Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gösterilenleri birebir uygulamama rağmen bir türlü ext2 yi ayıramıyorum sizce sebebi ne olabilir ???
  • Marketten Superuser Permission uygulamasını indir. Telefona kur. AppstoSD uygulamasını açınca senden superuser onayı isteyecek allow a tıkla ayarlama yapabilmen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonemaster -- 31 Temmuz 2010; 2:30:17 >
  • Suoeruser Permission ??? bulamadım speruser diye düşündüm ama markette oda yok
    bu arada benim tel rootmu değilmi nasıl anlıcaz? ayrıca appstosd programı acılıyor allow deyip ayırıyorum reboot yapınca sd kartta ayrılma vs görünmüyor bunun super userla alakası varmı
  • Buradaki adresten indirebilirsin.http://www.mediafire.com/?mmjmoiz5mkw
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

Dokunmatiği diğer samsung telefonlara göre nasıl.
    Bu Kullandığım ilk samsung telefon. Samsung Corby, Star, Nokia 5800 kullananların telefonlarına bakmıştım. Dokunmatiği onlardan gayet iyi.

Şarzı kaç gün gidiyor(bazı forumlarda 1 gün gidiyor deniyordu yada az gittiği söyleniyor).

Son firmware ile pil performansı gözle görünür bir şekilde artıyor. Wifi-GPS sürekli olarak açık tutarsan bir gün. Arada bir açarsan 2 günü geçer.

Bu telefon için official rom versiyonu kaç.
    En son güncelleme yukarıda anlattığım G2 versiyonu.

Bu versiyonla android markete erişebiliyormuyuz olduda versiyon değişir üst versiyonu çıkar bu telefon için çıkmazsa diyelim markete erişim gidiyormu?

Android 2.1 sürümü yüklü olduğu sürece market erişimi var. Markete erişimde hiçbir sorun olmuoyr. Ayrıca uygulamaları (.apk uzantılı) internetten indirip telefona kurabiliyorsun.

Peki i7500 mü i5700 mü :)

• söylenenlerin hepsi tamam ama sd kart telefon depolama kısmına gelince bir türlü ayırdığım alanı göremiyorum sizce sebebi nedir? super userda yüklü superuser programını acınca appstosd programınıda görüyorum ve sagındaki kutucukta yesil işarette var ama ayrılmıs alanı göremiyorum başka eksiğim ne olabilir sizce ???
  • çok sade anlatmışsınız, çok kolay yapılıyor gibi duruyor yanılmıyorum değil mi hocam?
  • bir yerlerde yanlış var ama
  • faraza program çalısıyor bana bir uyarı gelmeyecekmi program kurarken nereye kurayım diye ???
  • AppstoSD konusunda sorun için. Aşağıdaki yöntemi uygulayabilirsiniz. Ama önce SD karttaki bilgilerin yedeğini alın çünkü format atılacak.

1. Önce telefonu recovery modda açın. (Ses kıma + Cevap verme + kapama tuşlarına basarak)
    2. Karşınıza gelen menüden yöntuşları ile "Partition to SD" seşeneğine gelerek OK tuşuna basın.
    3. Yeni açılan yerden ne kadar yer ayırmak istiyorsanız seçin ve OK tuşuna basın.
    4. Format bittikten sonra home ve geri tuşlarına basarak telefonu yeniden başlatın.

Bu adımları yapınca olması gerek. Artık programlar otomatik olarak SD karta kurulacak.
  • merhabalar.. zonemaster telefonun hayırlı olsun bişi sorcaktım telefondaki digital pusula uygulaması ve mettal dedektörü programını kulllandın mı hiç ve nasıl işe yarıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

merhabalar.. zonemaster telefonun hayırlı olsun bişi sorcaktım telefondaki digital pusula uygulaması ve mettal dedektörü programını kulllandın mı hiç ve nasıl işe yarıyor mu?

Metal dedektörü kesinlikle işe yarıyor. Metal dedektörünü açtım ve arkadaşın üzerinde gezdirmeye başladım. Tam kemerinin üzerine geldiğimde ötmeye başladı. İşe yarıyor. Marketten "Metal Dedector" isimli uygulamayı kullanıyorum. Keyifli bir özellik.

Dijital pula uygulaması için bir kaç program var. Birincisi Maverik. GPS üzerinde seçtiğin herhangi bir noktanın hangi yönde olduğunu ve senin bulunduğun yer ile arada nekadar mesafe olduğunu gösteriyor. Ayrıca hızın ve yön bilbilierinide gösteriyor. Diğeri ise sadece pusula özelliği olan Compass uygulaması. bunda ise sadece pusula ve açıyı gösteriyor.

• linkleri yenileyebilir misiniz linkler ölmüş
  • Linkler güncellendi....
  • sagolasın arkadasım menunsun yani telefondan ?
  • Her telefonda eksiklikler olduğu gibi i5700'de de eksiklikler var. Telefonu kullanıyorum diye fanatiklik yapmaya gerek yok.
    FAkat şu anki fiyat düzeyi ile kesinlikle daha iyisi yok. Olsaydı onu alırdım sanırım.
  • sd kartı ayırmayı başardım öncelikle teşekkürler... programları sdye kuruyor sd cıkınca kurulu programlar görünmüyor buraya kadar herşey süper :)

ama kurdukca hafızadan takip ediyorum cihazın kendi hafızasından da gidiyor çokmu şey istiyorum yaa :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

AppstoSD konusunda sorun için. Aşağıdaki yöntemi uygulayabilirsiniz. Ama önce SD karttaki bilgilerin yedeğini alın çünkü format atılacak.

1. Önce telefonu recovery modda açın. (Ses kıma + Cevap verme + kapama tuşlarına basarak)
    2. Karşınıza gelen menüden yöntuşları ile "Partition to SD" seşeneğine gelerek OK tuşuna basın.
    3. Yeni açılan yerden ne kadar yer ayırmak istiyorsanız seçin ve OK tuşuna basın.
    4. Format bittikten sonra home ve geri tuşlarına basarak telefonu yeniden başlatın.

Bu adımları yapınca olması gerek. Artık programlar otomatik olarak SD karta kurulacak.

öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. onlarca forumda aramama rağmen sd partition nasıl yapılır bulamamıştım. appstosd ile onlarca kez denedim ama olmadı. bu arada update ve root işlemlerini de anlattığınız gibi sorunsucza kurdum. win 7 ultimate x64 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.

anlattığınız biçimde sd partition yaptıktan sonra ayarlara girdiğimde telefon hafızasını hala 110 MB görüyor. umarım bundan sonra yüklediklerimi hafıza kartına yükler. böyle olursa önce format atar sonra bütün uygulamaları sd karta kurarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: levoli1979

sd kartı ayırmayı başardım öncelikle teşekkürler... programları sdye kuruyor sd cıkınca kurulu programlar görünmüyor buraya kadar herşey süper :)

ama kurdukca hafızadan takip ediyorum cihazın kendi hafızasından da gidiyor çokmu şey istiyorum yaa :(((

bende de telefon hafızasından gidiyor. sırf bu yüzden olup olmadığını anlamadım
  • Merhaba. dün bende i5700 ailesine katıldım. İlk işim telefonu buradan 2.1 e yükseltmek oldu.
    Herşey güzel fakat en önemlisi vodafone 3g veya gprs ile internete giremiyorum. tüm ayarlara baktım. ayrıca 1.5 sürümüyle böyle bir problem yoktu.
    birde işyerimdeki wpa şifrelemeli wifi yede bağlanmıyor nedense. şifrelemeyi wep yapınca bağlanıyor.
    benzer problemleri olup çözen arkadaşlar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.