Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizim vefakar spica için uyarlanmaya çalışılan ICS romları deneyen var mı acaba, bende bi deneyeyim diyorum artık ne kadar kullanılırsa o kadar kullanırım yükleme yaparken hangi ayrıntılara dikkat etmek gerekir hangi romun üzerine kurmalı deneyen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Sonunda kurabildim 2.3 rom. Lakin şimdi de batarya sorunu baş gösterdi. Gerçi 2.2'de de vardı. Şarj birden bitiveriyor. Şarja takıyorum (telefon açık halde), 2 dakika sonra %100 dolu diyor.
    Ya batarya öldü ya da batarya kalibrasyon yapmam lazım.
  • Şu 2.3 NG romu kullananlar baksın bi. Normalde şarj bitmiyor ama 3g'yi açıp internete girince 2-3 dakikada bitiyor. Sizde de bu problem var mı. Yoksa batarya mı öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Şu 2.3 NG romu kullananlar baksın bi. Normalde şarj bitmiyor ama 3g'yi açıp internete girince 2-3 dakikada bitiyor. Sizde de bu problem var mı. Yoksa batarya mı öldü

Öyle bir problemim hiç olmadı ama batarya eskisine göre bariz daha çabuk bitiyor ve ram problemi yaşıyorum, yetmiyor. Sürekli programları öldürmek epey sıktı ve arada nadirde olsa dokunmatik çalışmıyor resetlemek gerekiyor. Sistem epey hızlı ama ilk fırsatta tekrar eski roma dönmem gerekiyor.
  • Neyse ben de eskiye dönüş yapayım.Genel olarak beğendim romu beğendim ama batarya problemi büyük sorun. Telefondan internete girememek kabus gibi :)
  • Telefonumun dahili hafızasının dolmak üzere olduğu uyarısı görünüyor. Oysa Samdroid 2.1 yüklü ve Apps to Sd desteği var. Samdroid tools'a girip tekrar kontrol ettim, Apps to Sd opsiyonu seçili ancak dahili hafıza gerçekten dolmak üzere görünüyor. Kullanabileceğim herhangi bir Apps to SD uygulaması biliyor musunuz? Marketten baktım, ama artık uygulamaların çoğu 2.2 ve üzerini destekliyor, 2.1 destekleyen bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
    Bu arada, bu başlık açılalı 2 yıl olmuş, telefonun üretimi duralı 1 yıl olmuş, ancak halen en popüler başlıklardan biri. Samsung Galaxy Spica başlığı artık bir efsane oldu, bilgi paylaşımının, yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri. Şimdiye kadar bu başlığa katkıda bulunan, emeği geçen tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum.
  • move dalvik cash filan diye bir seçenek olacaktı onu da aktif hale getirdiniz sanırım. Buna rağmen doluysa yapacak bişey yok çünkü uygulamalar bazı verileri ne yaparsak yapalım telefonun hafızasına atıyor farklı bir uygulama farklı sonuçlar doğurmuyor. En iyisi lüzumsuz uygulamaları kaldırıp kullanılmayan programların ön bellek dosyalarını ya da verilerini arada temizlemek lazım.
  • bende araniza katildim bircok ust versiyon android cihazlar kullandim baktim ki bunun sonu yok ciddi ciddi para harciyoruz bende bu cihazi 2nci el olarak aldim kasa ve ekran degistirecegim sifir olsun diye bakalim fiat ne cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Cyber-shot TX20 model Fotoğraf makinem elime ulaştı bende uzun bir süre daha spicalıyım (ağlasammı gülsemmi bilemedim bu yüzden monalisa tarzı bir gülümseme)
  • ha ha ha hayat gulunce guzel.

• Froyo kullanmak en sihhatlisi b
    ence yeterince olgunlasmim bir yazilim cinger de iyidir ama bu cihaza froyo.

• sifir gibi buldum ve bunion aldim aslina bakarsaniz sifir 2.1 yulkledim 16 lik. 10 class kartim var bu bana gider artik tabiiki gene kasintim tutmaz ise kafamda aslinda lumia920 veya 900var da bakalim kismet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 29 Eylül 2012; 20:55:53 >
  • bu telefon iyi bir secim olmamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

bu telefon iyi bir secim olmamis.

beklentiler meselesi. Ben bircok cihazi kullanan birisiyim android olarak. by cihaz beni oyalar bu cihaz bana gore eksisi batarya sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 30 Eylül 2012; 10:15:39 >
  • bataryasi 2.1 ile 2-3 gunu rahat cikariyor. ozellikle uv ozellikli kernel kullaninca.

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

bataryasi 2.1 ile 2-3 gunu rahat cikariyor. ozellikle uv ozellikli kernel kullaninca.

daha rot veya cernell lerle ugrasmadim .alir almaz 2.1. yaptim Cwm menu bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 30 Eylül 2012; 16:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

move dalvik cash filan diye bir seçenek olacaktı onu da aktif hale getirdiniz sanırım. Buna rağmen doluysa yapacak bişey yok çünkü uygulamalar bazı verileri ne yaparsak yapalım telefonun hafızasına atıyor farklı bir uygulama farklı sonuçlar doğurmuyor. En iyisi lüzumsuz uygulamaları kaldırıp kullanılmayan programların ön bellek dosyalarını ya da verilerini arada temizlemek lazım.

Move dalvik cash'i aktif hale getirmemeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i5700-polymer-gold-batarya-63532485

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i5700-batarya-pil-kargo-bedava-608706297

Hangi bataryayı tercih edeyim arkadaşlar. Batarya ölü galiba. Kesin kanaat getirdim.

10tl ya eminonunden 2 cadet batarya aldim 1tanesi kotu cikti oburu gayet guzel.

• Kütahya'da yaşadığım için bizim telefonun bataryasından bulamayabilirim belki. O yüzden internetten bakıyorum dostum.
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.