Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Kütahya'da yaşadığım için bizim telefonun bataryasından bulamayabilirim belki. O yüzden internetten bakıyorum dostum.

yahu neresi olursa olsun illa ki telefoncu vardir sunu demek istiyorum cin bataryasi her yerde var ozel bir batarya degil.ben miui kurdum gayet hizli ve guzel touch screen cernel de kurdum coklu algilama harika netice veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

Kütahya'da yaşadığım için bizim telefonun bataryasından bulamayabilirim belki. O yüzden internetten bakıyorum dostum.

yahu neresi olursa olsun illa ki telefoncu vardir sunu demek istiyorum cin bataryasi her yerde var ozel bir batarya degil.ben miui kurdum gayet hizli ve guzel touch screen cernel de kurdum coklu algilama harika netice veriyor.

Yahu illaki telefoncu var ama bizim telefon pek revaçta olan bir telefon değil malumunuz. O yüzden yoktur diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murgur

Move dalvik cash'i aktif hale getirmemeli miyim?

Move dalvik cash'i aktif hale getirmeliyiz ki bu sorudan getirmiş olduğunuz ortaya çıkıyor. Getirmenize rağmen hafıza doluysa yapacak pek bişey yok kullanmadığınız uygulamaları yada kullanmadığınız uygulamaların önbellek bilgilerini silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 2 Ekim 2012; 15:46:41 >
  • quote:

quote:

quote:

Yahu illaki telefoncu var ama bizim telefon pek revaçta olan bir telefon değil malumunuz. O yüzden yoktur diye düşünüyorum :)

baska cihazlara da olan bir pil dolayisi ile hemen hemen her yerde bulabilir sin ve dogubank da hala ciddi ciddi satiliyor.

• kullananlar hangi map ı kullanıyor acaba.

• quote:

kullananlar hangi map ı kullanıyor acaba.

hangi map'ı derken navigasyon için mi? ( İGO )
    yoksa google maps yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

kullananlar hangi map ı kullanıyor acaba.

hangi map'ı derken navigasyon için mi? ( İGO )
    yoksa google maps yeterli.

igo varsa guzel olur link verirmisin lutfen.

• quote:

igo varsa guzel olur link verirmisin lutfen.

benim indirdiğim yerlerdeki linkler ölmüş. Ayrıntılı araştıramasamda google aramalarımda bir iki yerde daha gördüm fakat linklerini paylaşamıyorum üzgünüm. Google da "igo for spica" gibi aratırsanız sonuç alabilirsiniz.
  • bu sekilde aramayi dusunemedim sagol cevap icin

• SGM-froyo-BETA2.1_NG_6.2.zip
    sizden ricam bu romu kurma iz asik olacaksiniz cihaziniza:)

• kafayi yiyecem az kaldi igo yu kurdum ama uydu bulmuyor.

• Bu telefonda maps falan çalışmıyor hakkaten. Ne zaman denesem olmuyor. Dış ortamda deniyorum tabi. GPS ile çalışan bazı programlar çalışıyor ama maps olmuyor nedense. Car home diye bir şey var, o da çalışmıyor mesela. Var mı bunun bir ayarı falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

Bu telefonda maps falan çalışmıyor hakkaten. Ne zaman denesem olmuyor. Dış ortamda deniyorum tabi. GPS ile çalışan bazı programlar çalışıyor ama maps olmuyor nedense. Car home diye bir şey var, o da çalışmıyor mesela. Var mı bunun bir ayarı falan?

gar olayini hic kullanmadim simdiye kadar direk silerim onun icin yardimci olamiyacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

@Alikevicius

forumu pek kontrol etme sansim olmuyor ama en kotu ihtimalle 2.1 yukleyerek duzeltmissindir muhtemelen.
    yazdigim yontem disinda bir yukleme cesiti yok. belki yuklerden bir yerde yanlislik yaptin.

@makukula

turkcell 3g'de sorun yok. apn ayarlarini marketteki uygulamalar ile yeniden yapmayi deneyebilirsin.

Positron hocam birsey soracagim. One x+ hakkinda ne düşünüyorsunuz? Subat ayina kadar bir telefon alinirsa seciminiz ne olurdu?

• Gps test diye bir uygulama var onunla baktigimda uydulari buluyor fakat sinyal yok onun icin de igo baglanamiyor ben de anliyamiyorum.

• Benim spicam 2 yılı devirdi. Taş gibi cihaz çıktı. Suan annem kullanıyor. Ekran jelatinsiz kullanildi ama hic cizikte yok. S3 ten saglam cikti.

• Bende jelatin kullanmiyorum.

• Beyler bu telefon iyi güzel de yapmaya çalıştığı işlere göre fazla yavaş. Kablosuz ağdan bile bağlansam internette gezmek azap verici bir işlem. İşlemci hızı yeterli değil bence bir çok uygulama için.
  • Igo da sorun yasamayan dostlar bana hangi rom u kullandiginizi soylermisiniz.

• quote:

Igo da sorun yasamayan dostlar bana hangi rom u kullandiginizi soylermisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=60217166

Orkodroid arkadaşımızın hazırladığı romu kullanıyorum, 6 aydır sorunsuz..

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.