Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.237.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O ayrı bir çözümde hani ayarlarda vardı ya mesela note 8imde var s8plusumdada vardı bunda bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sammobile.com/news/galaxy-s9-fingerprint-sensor-placement-may-be-too-low-for-some/

S9 Plus i elimde aldigimda parmak izi sensoru icin telefonu guvensiz bir sekilde asagiya indirdim yani parmak izi kullanirken parmaklarinizi avucunuzla telefonu oynatip daha az guvensiz bir pozisyonda parmak izini kullanmaniz gerekiyor.

Parmak izi kullanirken heran dusurme elden kayma diye teelfona guvensizlik olusacaktir.

Samsung bu sorunu yazilim guncellemesi ile cozemeyecegi kesin ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende parmak izi yeri konusunda sıkıntı olmadı. Gayet kolay bir şekilde açıyorum. Yalnız fena halde trolluyorsun konuyu.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Kaynakta vermis . Ustelik kendim de denedim . Daha ne yapayim ...

Senin ellerin ve parmaklarin ufacik olsa gerek ...

----------------------

Daha oncede ifade ettigim gibi Iphone X teki 30 bin dot project sensoru olmamasi yuzunden animojisi S8 ve Note8 lerdeki donanimlari kullanmakta malesef...

https://www.engadget.com/2018/03/10/samsung-galaxy-s9-teardown/

Pekte basarili degildi ozellikle mimikleri tam algilamiyordu ...

Cakma Animoji olmus Note8 e Android 8.0 ile gelse umrumda pek olmaz Iphone X gibi sensorleri yokmus zaten S9 Plus ve S9 da ...

Samsung kendi animasyonlu emojilerini tanitirken bari utanir pek bahsetmeseydi yazilimsal bazli .

Iphone X te bir defa bile kullanan goren sonra da S9 lardaki sozde cakma animojilere yuh der ...

• Ben aktif kullanıyorum. Cebinden çıkartırken, işaret parmağın direk, okuyucuya gidiyor. O yüzden herhangi bir zorluk çekmedim. Zaten ayarı var , telefon devamlı elinde iken , ekran kapandığı zaman , okuyucu ile açmana gerek kalmıyor. Neyse sıkıntı yok. Neden trolluyorsun dedim ,çünkü bir kişi forumda hep aynı konuda ,hep kötülemek üzerine yorum atıyorsa, buna trollemek denir. 11 yıldır forumdayım,bizde yaptık bunları,ama bana kattığı hiçbir şey olmadı. Selametle kardeşim,illaki beğeneceksin diye bir şey yok, senin düşüncen senin, kararın. İyi forumlar.

• İphone x önce 10 saniye sonra arama ekranını gösterme olayını gidersin

• Phone Arena
    Low-light camera comparison: Samsung Galaxy S9+ vs iPhone X vs Pixel 2 XL vs Galaxy Note 8
    https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-s9-vs-iphone-x-pixel-2-xl-galaxy-note-8-lowlight-night-camera-comparison_id103088

• Konuya Samsung düşmanı arkadaşın gelmesinin iyi yanı da var! Telefon konuşulur, tartışılır olmuş ve konu biraz da olsa canlanmış. Şimdi bu yorumu okuyunca "ben ne yaptım böyle" deyip yazmamaya başlıyormuş :)

• Arkadaslar turk telekom mobil app uzerinden 4.5g paketi alamiyorum. Cihaziniz 4.5g desteklememekte diyor. Oysa mobil internetim arac cubugunda 4.5g gosteriyor fakat paket alamiyorum işte. Nasil cozebilirim bu durumu? Turk telekom telefonu sistemine mi tanitmamis acaba? Cihaz S9+

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

İphone x önce 10 saniye sonra arama ekranını gösterme olayını gidersin

Ben de x kullaniyorim ama bahsettiginiz sey bende olmuyor bazi kullanıcılarda var sanirim

• biri samsunga uçmayı öğretsin. çıkar çıkmaz yere çakılıyor. 5199 dediler 3990 TL ye piyasada var.

• gunbah kullanıcısına yanıt
    bime düşmedi en azından

• SuperSafyoutube
    Samsung S9 Plus vs iPhone X Camera Test Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=K7xdZJqyE6I

Şu head-to-head karşılaştırmayı izleyip hala nasıl X'in kamerası daha iyi diyebiliyorsunuz? Benim S8 bile daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

biri samsunga uçmayı öğretsin. çıkar çıkmaz yere çakılıyor. 5199 dediler 3990 TL ye piyasada var.

4000 gosterde alalim Sahibindeni onerme yanliz ne oldugu belli degil o cihazlarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ışık aynı yer...

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• Kamerası 5 para etmez Hiç İphoneci demeyin canlı Odak Çekin görün

• KnowN K kullanıcısına yanıt
    Anladık tamam. Güle güle .

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Anla veya anlama bendede var S9+ plus Note8in canlı odağı bile daha iyi İphone 7 Plusum vardı sattım aylar önce onda birde canlı odakta çek gör

• KnowN K kullanıcısına yanıt
    Sat iphone x al. Huzura er. Hatta masrafa gerek yok geri 7plus al. Hayatınız da başarılar.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    İphone X Sevmiyorum İphone sevmiyorum Eleştireme Yanıt vermek zorunda değilsin neyse onu söylerim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 11 Mart 2018; 23:50:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.