Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.237.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah hocam. 6gb ram ve çift kamera olsa dediğiniz gibi eksiksize yakın bir telefon olacakmış ama 4gb ram de en azından 2 sene daha arada fark yaratmaz diye düşünüyorum hocam siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 9' u beklemeye gerek var mı acaba, kalem ihtiyacım yok.

Bu arada saat hediyeli tcell' den 36 ay vade ile almak nasıl olur? 201x36 7200 küsür liraya geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Anladım hocam siz intelligent scan mı kullanıyorsunuz? Bir de cihazınız plus modeli ise boştaki ram miktarı nedir

Valla sen deyince aklıma geldi ,yoksa sadece yüz tanıma özelliğini kullanıyordum. Şimdi daha iyi oldu. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Hocam peki parmak izi okuyucu konumu ve hızı ile yüz tarama hızı ge başarısı nasıl? Karanlık ve güneş Işığında nasıl? Güneş gözlüğü ve normal gözlükle okuyor mu

Parmak hızı ışık hızında diyebilirim. :) Yüz okuma da gayet hızlı, hatta iphone x'ten daha hızlı olduğunu söyleyebilirim ama zifiri karanlıkta haliyle yüz okuması olmuyor. Güneş gözlüğü vb şeylerle denemedim. Denersem ona da bakarım.

Hocam yuz tanimasinin x den iyi olduğunu düşünmüyorum sanki biraz onyargi ile yaklasiyorum sizden ricam birkac gun sadece yuz tanıma ozelligini kullanip tekrar paylasimda bulunur musunuz

Zaten x'den iyi olduğunu söylemedim. Açılış hızı daha hızlı demek istedim. Şimdi iris ve yüz taramayı beraber aktif ettim,şimdi daha iyi sonuçlar alıyorum.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hocam gece de zifiri karanlıkta denerseniz çok memnun kalırım. Bir de hocam plus modeli ise kaç gb boşta ram kalıyor

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 4gb yeterli. Arkada 10larca uygulama açık bırakmak gibi bir alışkanlığınız yoksa sıkıntı olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba
    Ani bir kararla bende dün akşam note 8 i forumdan bir arkadaşa satıp bu sabah yurtdışı S9 Plus aldım.
    İnşallah pişman olmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bu tema çok hoşuma gitti. Görsel olarak çok iyi duruyor. :)

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

Merhaba hocam temanın adı nedir

Gold Grace

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam atıyorum YouTube WhatsApp İnstagram Twitter ve 1-2 oyun açık olur. Aralarında dolanırım. Hepsine girer işlemimi yapar çıkarım sonra Bundle girer haberlere bakarım sonra işte para oranlarına bakarım. 5-10 dk telefonu kenara koyarım tekrar elime aldığımda bunların açık kalmasını isterim. Bunlar için yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko1903 -- 12 Mart 2018; 11:18:5 >
  • quote:

Çok iyi hocam gece de zifiri karanlıkta denerseniz çok memnun kalırım. Bir de hocam plus modeli ise kaç gb boşta ram kalıyor

Akşam denerim onu. :) Ram de şöyle.

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• Hocam oyun sistemi zorlayan uygulamalardan ben hiç oyun oynamadığım için Multi taskinge etkisi ne olur bilemiyorum. Burada cihazı kullanan arkadaşlara danışmak ve gerçek kullanıcı deneyimlerine bakmak lazım.

Optimize ettikten sonra değil mi hocam bu

• quote:

Optimize ettikten sonra değil mi hocam bu

Demin bir daha denedim. %100 yaptım. 2.1 oldu.

Anladım hocam.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Benim için en büyük ve hatta tek kriter bu şuan. Dediklerimi yapabiliyorsa alacağım cihazı ama pek fazla kişi yardımcı olamıyor. :)

• Ağır çekim denemesi.

• Şuan S8im var Teknoleji marketine gittim ve S9 Plus denedim cihaz daha hızlı.Kameraları karlılaştırdım ve gayet iyi tek sıkıntısı otomatik modda 2.4 diyaframa geçip duruyor ve görüntü biraz kirlileşiyor.Ama Pro moduna girip 1.5 yaptığınız zaman fark o zaman anlaşılıyor.

Gayet başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Arkadaşlar ben s7 kullanıyorum ve ellerim küçük. S9 plus çok güzel ama aldiğimda ya rahat kullanamazsam diye soru işaretleri var. Normal s9 da tek kamera var pil düşük ram az. O kadar para verdikten sonra plus olsun istiyorum ama boyutları beni korkutuyor ne yapmalıyım?

Normal s9 alan yok mu? Nasıldır bu telefon?

• arkadaşlar ,biraz saçma olacak ama s9 plus için renk tavsiyesi alabilirmiyim.genelde hep siyah renk kullanırım

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.