Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatguncom

bu telefonun tek kusuru bence i7500 de amoled ekran varken bunda tft kullanılmış olması, sanırım 100 tl fark var o 100tllik farkı hakeder mi acaba i 7500. Bir de rami kaç mb bu cihazın bulamadım hiçbir yerde.

i5700 ün işlemcisi daha hızlı
  • nps yi kaldirip kies i yukledim onun driverlarıyla odin çalıştı süper oldu makina market falan çalışıyoo çok teşekkurler
  • http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2791&idPhone2=2965
    evet işlemci süper ama ramini bilmiyoruz, kamerası 3.15mp, i7500ün 5mp, tft capacitive farkı var, dahili hafıza 8gb i7500de, sanırım dijital pusula sadece i5700de var, bir de gözüme çarpan bariz bir fark i5700ün bataryası çok daha iyi
    şahsen benim ihtiyaçlarımı i5700 daha iyi karşılıyor kamera, dahili hafıza önemsiz, pil ömrü, işlemci hızı önemli, tek sıkıntım önceki mesajımda da dediğim gibi amoled ekran olmaması, elden nakit en uygun nereden alabilirim ist.içi telefoncu bile söyleseiz olur, büyük marketlerde ya pahalı yada yok, TİMlere de sordum getirmiyorlar, vodafone ise dönüş yapacak fiyat için.
    Edit: yabancı forumlarda kamerayı açıp kapadıktan sonra şarjın hızla bittiği yönünde yorumlar var, var mı böyle bir sıkıntınız arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 9 Ağustos 2010; 14:49:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marbori

bu arada yeni ağustos yazılımı çıkmış arkadaşlar....

Kardeş link verebilirmisin ?
    Samsung firmware açılmıyor da.
  • *** Belki birilerinin işine yarar.

5700'den önce bir Nokia N79'um ve içinde kaybetmek istemediğim bir yığın SMS'im ve adres/telefonum vardı. Bunları aktarmak için yaptıklarımı anlatayım dedim.

Herşeyden önce bunu yapmanın en kolay yolu bütün bilgileri bir Gmail hesabına aktarmak ve Andoid'in bunlarla senkronize olmasını sağlamak. Tabii bunun için

- Nokia'nızdaki bütün adres/telefonları seçip Bellek Kartına kopyalayın. "Other" klasörünün altında "Contacts" diye bir klasör açacak, oraya bir yığın VCF uzantılı dosya olarak kopyalayacak. Bunları bir komut satırı açıp
    quote:

type *.vcf>>contacts.vcf
    komuduyla tek bir kart dosyasına çevirin. Oradan da gmail hesabınıza alın. Bu işlemleri yaparken temel komut satırı bilgisine ihtiyacınız olacak.

- Sırada SMS'leri almak var. Nokia sitesinden Ovi programını çekin ve bilgisayarınıza kurun. Telefonunuzu bağlayın ve senkronizasyonunuzu yapın. Detayları kendiniz keşfedersiniz. Ovi programı, SMS'leri
    quote:

C:\Documents And Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Nokia\Nokia Ovi Suite\Messages\xxxx\
    klasörü altına bir XML dosyası olarak atıyor. Kullanıcı adınız Ovi'nin kurulu olduğu kullanıcı adı, xxxx ise profil adı, herhangi bir sayı dizisi olabilir. Eğer Ovi'ye tek bir telefon tanıttıysanız tek bir klasör çıkacaktır karşınıza. Bu xml dosyasını kolayca bulabileceğiniz bir yere kopyalayın. (Documents and settings altında local settings vs. gözükmüyorsa klasör ayarlarından "gizli dosyaları göster" seçmelisiniz.)

- Nokia2AndroidSMS adresinden aynı adlı programı indirin. Bunu diskinizde istediğiniz bir yere açın. (ZIP dosyası çünkü), oradan çalıştırın ve önceki aşamada bulduğunuz XML dosyasını bu programa işlettirin. Aynı klasöre yeni bir dosya oluşturacaktır. Bu dosyayı yeni telefonunuzdaki SD kartınızda
    quote:

SMSBackupRestore
    adında oluşturduğunuz klasörün içine kopyalayın.(Büyük/küçük harfe dikkat!) Ayrıca bu sayfada anlatılan SMS Backup&Restore programını da Android Marketten telefonunuza kurun. Bu programı çalıştırıp Restore seçeneğini seçin.. SMS'leriniz yeni telefonunuza aktarılacaktır.

Umarım faydalı olur, bu yöntemle kendi adres/telefon rehberimi ve SMSlerimi yeni 5700'ime aldım. Yapması anlatmasından da kolay, gözünüz korkmasın.

Kolay gelsin.

• Arkadaslar ekranıma şu htc tarzı saat ve hava durumunu bi türlü ayarlamadım ya. Nedir bu programın adı.? Launcher Pro yu indirdim ama içinde saat ve hava durumu yok o şekilde.

Böyle olacak yani:
     Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

son ağustos sürümü
    http://depositfiles.com/en/files/evf767gm4

Teşekkürler, bir deneyelim neler değişmiş bakalım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

son ağustos sürümü
    http://depositfiles.com/en/files/evf767gm4

Teşekkürler, bir deneyelim neler değişmiş bakalım değil mi ?

Değişikleri burayada yazarsan sevinirim kardes :) ben hala ilk mesajdaki romu kullanıyorumda

Bu arada şu dijital saat ve havadurumunu nasıl yapacağız? Sorum hala gecerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 9 Ağustos 2010; 19:21:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Bu arada şu dijital saat ve havadurumunu nasıl yapacağız? Sorum hala gecerli

Saat widgetini bulamadım ama kullanılan ADW Launcher programı, markette mevcut.

Edit:
    Bu arada Agustos flashını az önce indirdim. Şifreli çıktı dosya,neyseki şifresini buldum =>
    samsung-firmwares.com şifre bu da, içerisinden tek bir dosya çıktı eSER.tar bu ne şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 9 Ağustos 2010; 18:02:09 >
  •  Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı
    Resimde görüldüğü gibi Odin de One Package ye gösterdim eSER.tar dosyasını, korkarak bekledim ama flashladı da,,,, Rusça bu yaaa

Neyse arkadaşlar türkçeye çevirdim, Şekillerden (A harfini seçtim, çıkan menüden ilk seçeneğe girdim, ülke isimleri çıkıyor türkçeyi seçtim) yerini buldum dil ayarlarının, şuan türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 16 Ağustos 2010; 0:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

http://img828.imageshack.us/img828/6201/i5700.png
    Resimde görüldüğü gibi Odin de One Package ye gösterdim eSER.tar dosyasını, korkarak bekledim ama flashladı da,,,, Rusça bu yaaa

Edit: Resim gözükmüyor ?
    Neyse arkadaşlar türkçeye çevirdim, Şekillerden yerini buldum dil ayarlarının şuan türkçe.

Bi bak bakalım neler yeni :)

Bu arada buldum saat ve hava durumunu. İndirmek isteyen arkadaslar için ismi Fancy Widget :)

• arkadaşlar telefon gelmedi daha ama 8gb micro sd kart geldi,
    fat32 formatında şuan,ntfs olarak biçimlendirmem gerekir mi?

fotoğraf makinesi içinde sd kart almıştım,geldiği şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Arkadaslar ekranıma şu htc tarzı saat ve hava durumunu bi türlü ayarlamadım ya. Nedir bu programın adı.? Launcher Pro yu indirdim ama içinde saat ve hava durumu yok o şekilde.

Böyle olacak yani:
     Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı

Marketten Beautiful widgets indir. İşini görür.
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • AppstoSD yapmama rağmen hala hafıza ile sorunlarım var. 300mb verdim karttan tel için. 45 uyg yüklemişim doldu Hafıza kartındada 200mb yer var simdi. Sanırım oda benim kullanım için ayırdığım alan. Galiba 1gb karttan yapıyor. Bir an önce 8gb almam lazım :)

Birde dün gece telefonun bildirim sesleriyle uyandım. 3 defa belirli aralıklarla verdi. Hep uyandırdı. ekrana baktım bişi yok. Şarjdaydı telefon. Şarjı dolmuş ondan mı yapıyordu bilmiyorum. Çıkardım şarjdan ayarlardan bildirimide Sessiz e aldım vurdum kafayı yattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 10 Ağustos 2010; 11:54:14 >
  • iphone umu sattım yeni telefon arayışındaydım, tam lg km555 e karar vermişken bu başlığa denk geldim, biraz daha fazla verip bu telefonu alabilirim, ama kararsızım hala...
  • hocam fiyat araştırması yaptınız mı peki, ben de almak istiyorum elden en uygun fiyatı neresi verir acaba
  • quote:

hocam fiyat araştırması yaptınız mı peki, ben de almak istiyorum elden en uygun fiyatı neresi verir acaba

Elden satılan firmalara bakmadım, ancak şu sıralar internette çok iyi fiyata satan siteler mevcut.

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak i5700 de facebook ve msn olayı nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

hocam fiyat araştırması yaptınız mı peki, ben de almak istiyorum elden en uygun fiyatı neresi verir acaba

Elden satılan firmalara bakmadım, ancak şu sıralar internette çok iyi fiyata satan siteler mevcut.

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak i5700 de facebook ve msn olayı nasıl oluyor?

ereyon.com u tavsiye ederim.Ben oradan satın aldım. Faceyle pek ilgilenmiyorum ama msn olarak "Msn Talk" diye bir uygulama indirdim. Gayet hoş..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.