Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.431
Cevap
71
Favori
375.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinize sağlık. Teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

alt katman derken anlayamadım. ineterntten dokunmatik telfonların ust plastik cam ile lcd nin birbirine vakumlu oldugunu duydum. arkadşaın telefonunu ise sadece üst plastik cam yuzeyinde catlklar var. yani üst yüzeyi değiştirip eski lcd ye tekrar vakumlıcaklarmı yoksa ikisi birliktemi değişicek. inşallah böyle değildir. 200 lirayı gözden cıkardık servistten haber bekliyoruz

S2 kullanıcılar klübü konusunda gözüme çarpmıştı sanırım böyle bir konu. Bir arkadaşta aynı konu ile servise vermişti diye hatırlıyorum. Alt ve üst katman birlikte değiştiriliyor ve tutarı 400 lira diye hatırlıyorum. Hatta bunu duyduktan sonra telefonu elimde daha bi sıkı tutar olmuştum.:) Konu içinde tekrar arama yapabilirsiniz.

• harika bir konu. hep destek tam destek
  • Harika bir konu emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

alt katman derken anlayamadım. ineterntten dokunmatik telfonların ust plastik cam ile lcd nin birbirine vakumlu oldugunu duydum. arkadşaın telefonunu ise sadece üst plastik cam yuzeyinde catlklar var. yani üst yüzeyi değiştirip eski lcd ye tekrar vakumlıcaklarmı yoksa ikisi birliktemi değişicek. inşallah böyle değildir. 200 lirayı gözden cıkardık servistten haber bekliyoruz

Üst plastik ile dokunmatik LCD katman birbirine vakumludur zaten bu doğru ama benim demek istediğim bazı telefonlarda ( örneğin iPhone 4 ) iki katmanın arasında mika tabaka bulunuyor ve mika parçalandığı için iki katmanın da değişmesi gerekiyor. O yüzden iPhone'lar düştüğünde hemen parçalanıyor ama cama 50 kalibrelik silahla ateş ettiğinizde cama birşey olmuyor. S2'de mika tabaka yok. Düşse birşey olmaz ama 50 kalibrelik mermiyle ateş ederseniz cam dağılır iPhone'daki gibi sabit kalmaz. Kimse 50 kalibrelik mermiyle S2'ye ateş etmeyeceğine göre sağlamlık konusunda S2 daha iyidir. ayrıca S2 esneyebilen plastikten yapıldığı için düştüğünde plastik esneyerek darbey absorbe eder.

Ayrıca telefon çatladı dediniz. Telefonun çatlaması alt katmanın parçalanması demek. Eğer anlattığınız şeyi doğru olarak anlatabildiyseniz sadece üst yüzey değişir ama yanlış anlattıysanız ve ben yanlış anladıysam iki katman da birlikte değişecek. Ve yaklaşık 350-380 lira tutacak. Ama benim anladığım kadarıyla iki katmanın da değişmesi gerek. Çünkü sadece üst katmanın parçalanıp alt tarafın sağlam kalması zor gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Aralık 2011; 16:23:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Siftah benden olsun :)
    Soru: Ana ekranda en alttaki sabit 4 uygulamayı değiştirebiliyor muyuz, nasıl?
    Cevap: Evet değiştirilebiliyor. Bunun için uygulamalara girip, sol dokunmatik tuş ile düzenleyi seçip, eklemek istediğimiz uygulamayı sürükleyerek değiştirmek istediğimiz uygulamanın üzerine bırakmak yeterli. Böylece ikisi yer degişmiş olacak.
    Edit: Aramalarda sağlıklı sonuç alınabilmesi adına soru/cevap ekleyen arkadaşlar lütfen düzgün Türkçe kullansınlar.

düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 30 Aralık 2011; 16:23:26 >
  • BS playerı kullanıp kapadıktan sonra, bu programın askıda kalması gibi bir durumdan şüpheleneniz var mı? Programı kullandıktan sonra 3 kere, şarj daha %40 45 lerdeyken telefonun 4 5 saat içerisinde kapanması gibi bir durum yaşadım. Normalde bu şarj beni en az 1 gün çok rahar götürür. Yine dün akşam bilgisayar başındayken telefon şarj uyarısı verdi, yine hayretler içerisinde telefona baka kaldım çünkü şarjın eve geldiğimde bitmeye yakın olmadığına eminim. Şarja taktım, sabah çıkardım ve işe geldim. Şarj 1 saat 14 dakkada %86'ya düşmüştü. Ram'e baktım normal, etkin uygulamalara baktım çalışan bir şey görünmüyor. Kullanıma baktım şarjın %80'i Android OS. Kesinlikle normal bir durum değil, sonra telefonu yeniden başlattım ve bir saat bekledim. Sonuç: http://imageshack.us/photo/my-images/708/sc2dc.jpg/. Yeniden başlatmadan önce 74 dakkada %14 giden şarj, yeniden başlattıktan sonra ki 65 dakkada sadece %1 harcadı.
    Sorun ne tam olarak emin değilim ama dediği gibi BS playerı kullanmaya başladıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladığım için ben BS playerdan şüpheleniyorum. Var mı bu gibi bir sorun yaşayan aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhandes -- 28 Aralık 2011; 9:30:31 >

• ipuçları gibi bir şey koyarsanız ona mutlaka rehberdeyken kişinin üstünde parmağı sağa kaydırdığınızda arama yaptığını sola kaydırdığınızda mesaj gönderme ekranına gittiğini yazalım
    iphonedan geçenler eminimki bu özelliği bilmiyorlardır.iphonedan sonra her defasında rehberde seç bir seviye içeri gir numarayı seç ara falan çok zor gelmiştiki eski samsung kullanan arkadaş bana gösterdide oh dediydim
  • Yeni soru cevaplarınızı bekliyoruz
  • Soru: Cihazın bazı özelliklerini test edebileceğim bir kod var mı?

Cevap:

*#0*# kodunu tuşlayarak LCD TEST menüsü altında;

-red
    -green
    -blue
    -Receiver(White)
    -vibration(Black)
    -dimming
    -megacam
    -Sensor
    -touch
    -sleepmode
    -SPEAKER
    -Sub Key
    -Front cam

testlerine ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar SSS konumuz büyük ölçüde güncellenmiştir. Şu ana kadar gönderilen tüm sorular eklenmiş ve benim şimdiye kadar çok kısıtlı zamanımda bulduğum 5-10 tane soru cevabıyla eklenmiştir. Konu sürekli düzenlenecektir. Yakında Root, ROM kurulumunu anlatan bölümleri de ekleyeceğim. Sizden soru-cevapları bekliyoruz. Tarafımdan da sürekli yeni sorular cevaplanarak konuya eklenecektir.

Ayrıca konuya kullanıcılardan gelen sorular adlı bir bölüm eklenecek ve bu konuda veya SSS konumuzda veya herhangi bir yerde bana/bize gönderilen soru içerikli mesajlar hiç değiştirilmeden direk alıntı yapılarak o bölüme eklenecek ve cevabı da altına yazılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Aralık 2011; 18:25:11 >
  • Telefonu alıp evine gelen birisi için çok süper başlık olmuş.Karmaşa içnde boğulmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Telefonu alıp evine gelen birisi için çok süper başlık olmuş.Karmaşa içnde boğulmadan.

Çok teşekkür ederim.
  • Güzel şeyler yapmışsınız, teşekkürler. En azından maddi kaygılar olmaksızın yapılan bir çalışma olması nedeniyle daha çok övgüyü hak ediyorsunuz bence.
  • Arkadaşlar selamlar
    ben nasil yaptim ya da ben mi yaptim bilmiyorum ama sag alt ve sol menu tuslarina dokunuldugunda yanan ledlerini ya da her neyse isiklarini acamiyorum tkrr.telde mi bir sorun var yoksa ben mi kapattim ayarlardan anlayamadim baya bir ugrastim ama bulamadim.bir yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru: Resmi FW'lerin sonlarında yazan "Non-wipe", "Wipe" ne işe yarar?
  • Mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETERSBURG

Arkadaşlar selamlar
    ben nasil yaptim ya da ben mi yaptim bilmiyorum ama sag alt ve sol menu tuslarina dokunuldugunda yanan ledlerini ya da her neyse isiklarini acamiyorum tkrr.telde mi bir sorun var yoksa ben mi kapattim ayarlardan anlayamadim baya bir ugrastim ama bulamadim.bir yardimci olursaniz sevinirim.

Normalde onlar kapatılamıyor. Ekrana veya o dokunmatik butona dokunduğunuzda ışıkları yanar. Eğer farklı bir ROM yüklediyseniz veya telefonu root ladıysanız bu sorunlar olmuş olabilir. Sorununuzu daha detaylı anlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

Güzel şeyler yapmışsınız, teşekkürler. En azından maddi kaygılar olmaksızın yapılan bir çalışma olması nedeniyle daha çok övgüyü hak ediyorsunuz bence.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben bugüne kadar buna benzer pek çok konu açtım hiçbirinde de bir kazancım olmadı. Olmamalı da zaten. Sizlerden gelen teşekkür ve hayır dualar bana yetiyor zaten. Tek amacım insanlara yardımcı olmak 3 yıldır bu forumda bu işi yapmaya çalışıyorum ve inşaallah da devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

Soru: Resmi FW'lerin sonlarında yazan "Non-wipe", "Wipe" ne işe yarar?

Konunun birinci sayfasında yazılmıştı daha önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 29 Aralık 2011; 18:51:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.