Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recovery moddan ayrım yaptıktan sonra, tekrar appstoSD uygulamasından ayar yapmana gerek yok. Telefonu bilgisayara USB'den bağla, bilgisayarda hafıza kartının eksik olduğunu göreceksin. Eksik olan kısım ayrılmış bölüm. dolayısı ile kurduğun programlar SD kartan çalışacak.
    Şu an için tek sorun telefonun ayarlarında kart bölümünden gidiyormuş gibi görünmesi, ama sorun değil. Ben önceden 50 civarı uygulama yükleyebiliyorken, şu anda 150'nin üzerinde uygulama yükledim.
  • appstosd yi kurdum.....recovery modden partion sd den bölümü ayırdım.....ama olmadı....uygulamarı kurarken andexplorer dan mı kuruyorsun....ben senin dediğin gibi yapmana rağmen telefon belleğinin azaldığını görüyorum....ayrıca çok garip ama recovery de partion sd yapınca market uygulaması siliniyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marbori -- 6 Ağustos 2010; 22:52:05 >
  • zonemaster kardes. Su usb driver ile root olma dosyasının linki ucmus. Acaba tekrar upload edebilirmisin? yada elinde olan birisi hayrına upload ediverse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

zonemaster kardes. Su usb driver ile root olma dosyasının linki ucmus. Acaba tekrar upload edebilirmisin? yada elinde olan birisi hayrına upload ediverse :)

http://rapid...share.com/files/411465545/su-2.1-i5700-LK2.0X.zip 10 download limiti varmış. şimdi upload etiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly Sto(R)m -- 7 Ağustos 2010; 1:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marbori

appstosd yi kurdum.....recovery modden partion sd den bölümü ayırdım.....ama olmadı....uygulamarı kurarken andexplorer dan mı kuruyorsun....ben senin dediğin gibi yapmana rağmen telefon belleğinin azaldığını görüyorum....ayrıca çok garip ama recovery de partion sd yapınca market uygulaması siliniyor.....

Market için AppBrain uygulamasını yükle. Söylediğin gibi görünürde kartın belleği azalıyor. Ama uygulamaları sd karta kuruyor. Dediğim gibi brnim kurduğum uygulama sayısı 150'yi geçti. Yer sorunu yok.
  • root dosyasını ve usb driveri tekrar upload edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: labirent300a

root dosyasını ve usb driveri tekrar upload edebilirmisiniz

root dosyasıhttp://net...load.in/dateitc1E0SaJmJ/su-2.1-i5700-LK2.0X.zip.htm adresinde (aradaki 3 noktayı silin)

usb driverleri telefonu yanında gelen cd'den upload ettim. çalışması lazım. http://net...load.in/dateiuL5GhYQ7Al/Samsung_USB_Driver_Installer.rar.htm

• appstosd uygulaması market uygulamarında işe yarıyor mu peki?ayrıca aklıma birşey takıldı.....bazı yapancı sitelerde uygulamarı hafıza kartından çalıştırmak için bir sürü işlem gösteriyor.....kök klasörler falan......bunun farkı ner bilen var mı?
  • Arkadaslar nihayet telefon bugün elime ulasti. aksam üzeri :) Suanda kullanıyorum. Gözüme çarpan bi nokta var yanlız. Klavyeyi yatay olarak kullandığınızda kasıyor biraz. Gerci daha 2.1 e yükseltmedim. Fotoğrafçıyım, şimdi çekime gidiyorum :) Yarın öğleden sonra müsaitim. Yarın yükselticem insallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadly StorRm

quote:

Orijinalden alıntı: labirent300a

root dosyasını ve usb driveri tekrar upload edebilirmisiniz

root dosyasıhttp://net...load.in/dateitc1E0SaJmJ/su-2.1-i5700-LK2.0X.zip.htm adresinde (aradaki 3 noktayı silin)

usb driverleri telefonu yanında gelen cd'den upload ettim. çalışması lazım. http://net...load.in/dateiuL5GhYQ7Al/Samsung_USB_Driver_Installer.rar.htm

teşekkurler

• quote:

Arkadaslar nihayet telefon bugün elime ulasti. aksam üzeri :) Suanda kullanıyorum. Gözüme çarpan bi nokta var yanlız. Klavyeyi yatay olarak kullandığınızda kasıyor biraz. Gerci daha 2.1 e yükseltmedim. Fotoğrafçıyım, şimdi çekime gidiyorum :) Yarın öğleden sonra müsaitim. Yarın yükselticem insallah :)

Beklenen telefon son anda hedefe ulaşmıştır. iyi günlerde kullan
  • Aramıza hoşgeldin....
  • Şimdi bitirdim çekimi. Hemen gectim pc başına. Hadi bakalım. Başlıyorum 2.1 olayına. İnş elime yüzüme bulaştırmam :)
  • arkadaşlar 2.1 yükseltmesi yaparken sim ve hafıza kartı çıkartılmalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar 2.1 yükseltmesi yaparken sim ve hafıza kartı çıkartılmalı mı?

Bazı forumlarda çıkartın diyorlar ama dün çıkarmayı unutmuşum, birşey de olmadı
  • Lanet olsun. Windows 7 Ultimate 64bit e bir türlü tanıtamadım cihazı. Nette android usb driver 64bit olarak aradım birkac tane buldum. Ama ABD Interbilmem neyi kuruyorum. Ondada soru işareti cıkıyor. Teli download modunda baglayınca "G" olarak görüyor aygıt yöneticinisnde. Şimdi dosya yedekliyorum. Format aticam 32 kurucam hemen.
  • quote:

Lanet olsun. Windows 7 Ultimate 64bit e bir türlü tanıtamadım cihazı. Nette android usb driver 64bit olarak aradım birkac tane buldum. Ama ABD Interbilmem neyi kuruyorum. Ondada soru işareti cıkıyor. Teli download modunda baglayınca "G" olarak görüyor aygıt yöneticinisnde. Şimdi dosya yedekliyorum. Format aticam 32 kurucam hemen.

ya acele etme, nasıl yaptım hatırlamıyorum ama bende de 64 bit var ve sorunsuz yaptım
    istersen içinden çıkan cd'den driverleri tekrar kur. sonra telefonu download modunda başlat ve bilgisayara bağla
  • quote:

quote:

Lanet olsun. Windows 7 Ultimate 64bit e bir türlü tanıtamadım cihazı. Nette android usb driver 64bit olarak aradım birkac tane buldum. Ama ABD Interbilmem neyi kuruyorum. Ondada soru işareti cıkıyor. Teli download modunda baglayınca "G" olarak görüyor aygıt yöneticinisnde. Şimdi dosya yedekliyorum. Format aticam 32 kurucam hemen.

ya acele etme, nasıl yaptım hatırlamıyorum ama bende de 64 bit var ve sorunsuz yaptım
    istersen içinden çıkan cd'den driverleri tekrar kur. sonra telefonu download modunda başlat ve bilgisayara bağla

Tmm cd den deniyorum hemen. Netten buldugumu kurunca "Bu sürücü dijital imza ister" filan diyo.

• quote:

quote:

quote:

Tmm cd den deniyorum hemen. Netten buldugumu kurunca "Bu sürücü dijital imza ister" filan diyo.

ama dediğim gibi cd'den kurunca odin'i açmadan önce pc studio programını kapat. yoksa update başlamıyor. son çare olarak da samsungmobile.com üzerinden kies'i indir. zaten içinde aktif sürücülerle geliyor. o zaman tanır belki bilgisayarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly Sto(R)m -- 8 Ağustos 2010; 2:51:16 >

• Yok abi 10 defa hata verdi. Yarin ogleden sonra ilgilenicem. Malum sabah erken kalkicam cekim var. Cumleten iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.