CyanogenMod'un her zaman Samsung'dan bir adım önde gittiğini zaten biliyorduk. CM10.1 ile Galaxy SII lerimizde Android 4.2 zevkini yaşamıştık. Fakat bu sefer bir adım daha ileri gittiler ve Android 4.3 temelinde CyanogenMod 10.2'yi yayınladılar. Şu ana kadar kendi deneyimlerim özellikle performans açısından çok olumlu. Batarya süresi için CM10.1'le kıyasladığımda biraz daha verimsiz fakat stock ROM'lara nazaran hala çok iyi... Ben dorimanx kernel ile kullanmaktayım.
CM kullanıcılarının tattığı en güzel his de telefon üzerindeki yazılımsal ve kişiselleştirme özgürlüğüdür. CM10.2'de de bu keyfi sürmeye devam edebilirsiniz. Şu ana kadar hatrı sayılır bir hata ile karşılaşmadım. Detaylı incelemesini de zaman buldukça yapmayı düşünüyorum. Aşağıda CyanogenMod'u edinebileceğiniz bağlantıları vereceğim.
Hatırlatma: Bu başlık bir kurulum anlatım yahut destek başlığı değildir. Sorularınız olursa sadece bildiğim kadarıyla, boş vaktim ölçüsünde cevaplamakta gönüllüyüm.
Yukleyenler olursa performanslari degerlendirsinlerse bizde ona gore yukleyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çıkalı bayağı oldu zaten.Biz 10.2 tabanlı custom romları da denedik.Hala oturmayan kısımlar var.Sürekli nightly çıkıyor zaten hatalar giderilmiş şekilde.Daha tam oturmadı.Ama 1 aya kalmaz 4.2 ler kadar stabil hale gelir. Saf 10.2 denemedim ama customdakinden farklı durum yok.Yine en hatasız 10.2 tabanlı olanı Paranoid Android AOSPA 3+.
quote:
Orijinalden alıntı: Midgardian
Çıkalı bayağı oldu zaten.Biz 10.2 tabanlı custom romları da denedik.Hala oturmayan kısımlar var.Sürekli nightly çıkıyor zaten hatalar giderilmiş şekilde.Daha tam oturmadı.Ama 1 aya kalmaz 4.2 ler kadar stabil hale gelir. Saf 10.2 denemedim ama customdakinden farklı durum yok.Yine en hatasız 10.2 tabanlı olanı Paranoid Android AOSPA 3+.
Şarj durumu nasıl? 10.1 ile kıyasla desem yorumun ne olur hocam? Şu an benim tek derdim o sanırım. Yoksa stabilite açısından da hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım.
salihozdemir
kullanıcısına yanıt
Paranoid de gayet güzeldi ama benim pil bitik olduğu için şimdi süre vermeyeyim ama bu pile göre bile güzeldi.Benim kernel kaynaklı sıkıntım oldu.Onu da kaldırdıktan sonra öğrendim dorimanx ile ilgili problem olduğunu. Ama rom tek hata bile vermedi ve çok stabildi.
Pil konusundaki sıkıntım yüzünden tekrar CM10.1.3+Dorimanx kernel'e döndüm. Sanırım biraz daha olgunlaşması gerekecek. Fakat güzel bir deneyimdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme