Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır bende kullanıyorum spica dün yeni bi rom yukledım 2.2.3 oldu fakat internette sorun yaşıyorum gmail yok bana stabil bi rom lzım bunu begendim içerik olarak dedigim gibi sadece wireless baglanıyor kamera çalışmıyor ve eski romu bulamadım sd kartı biçimlendirdim yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler...
  • 27.04.2012 ordodrod isimli romu indrmeye çalışıyorum fakat link kırık bulamadım stabil kamera fln calışan eski romlardan lazım bana yardımcı olabilirseniz ok sevinirim teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3k3

27.04.2012 ordodrod isimli romu indrmeye çalışıyorum fakat link kırık bulamadım stabil kamera fln calışan eski romlardan lazım bana yardımcı olabilirseniz ok sevinirim teşekkürler..

http://android.tnonline.net/Galaxy_Spica_i5700/Custom_Roms/
    burada romlar var buyur
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 24 Ekim 2012; 16:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler burdaki romları denedım eskı kullandıgm gıbıler fakat bu seferde googleplayı aktıf yapamadım bişeler indirmeye çalışıyorum yukler gıbı oluo 2 snye sonra ıptal edıyor bu romdan snra baska ne kurmam gerek neleryapmalıyım pek anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

• http://g1210.hizliresim.com/12/t/f92uc.png
    sizce bu skor iyi mi Quadrant dan.

• http://ngspica.tk/2012/10/nextgeneration-cm9/

Beyler deneyen var mı. 3g problemi de çözülmüş
  • nasıl deniyeyim ki dosyalar silinmiş denemek isterim ama bulamadım ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

nasıl deniyeyim ki dosyalar silinmiş denemek isterim ama bulamadım ki...

Ben su an kullanıyorum. Eksikleri var ama Spicada ICS' nin calıstıgını gormek gozlerimi yasarttı :) Jelly Bean de bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

quote:

nasıl deniyeyim ki dosyalar silinmiş denemek isterim ama bulamadım ki...

Ben su an kullanıyorum. Eksikleri var ama Spicada ICS' nin calıstıgını gormek gozlerimi yasarttı :) Jelly Bean de bekliyoruz.

rica etsem kurulumunu tarif edermisin.bende aborted devamli.
    sorun yok indirdim ama kuramadım cok arastırma da ayapamadım yoksa sormazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 27 Ekim 2012; 14:45:34 >
  • Su an 2.3lu rom kullaniyorsan eger;
    Wipe data factory reset
    romu kur
    Wipe dalwik cache

• quote:

Su an 2.3lu rom kullaniyorsan eger;
    Wipe data factory reset
    romu kur
    Wipe dalwik cache

tamam sagolasin daha karisik sandigim icin deniyememistim.

• Beyler ekran dönmüyor neden olabilr sizce? Yatay dönmüyor. Ekran ayarlarından seçenek aktif ama dönmüyor naasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

Beyler ekran dönmüyor neden olabilr sizce? Yatay dönmüyor. Ekran ayarlarından seçenek aktif ama dönmüyor naasıl düzeltebilirim?

farklı rom larda da aynı sorun varmı var ise sensör bozulmus tur diye düşünüyorum .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

Beyler ekran dönmüyor neden olabilr sizce? Yatay dönmüyor. Ekran ayarlarından seçenek aktif ama dönmüyor naasıl düzeltebilirim?

farklı rom larda da aynı sorun varmı var ise sensör bozulmus tur diye düşünüyorum .

Ayarların içinden cynogen yada spicagen ayarları diye ayrı bir ayar grubu olacak oradaki ayarları kontrol edin. Home uygulamanızın ayarlarıylada alakalı olabilir.
  • cm7_spica_build74_update.zip
    tom un rom unu kullanıyorum gayet hızlı ve memnunum bir kere kurdum sonra başka rom lar kurdum tom un rom unu bir daha kuramadım taaki kart a full format atıp biçimlendirene kadar ex4 kullanırdım genelde bunlar sorun olmuştu ama şimdi durum düzeldi kısacaa mutluyum yanımda şimdi galaxy notum da olsaydı aynı şeyleri yapacak tım yani rom kaldır rom kur .-)öz.ile sunu demek istiyorum. kurcalamak isteyen ler için birebir alo demek için de güzel fiat olarak da inanılmaz bir durumda 200tl...ve tuhaf tır ki burada telefoncularda hala spot olarak satılıyor hatta yarın birisine gidip rom atacağım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 29 Ekim 2012; 22:13:36 >
  • quote:

http://ngspica.tk/2012/10/nextgeneration-cm9/

Beyler deneyen var mı. 3g problemi de çözülmüş

maalesef sevemedim pil çabuk bitiyor fakat çalışıyor olması güzel ve hala da developer ler devam ediyor hala seviliyor sanırım yurt dışında. cm9 a devam sonra belli miui kurarım bir de onu goreyim gerçi bildiğim bir yazilim. ben aslında custom lar içinde cm7..9 ve miui kullanan birisiyim bakalım bu cihaza göre nasıl olmuş .cm9 da camera sorunum yok ama 4 de var maalesef. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 30 Ekim 2012; 12:54:03 >

• Ben şu an için NextGeneration_4.2.1-CM-7.2 romunu kullanıyorum. İdare ediyor beni şimdilik. Dokunmatik ve hız olarak süper. 2.2 romlara dönesim yok hiç :)
  • Miui rom düzgün çalışıyor mu sürümleri var mı Froyo kurmuştum çökmek üzere sapıttı. stabil bir rom önerebilirmisiniz.
  • quote:

Ben şu an için NextGeneration_4.2.1-CM-7.2 romunu kullanıyorum. İdare ediyor beni şimdilik. Dokunmatik ve hız olarak süper. 2.2 romlara dönesim yok hiç :)

senin su rom unu bir turlu kuramadim hangi romun uzerine kurdugunu bana soylersen beni bir dertten kurtarirsin....

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.