Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

Igo da sorun yasamayan dostlar bana hangi rom u kullandiginizi soylermisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=60217166

Orkodroid arkadaşımızın hazırladığı romu kullanıyorum, 6 aydır sorunsuz..

tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin ettigim gibi link olu .:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 9 Ekim 2012; 15:50:50 >
  • 2.1 cm7 kurdum gps sorunu cozuldu.demekki sonra cikan rom larda gps sorunu var ginger kurmustum cok da guzel calisiyordu ama gel gelelim gps calismiyordu. birde dikkat ediyorum da onceki cihazlarimda 1 gun giderdi batarya bunda ise kurcaladigm halde fazla fazla gidior ki pil orjinal degil bu bence guzel..

• birsuru rom indirip kuruyorum sizden ricam HTC ime klavye icinde olan rom tavsiyesi Tum cihazlarimda istisnasiz bu klavyeyi kullanirdim Ama Spica da olmuyor ya bana apk Yada icinde gomulu plan bir rom tavsiyesi. verirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

@Alikevicius

forumu pek kontrol etme sansim olmuyor ama en kotu ihtimalle 2.1 yukleyerek duzeltmissindir muhtemelen.
    yazdigim yontem disinda bir yukleme cesiti yok. belki yuklerden bir yerde yanlislik yaptin.

@makukula

turkcell 3g'de sorun yok. apn ayarlarini marketteki uygulamalar ile yeniden yapmayi deneyebilirsin.

Positron hocam birsey soracagim. One x+ hakkinda ne düşünüyorsunuz? Subat ayina kadar bir telefon alinirsa seciminiz ne olurdu?

google farkli markalara birden fazla nexus urettirecek seklinde soylentiler var. onlardan biri veya htc one x plus olabilir. sgs3 ve htc one x bu saatten sonra alinmaz. yazilim ve telefonun malzeme kalitesi cok onemli. s3 u haziranda aldim daha jelly bean gelmedi ama telefon paramparca oldu. yani ne destek var ne kalite. halbuki nexus jb guncellemesini temmuzda almisti ve dusuk donanimina ragmen belki su an en hizli ve stabil calisan android cihaz galaxy nexustur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

@Alikevicius

forumu pek kontrol etme sansim olmuyor ama en kotu ihtimalle 2.1 yukleyerek duzeltmissindir muhtemelen.
    yazdigim yontem disinda bir yukleme cesiti yok. belki yuklerden bir yerde yanlislik yaptin.

@makukula

turkcell 3g'de sorun yok. apn ayarlarini marketteki uygulamalar ile yeniden yapmayi deneyebilirsin.

Positron hocam birsey soracagim. One x+ hakkinda ne düşünüyorsunuz? Subat ayina kadar bir telefon alinirsa seciminiz ne olurdu?

google farkli markalara birden fazla nexus urettirecek seklinde soylentiler var. onlardan biri veya htc one x plus olabilir. sgs3 ve htc one x bu saatten sonra alinmaz. yazilim ve telefonun malzeme kalitesi cok onemli. s3 u haziranda aldim daha jelly bean gelmedi ama telefon paramparca oldu. yani ne destek var ne kalite. halbuki nexus jb guncellemesini temmuzda almisti ve dusuk donanimina ragmen belki su an en hizli ve stabil calisan android cihaz galaxy nexustur.

Nexuslar guncelleme yonunden güzelmiş. Nexusuda bir gormek lazim bakalim lg kalitelimi yapacak.
    Dediginiz gibi s3 malzeme yonunden cidden kotu oldu. S2 cok daha iyi bir cihazdi kalite olarak.

• quote:

birsuru rom indirip kuruyorum sizden ricam HTC ime klavye icinde olan rom tavsiyesi Tum cihazlarimda istisnasiz bu klavyeyi kullanirdim Ama Spica da olmuyor ya bana apk Yada icinde gomulu plan bir rom tavsiyesi. verirmisiniz.

Smart Keyboard diye bir klavye uygulaması kullanıyorum. Onun içinde skin olarak var HTC klavyesi.
    Çok başarılı bir uygulama. Kasma falan yok. Klavye için sürekli o uygulamayı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

quote:

birsuru rom indirip kuruyorum sizden ricam HTC ime klavye icinde olan rom tavsiyesi Tum cihazlarimda istisnasiz bu klavyeyi kullanirdim Ama Spica da olmuyor ya bana apk Yada icinde gomulu plan bir rom tavsiyesi. verirmisiniz.

Smart Keyboard diye bir klavye uygulaması kullanıyorum. Onun içinde skin olarak var HTC klavyesi.
    Çok başarılı bir uygulama. Kasma falan yok. Klavye için sürekli o uygulamayı kullanıyorum.

pro sunu başka bir yerden indirdim gayet güzelmıs teşekkür ederim çok iyi oldu bu.

• Vay be bu konu hala canlı... Yaklaşık 7 ay önce kardeşime vermiştim spicamı, şimdi kardeşim cebelleşiyor telefonla Yalnız geçen bir kurcalayım dedim teli, çıldırıyordum az daha s2 den sonra feci geldi... Yazı yazmak bile ızdıraptı. Ama bu telefonun WI-FI ve çekim gücü çok iyi. Güncelleme alıyor mu hala? tom3q ve voku falan uğraşıyor mu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

Vay be bu konu hala canlı... Yaklaşık 7 ay önce kardeşime vermiştim spicamı, şimdi kardeşim cebelleşiyor telefonla Yalnız geçen bir kurcalayım dedim teli, çıldırıyordum az daha s2 den sonra feci geldi... Yazı yazmak bile ızdıraptı. Ama bu telefonun WI-FI ve çekim gücü çok iyi. Güncelleme alıyor mu hala? tom3q ve voku falan uğraşıyor mu hala?

şimdiki yazilimlar la yazı yazmak asla işkence değil parmaklarım yetismiyor öyle söyliyeyim puadrant dan da 800 gibi alıyorum yavaş değil o kadar da .

• http://www.4shared.com/android/EjBRosga/HTC_IME.html

hatta şu klavyeyi kullanın derim.

• Telefon çok kötü oldu 1 saat şarj dayanmıyor .
    Ne kurmalıyım telefona ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: &ROİD

Telefon çok kötü oldu 1 saat şarj dayanmıyor .
    Ne kurmalıyım telefona ?

Kardeş benim de öyleydi. Rom kaynaklı değil o bataryan ölmüş. Yeni batarya aldım ben. Rahatım şimdilik
  • quote:

quote:

Ne kurmalıyım telefona ?

Kardeş benim de öyleydi. Rom kaynaklı değil o bataryan ölmüş. Yeni batarya aldım ben. Rahatım şimdilik

Hangi rom'u kurmaliyim. ?
    batarya ne kadara aldın ?

• quote:

quote:

quote:

Ne kurmalıyım telefona ?

Orjinal dediler ama emin değilim. 30'a aldım bataryayı.

Modx romu tavsiye edebilirim. Bir kaç sayfa önce Takaji mi takagi mi öyle bir arkadaş tavsiye etmişti. 2.2 romlarda en stabili.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kurmalıyım telefona ?

Orjinal dediler ama emin değilim. 30'a aldım bataryayı.

Modx romu tavsiye edebilirim. Bir kaç sayfa önce Takaji mi takagi mi öyle bir arkadaş tavsiye etmişti. 2.2 romlarda en stabili.

Bilgi vediğin için sağol

• konuşmaları kayıt altına alacak bir pro varmı bu cihaza göre benim bulduklarım çalışmıyor .

• Ya bu 2.3 romlar iyi hos ama launcherı surekli resetliyor. Kapatıp acıyor. Ram yetmediginden mi acaba

• quote:

Ya bu 2.3 romlar iyi hos ama launcherı surekli resetliyor. Kapatıp acıyor. Ram yetmediginden mi acaba

sonradan kurdugun apkleri karta tasi ki sistem rahatlasin.

• quote:

quote:

Ya bu 2.3 romlar iyi hos ama launcherı surekli resetliyor. Kapatıp acıyor. Ram yetmediginden mi acaba

sonradan kurdugun apkleri karta tasi ki sistem rahatlasin.

Onunla bi alakası yok hocam galiba

• 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.