Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlarda 3d driver ile alakalı bi konu olabilir. işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart.001

oyunlarda 3d driver ile alakalı bi konu olabilir. işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum

Bu site hem rus hemde ingilizce. Çözüme varamıyorum birtürlü. Bakın mesela:http://forum.samdroid.net/f9/3d-driver-spica-1224/
  • benim kart ve kılıf hazır,yarın da telefon geliyor,

şu kılıftan aldım.

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-i5700-Galaxy-Spica-DERI-KILIF_W0QQidZZ29167804
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

benim kart ve kılıf hazır,yarın da telefon geliyor,

şu kılıftan aldım.

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-i5700-Galaxy-Spica-DERI-KILIF_W0QQidZZ29167804

Hayırlı olsun :) Benim kılıfta neredeyse bunun aynısı. sadece üst kısmı oval değil ve samsung yerine iphone yazıyor. Bunun gibi zarif. Kaba değil yani. Ayrıca ben 5tl ye aldım

• arkadaşlar bende tel yeni sipariş verdim bir kaç güne gelir. güncelleme işlemini bende yapacağım. benim sorum odin in resminde temmuz güncellemesi I570EXXJG2 ile 2.1 e geçilmiş. ben ağustos güncellemesi ile yapmak istiyorum.http://samsung-firmware.webs.com/samsungandroidi5700.htm indirdiğimde içinden çıkan dosyanın adı eSER.tar adında. bu odin programında pda kısmına I570EXXJG2 yerine eESER i seçsek olumu. ops boot csc gibi yerleride aynı anda doldurduğumuz için merak ettim. yardımcı olursanız sevinirim. iyi akşamlar.. bir de 1 gb hafıza kartı gelecek 500 mb alan ayırsam bi sıkıntı çıkarmı.

• son firmwarei in zipini açtım,eSER.tar ın yanında SS_DL.dll de çıktı,silsem mi bunu?

linklerdeki dosyaları indirdim ama zipleri açınca ilk mesajdaki dosyalara benzer dosyalar görünmüyor

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 11 Ağustos 2010; 23:29:55 >
  • Birisi şunu anlatsa ya http://forum.samdroid.net/f42/greendevdroid-1807/

Sordum yarım yamalak ingilizcemle nasıl kurarım diye. İlk posta bak demiş. Birşey anlamadım ilk postta. Neyle kurucaz bunu. Odin ilemi flaşlıyacaz. Hangi bölümden dosyayı göstericez bitürlü anlamadım. Nerde benim SETOOL üm ya. Özler oldum SE yi Androidle ilgili kaynaklar kısıtlı ve %70 i rusca

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Birisi şunu anlatsa ya http://forum.samdroid.net/f42/greendevdroid-1807/

Sordum yarım yamalak ingilizcemle nasıl kurarım diye. İlk posta bak demiş. Birşey anlamadım ilk postta. Neyle kurucaz bunu. Odin ilemi flaşlıyacaz. Hangi bölümden dosyayı göstericez bitürlü anlamadım. Nerde benim SETOOL üm ya. Özler oldum SE yi Androidle ilgili kaynaklar kısıtlı ve %70 i rusca

Install is via recovery
    demiş o kadar
    recovery modunda kuracaksın başka bir çevirisi yok sanırım açıklamanın

• bir de o başlığın 3. sayfasında şu linkleri vermiş birisi de linkleri yenilediği için teşekkür etmiş
    Forward this two links:
    Recovery Update E:Cant mount /dev/st16
    SamdroidMod Kitchen v1.x.x All in One [EN]
    Sadece çeviri manasında yardımcı olmaya çalışıyorum kurulum hakkında bilgim yok sadece bu telefonu almak istediğim için bu başlığı gözlemci statüsünde takip etmeyi yeğliyorum Bu arada oyun sorununu düzeltebildiniz mi?
  • quote:

Ben o dosyayı indirdim, olduğu gibi SD kart ana bölüme kopyaladım, Recovery mod ile açtım teli, çıkan menüden Apply any Zip From SD seçeneğini tıkladım, kopyaladığım dosya ismi aynen çıktı seçtim, home tuşu ile işlemi başlattım. İşlem bitti yükleme yapıldı Reboot ile sistemi açtım.....
    Ama sistem sizlere ömür açılmıyor, daha yeni yüklemeiştim herşeyi gitti güzelim sistem. Tek çare ODİN ile flash başka seçenek yok sistemi geri almanın.
    Bilgilerinize

Edit: Odin harici recovery ile yükleme işi yukarıda anlattığım şekilde oluyor arkadaşlar.
    Edit2: Yeni sürüm JH1 benim fark ettiğim Samsung klavye eklemişler güzel hızlı ve kullanışlı. Birde google maps 4.0 versiyonu (önceki kaçtı hatırlamıyorum) sıfır formattan sonra hafıza miktarı 131 MB. Şimdilik bunlar fark olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 12 Ağustos 2010; 1:55:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Ben o dosyayı indirdim, olduğu gibi SD kart ana bölüme kopyaladım, Recovery mod ile açtım teli, çıkan menüden Apply any Zip From SD seçeneğini tıkladım, kopyaladığım dosya ismi aynen çıktı seçtim, home tuşu ile işlemi başlattım. İşlem bitti yükleme yapıldı Reboot ile sistemi açtım.....
    Ama sistem sizlere ömür açılmıyor, daha yeni yüklemeiştim herşeyi gitti güzelim sistem. Tek çare ODİN ile flash başka seçenek yok sistemi geri almanın.
    Bilgilerinize

Edit: Odin harici recovery ile yükleme işi yukarıda anlattığım şekilde oluyor arkadaşlar.
    Edit2: Yeni sürüm JH1 benim fark ettiğim Samsung klavye eklemişler güzel hızlı ve kullanışlı. Birde google maps 4.0 versiyonu (önceki kaçtı hatırlamıyorum) sıfır formattan sonra hafıza miktarı 131 MB. Şimdilik bunlar fark olarak

Bende temayı yüklemeyi denedim. Senin gibi sorun yaşadım. Sistem açıldı fakat sürekli olarak hata verdi. İlk mesajda yazdığım gibi yeniden firmware yükleme ve arkasından root işlemini yaptım. AppstoSD uygulamasını yüklediğim için kurfudum tüm uygulamalar yerli yerinde duruyordu. Uygulamaları tekrar kurmama gerek kalmadı.

Tema kurmak isteyenler önce recovery modundan Back up almayı unutmasınlar. Daha sonra sorun yaşamazsınız.

• bende agustos surumu indiriyorum su an bilgisayara umarim bi sorun yasamadan yuklerim.Arkadaslar telefonum bugun geliyo buyuk ihtimalle simdi gelince ilk kac saat sarjda tutuyum cihazi.Birde bu 2.1 e yukseltmeyi sarj ettikden sonra basliyim demi?
  • @Ami-dore, @zonemaster cevaplarınız için teşekür ederim.Aslında fazlasında gözüm yok :D Sadece yazı fontunu değiştirsem yeter. SE kullanirkende benim w810 da değişmiyor, bikac üst modelinde değişiyordu. Gıcık oluyodum, kendim şu msn şekilli nick sitelerinden text dosyalarını güncelliyodum Zaten cihazı komple formatlamam gerekiyor. Şu 8gb hafıza kartı sipariş edicem bikac güne. Onu bekliyorum. 1gblik berbat şuanda. İçinde 150 tane dosya var. Kurdugum programların dosyası açılıyor hep. Müzik, Resim klasörünü arıya arıya buluyorum..

Kart gelsin ozaman hem bunları bi denerim hemde agustos sürümüne gecerim.

Edit: Bu arada recovery mod tuşları neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 12 Ağustos 2010; 11:12:28 >

• quote:

bende agustos surumu indiriyorum su an bilgisayara umarim bi sorun yasamadan yuklerim.Arkadaslar telefonum bugun geliyo buyuk ihtimalle simdi gelince ilk kac saat sarjda tutuyum cihazi.Birde bu 2.1 e yukseltmeyi sarj ettikden sonra basliyim demi?
  • odin programında pda kısmına I570EXXJG2(temmuz sürümü) yerine eESER(ağustos sürümü) i seçsek olumu. ops boot csc gibi yerleride aynı anda doldurduğumuz için merak ettim. yardımcı olursanız sevinirim. bir de 1 gb hafıza kartı gelecek 500 mb alan ayırsam bi sıkıntı çıkarmı. illahi 8 gb lık mı almalıyım. arkadaşlar yardımınızı bekliyorum . iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

odin programında pda kısmına I570EXXJG2(temmuz sürümü) yerine eESER(ağustos sürümü) i seçsek olumu. ops boot csc gibi yerleride aynı anda doldurduğumuz için merak ettim. yardımcı olursanız sevinirim. bir de 1 gb hafıza kartı gelecek 500 mb alan ayırsam bi sıkıntı çıkarmı. illahi 8 gb lık mı almalıyım. arkadaşlar yardımınızı bekliyorum . iyi günler..

1Gb yetmez. Al bir 8 lik. Bende senin gibi düşünüyordum. "50-60 müzik atarım. Şu program olayınada 500mb yer ayırırım. 100-200mb de foto - video cekmeye yer kalır" diyordum. Ama alınca öyle olmuyor. Android için okadar cok program var ki kullanmasan bile "bulunsun yaa" diyorsun.. Hafıza bir türlü yetmiyor. Bence 8 lik şart Nasipse bende alıcam bikaç gün içinde.

• windows 7 telefonu görmedi, driver ı bir daha upload edebilirmisiniz...telefon download modda kaldı nasıl normal açacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

odin programında pda kısmına I570EXXJG2(temmuz sürümü) yerine eESER(ağustos sürümü) i seçsek olumu. ops boot csc gibi yerleride aynı anda doldurduğumuz için merak ettim. yardımcı olursanız sevinirim. bir de 1 gb hafıza kartı gelecek 500 mb alan ayırsam bi sıkıntı çıkarmı. illahi 8 gb lık mı almalıyım. arkadaşlar yardımınızı bekliyorum . iyi günler..

dostum eser.tar dosyasını yüklerken sadece ops dosyası aynı kalsın ve one package bölümünüde eser.tar dosyasını seç....odin programında solda olan one package bölümünü onayla.... yine reset süresi bölünü 30 yap ve start diyip kurabilirsin....ben kurdum herhangi bir sorun yok....
  • Win7 Ultimate yüklü laptop tanımadı telefonu akşam evde masaüstünde deneyeceğim, 8gb kart da geldi taktım telefona birde şu 2.1 e yükseltebilirsek kazasız belasız, süper olacak sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Win7 Ultimate yüklü laptop tanımadı telefonu akşam evde masaüstünde deneyeceğim, 8gb kart da geldi taktım telefona birde şu 2.1 e yükseltebilirsek kazasız belasız, süper olacak sanırım :)

Ultimate 64 bit var bendede laptopta yine, ne denediysem tanıtamadım. Yabancı forumlardan filan 64bit için driver indirdim kabul etmedi. "G" diye görüyor hep. XP den yaptım bende masaüstü pcde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.