Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.237.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Heryerde soylerim tabi hocam sen merak etme. Her firsatta samsung ve konu ozelinde sacma sapan kaynaklarla S9 u kotulemeye calisirsa bu arkadas cevap veririm. Her turlu olumsuzlugu paylasmasini sen seviyorsan ve surekli ayni seyleri okumak istiyorsan sana da hayatinda basarilar.

Not: sen beni baskalariyla karistiriyorsun sanirim kendi kullanmadigim hic bir konuya girmem, girsem de sizin kullandiginiz urun tam bir hayal kirikligi diye yorum yapmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdaaktan -- 11 Mart 2018; 15:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Webtekno da bir video var orada göstermişler. Pek başarılı bulmadım. Pixelin kamera uygulamasını port ederlerse süpper olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben s7 kullanıyorum ve ellerim küçük. S9 plus çok güzel ama aldiğimda ya rahat kullanamazsam diye soru işaretleri var. Normal s9 da tek kamera var pil düşük ram az. O kadar para verdikten sonra plus olsun istiyorum ama boyutları beni korkutuyor ne yapmalıyım?

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Yüz tanıma ve parmak izi nasıl çalışıyor peki gözlükle falan okuyor mu

• Galaxy S9 Plus kamerası DxOMark zirvesinde!

Daha tam anlamıyla videolar çıkmadı ama Webtekno olsun bir kaç tanımadığım yabancı Youtıbe kanalında geçen senenin İphone X kamerada geçiyor.S8im var şuanda ve kameradan çok memnunken S9un bu derece fark yemesi üzdü gerçekçi değil diyorlar ama bilmiyorum kime güveneceğiz 😁

• S9+ Volte Aramayı nerden nasıl kapatcaz şaka gibi

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam Tv bölümüne hiç uğramıyorsunuz sanırım yaklaşık 2 yıldan fazladır satılan her tv 4k nerede ise. Bu sene çıkan modellerin hatırı sayılır kısmı HDR. 2900tl fiyata HDR televizyonlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Samsung s7 edge sahibi biri olarak s9 plus'i aylardır takip edip heyecanla bekliyordum. Ancak telefon şu anda vaad ettiğinin altında bir kamera performansına sahip maalesef. Onlarca inceleme videosu seyrettim ve düşük ışık dışında iphone x ve google pixel 2xl'a üstünlük sağlayabildiği bir çekim koşulu göremedim. Neredeyse bütün pozlar overexposed ve renkler çoğu resimde iphone x doğallığının gerisinde kalıyor. Pixel 2xl ayrı bir fenomen zaten , o kamerayı o kadar mükemmel yapan şey google yazılımı anlaşılan.

Kamera dışında herşey çok iyidir muhtemelen ama en odak noktasına koyduğun konuda rakiplerine üstünlük sağlayamaması büyük eksiklik. Bu telefon 4000tl altına düştüğünde belki alınabilir ama bu fiyatlardan almayı düşünenler bence beklesinler. Güney korede beklenenin çok altında kaldı ilk hafta satışları dolayısıyla fiyat düşecektir bence.

Düşük ışık altında nasıl x e karşı üstünlük sağlayamamış merak ettim.X düşük ışık da gren doluyor detaylar ve renkler kayboluyor bırak s9 u s7 bile düşük ışıkta x ile başa baş görüntü verir.Ayrıca kamera bana da biraz beklentimin altında geldi özellikle renk doğruluğu konusunda çok sıcak çekiyor ancak bu güncelleme ile yada pro modla halledilebilecek bir şey.

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Vallaha fark yediğini düşünmüyorum çünkü iki telefona da sahibim.

İlk fotoğraf yani ağacın her şeyi göürünen samsung...

İkinci fotoğraf iphone x . Ama bence mesele kamera depil iki telefon arasındaki mesele .

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

HOcam hangisi gözünüzün gördüğü gibi çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

İkinci fotoğraf iphone x . Ama bence mesele kamera depil iki telefon arasındaki mesele .

Pro modda mı çektiniz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

HOcam hangisi gözünüzün gördüğü gibi çekiyor

Dostum samsung her zaman renkleri parlatır, ama bunu note8'le birlikte biraz azalttı, çok renklere karışmıyor eskisi kadar ama tabi ki iphone x'in renkleri, daha gerçeğe yakın. Samssung'un renkleri "çok" değil, dozunda canlı, göz alıcı, x'in renkleri ve beyaz dengesi çok daha gerçeğe yakın. Lakin bu tercih meselesi.. Ben biraz canlı görmek istiyorum açıkçası bir başkası istemeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Pro modda mı çektiniz hocam.

Hayır üstadım, ikisi de otomatikte çekildi.

O yüzden sordum hocam. Bence de bu tercih meselesi. Ben s9 un arka kamerasını çok beğeniyorum. İki modelin de arka kamerası çok iyi. Ama ön kameralarda Samsung bana göre güzel çekmiyor. İkisinin de kamerası üzmez.

• Note ile gelen pro düzenleyici içinde olan basitçe renk sıçratma s9 da da var. Gayet kolay ve eğlenceli ama hala zoom yapma gelmemiş. SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• quote:

Her ikisi de gayet başarılı bence kimse bir diğerine kötü demesin.. S9+ bana göre renk doygunluğu açısından daha iyi seviyede. Ben S9+ tercih ederdim kamerada..

• Deliricem volte arama kapanmıyomu bu s9 plusta

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    S8 sahibiyim gerçekten çok güzel fotoğraflar çekerken S9un incelemelerdeki gibi çekmesini çok garipsemiştim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: KnowN

Deliricem volte arama kapanmıyomu bu s9 plusta

Operatörden kapatın.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.