Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackwinterday

Teşekkürler. Bir de launcher pro'ya bakayım o zaman. Yalnız bu ADW'yi nasıl silebiliriz?

Launcher 7, nemus launcher gibi farklı launcherları da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Markette bulunmayan GDE, Tencent, touchwiz, vs. vs. tarzı home launcherlarıda market dışından bulabilirsiniz. çoğunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunları araştırmanızı ve bulduklarınızı denemenizi önerebilirim, eğlenceli ve farklı gelebilir. ADW sistemle gelen launcher ise normal uygulamalar menüsünden kaldıramazsınız. Root erişimli bir explorer ile sistemin içinden kaldırabilirsiniz fakat kaldırmanızı önermiyorum.
  • Merhaba, spica ma uzun bir süre sonra format attım. ROM bilgileri SpicagenMod BETA5.3 voku1987. eski mi yeni mi bilmiyorum da. genel anlamda memnun olmakla birlikte, telefonla müzik dinlemek tam bir işkence oldu;
    Hiçbir muzik çalar ile mp3 dinliyemiyorum. SD kart tıka basa mp3 dolu ama hiç bir şarkı bulamıyor player'lar. 3-4 tane player denedim. Tek yol dosya yöneticisi ile mp3 leri bulup tek tek dinlemek. Çözüm var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Merhaba, spica ma uzun bir süre sonra format attım. ROM bilgileri SpicagenMod BETA5.3 voku1987. eski mi yeni mi bilmiyorum da. genel anlamda memnun olmakla birlikte, telefonla müzik dinlemek tam bir işkence oldu;
    Hiçbir muzik çalar ile mp3 dinliyemiyorum. SD kart tıka basa mp3 dolu ama hiç bir şarkı bulamıyor player'lar. 3-4 tane player denedim. Tek yol dosya yöneticisi ile mp3 leri bulup tek tek dinlemek. Çözüm var mı?

Bende çok uzun zamandır 6.3 kullanıyorum. Herhangi bir şey ekleyip kaldırmadan sade olarak kullanıyorum. Bende sık müzik dinlerim ve müzik konusunda hiçbir sıkıntım yok. Linkleri yukarıda paylaşmıştıım. Cevap biraz geç oldu sanırım. Umarım iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Merhaba, spica ma uzun bir süre sonra format attım. ROM bilgileri SpicagenMod BETA5.3 voku1987. eski mi yeni mi bilmiyorum da. genel anlamda memnun olmakla birlikte, telefonla müzik dinlemek tam bir işkence oldu;

Bende çok uzun zamandır 6.3 kullanıyorum. Herhangi bir şey ekleyip kaldırmadan sade olarak kullanıyorum. Bende sık müzik dinlerim ve müzik konusunda hiçbir sıkıntım yok. Linkleri yukarıda paylaşmıştıım. Cevap biraz geç oldu sanırım. Umarım iş görür.

Teşekkürler cevap için. Geçen gün kies air ile yeni bir albüm attım tel'e, sadece onu görüyor player programları. Herhalde karttakitüm müzikleri silip bu yöntemle atıcam. Ama daha önce hiç rastlamamıştım böyle birşeye. 6.3'ü bulursam bir deneyebilirim.

• Beyler tom3q nın bir çalışması vardı ne oldu acaba o bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Beyler tom3q nın bir çalışması vardı ne oldu acaba o bilgisi olan var mı?

tom3q'nun aklı varsa artık uğraşmıyordur.

Cihazın modası geçeli 1 yıl oldu, geliştirici emeğinin karşılığını alabilmek için bağış toplamalı, ki kullanan sayısı sıfıra yaklaştığı için geliştirme de durmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

quote:

Cihazın modası geçeli 1 yıl oldu, geliştirici emeğinin karşılığını alabilmek için bağış toplamalı, ki kullanan sayısı sıfıra yaklaştığı için geliştirme de durmuştur.

Onun aldığı bağışla burda küçük bir iş yeri kurulabilirdi sanırım. Aldığı bağış kadar iş yaptığını sanmıyorum. Bu arada bildiğim kadarıyla hala çalışıyor fakat çok yoğun değil. ayda bir filan samdroid.nette 2.3 ile ilgili birşeyler yayınlıyor. Unutmadan 2.3 ün artık kamerası tam olmasada çalışıyormuş. Hiç denemedim.
    Kullandığımız Pdaların bir kısmının hurdaya ayrıldığını daha büyük bir kısmının anne, baba ya da kardeş eline geçtiğini düşünürsek. (Satılanlar sayılmıyor çünkü birileri tecrübesiz olsalarda hala kullanıyor demek oluyor :)) ) Evet Spica kullanıcısı nerdeyse 0. Açıkçası Sony Acro S Türkiye ye gelmiş olsaydı bende artık Spicasız olacaktım. Acro S gelmedi bakalım Xperia V gelecekmi (ille de su geçirmez olmalı ve 1080p video çekmeli :)) ). Gelene kadar Spicalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 2 Eylül 2012; 22:41:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

quote:

Onun aldığı bağışla burda küçük bir iş yeri kurulabilirdi sanırım. Aldığı bağış kadar iş yaptığını sanmıyorum. Bu arada bildiğim kadarıyla hala çalışıyor fakat çok yoğun değil. ayda bir filan samdroid.nette 2.3 ile ilgili birşeyler yayınlıyor. Unutmadan 2.3 ün artık kamerası tam olmasada çalışıyormuş. Hiç denemedim.
    Kullandığımız Pdaların bir kısmının hurdaya ayrıldığını daha büyük bir kısmının anne, baba ya da kardeş eline geçtiğini düşünürsek. (Satılanlar sayılmıyor çünkü birileri tecrübesiz olsalarda hala kullanıyor demek oluyor :)) ) Evet Spica kullanıcısı nerdeyse 0. Açıkçası Sony Acro S Türkiye ye gelmiş olsaydı bende artık Spicasız olacaktım. Acro S gelmedi bakalım Xperia T gelecekmi (ille de su geçirmez olmalı ve 1080p video çekmeli :)) ). Gelene kadar Spicalıyız.

Kazandığı para yatırama dönüşüyor. Emin ol her ne kadar kullanıcılara hissettirilmese de bu işler bağış için yapılıyor :) Benim tandığım devlerde durum böyle, zipperlardan bahsetmiyorum bile onların amaçları az işle çok ekmek ama devler emek harcayıp bağışı da düşünüyor :)

Ben anneme devretmiştim cihazı, yeni bir tane aldım şimdi kardeşime geçecek sanırım. Gayet işlerini görüyor SMS + Sesli görüşme + 5 gün pil süresi

• beyler spica için 2.2 ya da 2.3 romları boşverin yükledikten bi süre sonra hepsi patlıyor adeta, en iyisi orkodroid arkadaşın en son hazırlamış olduğu rom telefon acayip rahat çalışıyor bu romda ama onda da şu internet sıkıntısını bi türlü halledemedim. 3G bağlantıyı yapmak ilk günden sonra mümkün değil sorunun kaynağını da bi türlü bulamadım var mı acaba bu konuda bilgisi olan halledebilirsek acayip makbule geçecek
  • Telefona root işkemi yapim dedim.Firmware'ı bulamadım nerden bulurum ?
  • İşe başladım beyler 1-2 aya kurtulcam inşallah Spica'dan. Orta halli telefon tavsiyesi istiyorum sizlerden :)

500-800 arası birşey. 2.el de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

İşe başladım beyler 1-2 aya kurtulcam inşallah Spica'dan. Orta halli telefon tavsiyesi istiyorum sizlerden :)

Sony Xperia Go :P Umarım 1-2 aya 500 - 800 arası olur. novathor u8500 dual işlemci, mali400 gpu 512 mb ram, suya dayanıklı tasarımı sizi epey idare eder sanırım.
  • quote:

İşe başladım beyler 1-2 aya kurtulcam inşallah Spica'dan. Orta halli telefon tavsiyesi istiyorum sizlerden :)

500 diyosan galaxy S 800 diyosan S2
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

500 diyosan galaxy S 800 diyosan S2

Samsung düşünmüyorum şimdilik. Ama xperia go iyiymiş. Fİyat biraz düşerse düşünebilirim bu telefonu

• quote:

Samsung düşünmüyorum şimdilik. Ama xperia go iyiymiş. Fİyat biraz düşerse düşünebilirim bu telefonu

Tek dezavantajı piksel yoğunluğunun 165 ppi olması (3,5"). spicanın piksel yoğunluğu 180 ppi (3,2"). Bence çok mühim değil tabi sizin tercihinize bağlı. Kamera 5 mp fena değil (çoğundan iyi), 10X15 lik foto için ideal. İkinci kameranın olmaması durumuda var (çok lazım ya).
    Fiyatı konusunda; illaki düşer fakat xperia active modeli yani bunun alt modeli 1050 civarından başlamıştı, en son 900 küsür olduğunu gördüm. Bunda durum ne olur bilinmez.

Nerdeyse yine unutuyordum; yeni işiniz hayırlı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 9 Eylül 2012; 17:38:19 >
  • Öncelikle teşekkür ederim :)

Sony Ericsson Xperia Ray'e baktım bir de. HB'de fiyatı 699 lira. Tasarım falan hoşuma gitti. Onu tavsiye eder misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alikevicius -- 10 Eylül 2012; 11:16:43 >
  • quote:

Öncelikle teşekkür ederim :)

Sony Ericsson Xperia Ray'e baktım bir de. HB'de fiyatı 699 lira. Tasarım falan hoşuma gitti. Onu tavsiye eder misiniz.

HB'den xperia ray'i satın aldığınız zaman büyük ihtimalle hb'nin sonuncu xperia ray'ini satın almış olacaksınız. :P:)). Şaka bir yana Sony'nin bu serisinin kamera çekimleri filan gerçekten iyi. Fakat işlemci teknolojisi şimdiye göre biraz yavaş kalıyor. Bundan 1 sene sonra olsaydı güncel ortalama işlemciler 4 çekirdekli olsaydı, deseydikki 2 çekirdek işlemcili bir telefon var alınabilirmi? Evet alınabilirdi. Çünkü 4 çekirdek ile 2 çekirdek arasında çok büyük bir uçurum yok fakat 2 çekirdek ile tek çekirdek arasında performans olarak gerçekten büyük fark ediyor.
    Xperia Ray orada göründüğünden çok daha küçük bir Pda. 3.3" ekran demek spicanın biraz darı, biraz uzunu ve yaklaşık aynı boyutta ekrana sahip demek. Güzel bir Pda fakat o civarda paraya biraz daha büyük ve hızlı olmalı.
    Marka Sony olacaksa yaklaşık aynı özelliklere sahip olan yeni nesil pdalardan xperia u, xperia sola, xperia go tercih edilirse daha iyi olur gibi. (Gereksiz Bilgi: Herhangi bir Pda'yı Ubuntu Pc olarak kullanabilmek için en az çift çekirdek ve 512 mb ram gerekiyormuş bkz. ubuntu.com :)) ) Xperia go'nun piksel yoğunluğunun azlığı dezavantaj su geçirmemesi ve dayanıklı olması avantajı. Ortak dezavantajları pillerinin kapasitesi (gerçi izafi bir durum).
    Anı: İki hafta kadar önce hb'den kardeşim için xperia mini aldık ( memnunuz ) Pda elimize geçtiğinde hb'de artık stokta yok yazıyordu. Bende fırsat değerlendirip kardeşimle dalga geçiyorum, sonuncusunu sana vermişler diye. Paylaşmak istedim. Hayırlı günler. :P :))

• quote:

quote:

Öncelikle teşekkür ederim :)

HB'den xperia ray'i satın aldığınız zaman büyük ihtimalle hb'nin sonuncu xperia ray'ini satın almış olacaksınız. :P:)). Şaka bir yana Sony'nin bu serisinin kamera çekimleri filan gerçekten iyi. Fakat işlemci teknolojisi şimdiye göre biraz yavaş kalıyor. Bundan 1 sene sonra olsaydı güncel ortalama işlemciler 4 çekirdekli olsaydı, deseydikki 2 çekirdek işlemcili bir telefon var alınabilirmi? Evet alınabilirdi. Çünkü 4 çekirdek ile 2 çekirdek arasında çok büyük bir uçurum yok fakat 2 çekirdek ile tek çekirdek arasında performans olarak gerçekten büyük fark ediyor.
    Xperia Ray orada göründüğünden çok daha küçük bir Pda. 3.3" ekran demek spicanın biraz darı, biraz uzunu ve yaklaşık aynı boyutta ekrana sahip demek. Güzel bir Pda fakat o civarda paraya biraz daha büyük ve hızlı olmalı.
    Marka Sony olacaksa yaklaşık aynı özelliklere sahip olan yeni nesil pdalardan xperia u, xperia sola, xperia go tercih edilirse daha iyi olur gibi. (Gereksiz Bilgi: Herhangi bir Pda'yı Ubuntu Pc olarak kullanabilmek için en az çift çekirdek ve 512 mb ram gerekiyormuş bkz. ubuntu.com :)) ) Xperia go'nun piksel yoğunluğunun azlığı dezavantaj su geçirmemesi ve dayanıklı olması avantajı. Ortak dezavantajları pillerinin kapasitesi (gerçi izafi bir durum).
    Anı: İki hafta kadar önce hb'den kardeşim için xperia mini aldık ( memnunuz ) Pda elimize geçtiğinde hb'de artık stokta yok yazıyordu. Bende fırsat değerlendirip kardeşimle dalga geçiyorum, sonuncusunu sana vermişler diye. Paylaşmak istedim. Hayırlı günler. :P :))

Dedikleriniz doğru, dün abim de aynısını söyledi. İşlemci durumu falan.

Bir tane Huawei İdeos x5 buldum.400'e verecek çocuk. Temiz birşeyse onu alayım diyorum. 1 sene sonra falan daha iyi birşey alayım diyorum.

Ya da Samsung Galaxy Wonder mı alsam diyorum. 699 lira hb'de

• spica yine elime gecti.
    2.1 mi 2.2 mi diye dusunup 2.2'yi secen varsa siddetle nextgeneration cm7 surumunu tavsiye ederim. gerekesiz bazi sistem programlarini silip cm ayarlarindan ince ayarlar yapinca performans konusunda hic sikinti yok. fonksiyon olarak zaten harika. temalar olsun, eski surumlerde calismayan programlari kullanabilmek olsun gayet guzel. son surumle kamera sorunu da cozulmus.

@Alikevicius

huawei x5 fiyat yonunden avantajli oldugu icin alinabilir. qualcomm'un yayinladigi kodlarla olusturulmus ics surumu var ve birkac sorun haricinde iyi calisiyor. bunun disinda 500-1000 tl fiyat araliginda st ericsson novathor islemcili cihazlara bakmakta fayda var. ornegin galaxy w hem tek cekirdekli, x5'teki islemcinin overclock'lusu hem de ics guncellemesi dahi almiyor.
    atrix'i neon desteklemeyen ve nvidia'nin ics suruculerini yayinlamadigi eski tegra2 yuzunden tavsiye etmem.
    nova thor'lu galaxy ace 2'de yine guncelleme belirsizligi, hoparlor ses seviyesinin dusuk olmasi gibi kagit uzerinde belli olmayan olumsuzluklar var.

geriye sony ericsson cihazlari kaliyor. xperia u ve sola. xperia u 4 gb dahili hafizasi ve micro sd destegi olmamasi nedeniyle olu dogmus. xperia sola su an en iyi secim. sony ericsson'un guncelleme stratejisi nedeniyle her iki telefon da dahil olmak uzerine cok sayida cihazinda novathor islemci var. bu sayede sony guncelleme destegini kolaylastirmayi amacliyor ve muhtemelen cihaza jelly bean dahi gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

spica yine elime gecti.
    2.1 mi 2.2 mi diye dusunup 2.2'yi secen varsa siddetle nextgeneration cm7 surumunu tavsiye ederim. gerekesiz bazi sistem programlarini silip cm ayarlarindan ince ayarlar yapinca performans konusunda hic sikinti yok. fonksiyon olarak zaten harika. temalar olsun, eski surumlerde calismayan programlari kullanabilmek olsun gayet guzel. son surumle kamera sorunu da cozulmus.

@Alikevicius

huawei x5 fiyat yonunden avantajli oldugu icin alinabilir. qualcomm'un yayinladigi kodlarla olusturulmus ics surumu var ve birkac sorun haricinde iyi calisiyor. bunun disinda 500-1000 tl fiyat araliginda st ericsson novathor islemcili cihazlara bakmakta fayda var. ornegin galaxy w hem tek cekirdekli, x5'teki islemcinin overclock'lusu hem de ics guncellemesi dahi almiyor.
    atrix'i neon desteklemeyen ve nvidia'nin ics suruculerini yayinlamadigi eski tegra2 yuzunden tavsiye etmem.
    nova thor'lu galaxy ace 2'de yine guncelleme belirsizligi, hoparlor ses seviyesinin dusuk olmasi gibi kagit uzerinde belli olmayan olumsuzluklar var.

geriye sony ericsson cihazlari kaliyor. xperia u ve sola. xperia u 4 gb dahili hafizasi ve micro sd destegi olmamasi nedeniyle olu dogmus. xperia sola su an en iyi secim. sony ericsson'un guncelleme stratejisi nedeniyle her iki telefon da dahil olmak uzerine cok sayida cihazinda novathor islemci var. bu sayede sony guncelleme destegini kolaylastirmayi amacliyor ve muhtemelen cihaza jelly bean dahi gelecek.

Pozitron beni bir sürü şey yazmaktan kurtarmış. Düşüncelerime tercüman olmuştur. Teşekkürler.

@Alikevicius
    Samsung tarafında ise düşük modellerden galaxy advance haricinde takip edilebilir bir ürün maalesef şimdilik yok. novathor u8500 işlemci, novathor işlemci ailesinin en düşük çift çekirdekli işlemcilerinden olmasına rağmen performansı iyi, bi güzel tarafıda mali 400 Gpu ile gelmesi.
    Diyeceksiniz ki fiyatı ben düşürdükçe siz yükseltiyorsunuz. Temelde söylemek istediğim şey artık en az çift çekirdekli pda almak lazım. İyisiden daha çok para istiyorlar napalım.

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.