında nasıl? Güneş gözlüğü ve normal gözlükle okuyor mu

• quote:

Hocam peki parmak izi okuyucu konumu ve hızı ile yüz tarama hızı ge başarısı nasıl? Karanlık ve güneş Işığında nasıl? Güneş gözlüğü ve normal gözlükle okuyor mu

Parmak hızı ışık hızında diyebilirim. :) Yüz okuma da gayet hızlı, hatta iphone x'ten daha hızlı olduğunu söyleyebilirim ama zifiri karanlıkta haliyle yüz okuması olmuyor. Güneş gözlüğü vb şeylerle denemedim. Denersem ona da bakarım.

Anladım hocam siz intelligent scan mı kullanıyorsunuz? Bir de cihazınız plus modeli ise boştaki ram miktarı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Selamlar Mesut Hocam. Nasılsınız?

Dediğiniz olayı ben de telefoncu arkadaşlardan duydum maalesef. Ankara dan, İstanbul dan arıyorlarmış. Çiziksiz, vuruksuz telefonları istiyorlarmış. Hocam fatura dahi istemiyorlar dedi. Çünkü faturasını göndermeyi unuttuğu telefonlar olmuş. Gönderme gerek yok demişler. Tuhaf ve acı bir durum. GG den telefon aldım. Üstü vuruk çıktı. Aldığım adamın yorumlarına bakıyorum muhteşem! Neyse yapan kişi Alalh'ından bulsun diyelim. Saygılar..

Mehmet hocam selamlar :) iyiyim çok şükür umarım sizde iyisinizdir...

Aynen fatura bile istemiyorlar. Bir kılıfına uydurup fatura veriyorlar yanında zaten... çok uyanık var memlekette çok!!

Allah sorsun hocam bunlara inşallah...

Bu arada S9+ düşünüyorum bakalım Mehmet hocam. Keseme göre bir şey yakalarsam değerlendirip alacağım. Biraz daha beklemekten yanayım. Belki de bekleyemem

• Bence boşuna kasmayın arkadaşlar. Telefon cidden iyi telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Parmak hızı ışık hızında diyebilirim. :) Yüz okuma da gayet hızlı, hatta iphone x'ten daha hızlı olduğunu söyleyebilirim ama zifiri karanlıkta haliyle yüz okuması olmuyor. Güneş gözlüğü vb şeylerle denemedim. Denersem ona da bakarım.

Hocam yuz tanimasinin x den iyi olduğunu düşünmüyorum sanki biraz onyargi ile yaklasiyorum sizden ricam birkac gun sadece yuz tanıma ozelligini kullanip tekrar paylasimda bulunur musunuz

• Samsung' un kamera hastalığı aşırı doygun renkler s9+ da devam ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    İyiyim hocam sağolun. S9, S8 in eksiklerinin giderildiği bir cihaz olmuş. Özellikle stereo sese geçmesi iyi olmuş. Keşke s9 a da çift kamera koysaymış. Hayırlı olsun şimdiden Mesut Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bu tema çok hoşuma gitti. Görsel olarak çok iyi duruyor. :)

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

Merhaba hocam temanın adı nedir

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki tek kamera ile de yazılımsal olarak fena işler çıkarmamış bokeh efekti olarak ne dersiniz

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben almadım. :) Pixel 2 kullanmışlığım var. Tek kamera ile çift kameralı telefonlara nal toplattırdığını bilirim. İnşaallah kamera konusunda Samsung bunu başarmıştır. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 12 Mart 2018; 10:52:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.