Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' (3105) Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
17
Favori
52.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartel1

Arkadaşlar madem talep var değiştirdiğimiz romu nasıl orjinal stok roma getirip servise verebileceğinizide açıklayalım. ilk olarak bu adresten orjinal rom indirilirhttp://www.hotfile.com/dl/187599550/1b0b707/P3105JVBLJ1_P3105TURBLJ1_TUR.zip.html daha sonra yüklediğimiz romu rootlayacağız ki triangle away yazılımı ile artan sayacımızı sıfırlayabilelim. cihaz rootlandıktan sonra internetten triangle away programını indirin (google playden indirirseniz ücret ister ama yazılımın yapımcısı aynı yazılımı kendi sitesinde ücretsiz veriyor) indirdiğiniz programı cihaza kurun daha sonra programı açıp reset counter yapın. ( söylemeden geçemeyeceğim baştan sona kadar yapacağınız işlemlerin sorumluluğu tamamen size aittir yapabileceğinize inanmıyorsanız denemeyin yada bilen birisinden yardım isteyin çünkü cihazın romunu değiştirirken var olan hiç açılmama riski orjinal romu yüklerkende vardır...) sonra indirdiğiniz orjinal romu masaüstüne açın. odin programını açın indirdiğiniz romu pda kısmına tanıtın. cihazı kapatıp download moduna alın (ses kısma - home tuşu - güç düğmesine aynı anda basın) gelen menüden ses açma tuşuna basıp cihazı usb kablosu ile bilgisayara bağlayın odindeki id com bölümü sarı olunca start diyerek yüklemeyi başlatın bitince wipe data cache yapın kullanmaya başlayın. (daha önce kies yazılımının son sürümünü bilgisayarınıza yüklediğinizi varsayıyorum.) ben bu yöntemle sayaç artmamış şekilde orjinal roma döndüm herhangi bir sıkıntı yaşamadım umarım sizde yaşamazsınız.

Bu akşam inşaallah söylediklerinizi yapacağım. Sonucu da buradan yazarım. Fakat bir sorum olacak; Triangle away programını biraz araştırdım, bahsettiğiniz risk sanırım biraz da ondan kaynaklanıyor. Kullanın, sayacı sıfırlayın demişsiniz ama sayacı sıfırlamazsak ne olur? Dezavantajı nedir yani onu söyleyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmedali

Bu akşam inşaallah söylediklerinizi yapacağım. Sonucu da buradan yazarım. Fakat bir sorum olacak; Triangle away programını biraz araştırdım, bahsettiğiniz risk sanırım biraz da ondan kaynaklanıyor. Kullanın, sayacı sıfırlayın demişsiniz ama sayacı sıfırlamazsak ne olur? Dezavantajı nedir yani onu söyleyebilir misiniz?

Bu sayaç kısaca arabalardaki km göstergesi gibi düşünebilirsin. Araban 100000 km garantili olsun diyelim fakat sen 150000 km yaptın garanti dışı kaldın. Km'ni düşürtüp servise gitmek gibi düşün. Tabletinin sayacını sıfırlamazsan servise gittiğinde sen bu cihazı kurcalamışsın ve bu yüzden garanti dışı diyerek arıza var ise sana fatura edebilirler.
    Programın avantajı dezavantajı nedir soruna cevap kısmını zaten kartel1 bir önceki mesajında cevaplamıştı aslında. Root yaparken oluşabilecek riskler vardır ve bunu kabul ederek bu işlemlere başlanması gerektiğini yazmıştı. Root yapılması ve triangle away çalıştırmak her zaman risklidir ya da en azından root ve triange away yapılmasını anlatan sayfalarda öyle yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android-s -- 12 Nisan 2013; 11:16:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Kilif olarak kesinlikle söyle birsey aldim ben ebaydan gelmesini bekliyorum tahminimce 10 gün sonra elimde olur :http://www.ebay.com/itm/130786017404?var=430100758535&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

neden bunu tercih ettim derseniz nolcagi belli olmaz hocam cihaz elimdeyken düserse bile yuz üstü ön taraflari koruyucu olacagindan darbeyi en az sekilde alir diye böyle dört kösesi kapali birsey sectim fiyatida bedava acikcasi :)

Beyler urun anca elime ulasti dusundugumdende guzel cikti neyalan soyliyim bu fiyata bedava gercekten 21 gunde ulasti elime ama degdi bekledigim suan ayni anda ekran koruyucu siparisi vermistim onun gelmesini bekliyorum iste ondan sonra tam anlamiyla aktif olarak kullanacagim cihazi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slytherin35

@kartel1 arkadasim sen bu aciklamayi 1. Mesaja ekle istersen maddelenmis sekilde birde sen bunu bir yerdenmi kopyaladin yazi icinde "ses kisma home tusu ve guc tusuna ayni anda bas" geciyor biliyorsunki tablette home tusu yok madem bu iside ogrendin tam anlamiyla teyit edip duzenlersen duamizi alirsin kardes, Allah razi olsun simdiden

hocam bende birde s2 var yazdıklarım bazen onunla karışabiliyor ama yazdığım herşeyi kendim deneyip sonucunu aldım. mesajıda düzelttim. vaktim olduğunda bu kısmı ana sayfayada alırım hadi kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 12 Nisan 2013; 17:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Kilif olarak kesinlikle söyle birsey aldim ben ebaydan gelmesini bekliyorum tahminimce 10 gün sonra elimde olur :http://www.ebay.com/itm/130786017404?var=430100758535&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

neden bunu tercih ettim derseniz nolcagi belli olmaz hocam cihaz elimdeyken düserse bile yuz üstü ön taraflari koruyucu olacagindan darbeyi en az sekilde alir diye böyle dört kösesi kapali birsey sectim fiyatida bedava acikcasi :)

Beyler urun anca elime ulasti dusundugumdende guzel cikti neyalan soyliyim bu fiyata bedava gercekten 21 gunde ulasti elime ama degdi bekledigim suan ayni anda ekran koruyucu siparisi vermistim onun gelmesini bekliyorum iste ondan sonra tam anlamiyla aktif olarak kullanacagim cihazi :)

Hocam ne renk aldınız? Sağlam bir şey gibi duruyor mu, dikişleri filan atmasın sonra.
    Ben 7" çin malı tablet için daha basit bir deri kılıf almıştım. 1 ayda filan lastikleri bozuldu.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ne renk aldınız? Sağlam bir şey gibi duruyor mu, dikişleri filan atmasın sonra.
    Ben 7" çin malı tablet için daha basit bir deri kılıf almıştım. 1 ayda filan lastikleri bozuldu.

Hocam kirmizi aldim. Bu lastikli degil miknatisli bence bu fiyata harika bir kilif dikislerinide zaman gorucegiz atip atmadigini :)

• Herneyse hayrlı olsun @X-Slim. Bir iki ay sonra fikrinizi değiştirmezseniz (= ben de alırım belki.
  • quote:

Herneyse hayrlı olsun @X-Slim. Bir iki ay sonra fikrinizi değiştirmezseniz (= ben de alırım belki.

Insallah degistirmek zorunda kalmam tesekkur ederim hocam :)

• quote:

Masallah kartel1 hocam gercekten ellerine saglik :)

teşekkür ederim baktım konu sessizleşti yeni levele geçelim dedim biraz heyecan gelsin başlığa
  • quote:

quote:

Masallah kartel1 hocam gercekten ellerine saglik :)

teşekkür ederim baktım konu sessizleşti yeni levele geçelim dedim biraz heyecan gelsin başlığa

Vallahi hocam cok dogru bir konuya basmisin inanki bir cok forumdaki forum disindaki arkadasa lazim olucaktir bu bilgi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slytherin35

@kartel1 arkadasim sen bu aciklamayi 1. Mesaja ekle istersen maddelenmis sekilde birde sen bunu bir yerdenmi kopyaladin yazi icinde "ses kisma home tusu ve guc tusuna ayni anda bas" geciyor biliyorsunki tablette home tusu yok madem bu iside ogrendin tam anlamiyla teyit edip duzenlersen duamizi alirsin kardes, Allah razi olsun simdiden

hocam bende birde s2 var yazdıklarım bazen onunla karışabiliyor ama yazdığım herşeyi kendim deneyip sonucunu aldım. mesajıda düzelttim. vaktim olduğunda bu kısmı ana sayfayada alırım hadi kalın sağlıcakla

sağol hocam allah razı olsun hakkını helal et

• Ne demek hocam helal olsun tabiki. sayende gözümüzden kaçan bir konu kimseye zarar gelmeden düzeldi teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bu tablete sim kartı takıp nete bağlanıp bir de görüntülü telefon görüşmesi yapabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

arkadaşlar bu tablete sim kartı takıp nete bağlanıp bir de görüntülü telefon görüşmesi yapabilirmiyiz?

Evet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim hala tek takildigim sey herseyi hallettik ama 3 mesajdan sonra mms e neden geciyor ondayim
  • quote:

Arkadaşlar madem talep var değiştirdiğimiz romu nasıl orjinal stok roma getirip servise verebileceğinizide açıklayalım. ilk olarak bu adresten orjinal rom indirilirhttp://www.hotfile.com/dl/187599550/1b0b707/P3105JVBLJ1_P3105TURBLJ1_TUR.zip.html daha sonra yüklediğimiz romu rootlayacağız ki triangle away yazılımı ile artan sayacımızı sıfırlayabilelim. cihaz rootlandıktan sonra internetten triangle away programını indirin (google playden indirirseniz ücret ister ama yazılımın yapımcısı aynı yazılımı kendi sitesinde ücretsiz veriyor) indirdiğiniz programı cihaza kurun daha sonra programı açıp reset counter yapın. ( söylemeden geçemeyeceğim baştan sona kadar yapacağınız işlemlerin sorumluluğu tamamen size aittir yapabileceğinize inanmıyorsanız denemeyin yada bilen birisinden yardım isteyin çünkü cihazın romunu değiştirirken var olan hiç açılmama riski orjinal romu yüklerkende vardır...) sonra indirdiğiniz orjinal romu masaüstüne açın. odin programını açın indirdiğiniz romu pda kısmına tanıtın. cihazı kapatıp download moduna alın (ses kısma+güç düğmesine aynı anda basın) gelen menüden ses açma tuşuna basıp cihazı usb kablosu ile bilgisayara bağlayın odindeki id com bölümü sarı olunca start diyerek yüklemeyi başlatın bitince wipe data cache yapın kullanmaya başlayın. (daha önce kies yazılımının son sürümünü bilgisayarınıza yüklediğinizi varsayıyorum.) ben bu yöntemle sayaç artmamış şekilde orjinal roma döndüm herhangi bir sıkıntı yaşamadım umarım sizde yaşamazsınız.

Bunları yaptım ve cihazı hasarsız bir şekilde orjinal romuna döndürdüm. Şimdi servise verme adımındayız. Bakalım servis ne diyecek sim kart okumama sorunu için. Sizlere de tekrar teşekkür ederim.

• @mehmedali :hocam insallah en kisa zamanda sorunuzu cozerler gecmis olsun

• quote:

quote:

Arkadaşlar madem talep var değiştirdiğimiz romu nasıl orjinal stok roma getirip servise verebileceğinizide açıklayalım. ilk olarak bu adresten orjinal rom indirilirhttp://www.hotfile.com/dl/187599550/1b0b707/P3105JVBLJ1_P3105TURBLJ1_TUR.zip.html daha sonra yüklediğimiz romu rootlayacağız ki triangle away yazılımı ile artan sayacımızı sıfırlayabilelim. cihaz rootlandıktan sonra internetten triangle away programını indirin (google playden indirirseniz ücret ister ama yazılımın yapımcısı aynı yazılımı kendi sitesinde ücretsiz veriyor) indirdiğiniz programı cihaza kurun daha sonra programı açıp reset counter yapın. ( söylemeden geçemeyeceğim baştan sona kadar yapacağınız işlemlerin sorumluluğu tamamen size aittir yapabileceğinize inanmıyorsanız denemeyin yada bilen birisinden yardım isteyin çünkü cihazın romunu değiştirirken var olan hiç açılmama riski orjinal romu yüklerkende vardır...) sonra indirdiğiniz orjinal romu masaüstüne açın. odin programını açın indirdiğiniz romu pda kısmına tanıtın. cihazı kapatıp download moduna alın (ses kısma+güç düğmesine aynı anda basın) gelen menüden ses açma tuşuna basıp cihazı usb kablosu ile bilgisayara bağlayın odindeki id com bölümü sarı olunca start diyerek yüklemeyi başlatın bitince wipe data cache yapın kullanmaya başlayın. (daha önce kies yazılımının son sürümünü bilgisayarınıza yüklediğinizi varsayıyorum.) ben bu yöntemle sayaç artmamış şekilde orjinal roma döndüm herhangi bir sıkıntı yaşamadım umarım sizde yaşamazsınız.

Bunları yaptım ve cihazı hasarsız bir şekilde orjinal romuna döndürdüm. Şimdi servise verme adımındayız. Bakalım servis ne diyecek sim kart okumama sorunu için. Sizlere de tekrar teşekkür ederim.

Servis'e götürmeden önce ayarlar - cihaz hakkında kısmına girip ana bant sürümünü kontrol etmeyi unutma, P3105 olarak göründüğünden ve durum kısmına dokunduğunda açılan pencerenin en alt kısmında cihaz durumu normal yazdığından emin ol. Bu şekilde değil ise root ya da başka firmware yüklediğinin anlaşılabilinir.

• quote:

quote:

hocam öncelikle hayırlı olsun cihazı servise vermeden ses kısma ve güç düğmesine bastığınız yerdeki custom binary download kısımda NO yazıp yazmadığını mutlaka kontrol edin rakam varsa triangle away yazılımı ile sıfırlama yapamamışsınız demektir bu şekilde servise vermeden önce mutlaka cihazı sıfırlayın ve NO yazısını görün ondan sonra servise verin. sonucu burada paylaşırsanız sevinirim. iyi günler..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.