Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' (3105) Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
17
Favori
52.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

17. Sammobiledan indireceğin İtalya 4.0.4 ics firmwareni (p3100) zipten çıkar ve hafıza kartına kopyala.

Sonunda bana bir 8 gb hafıza kartına mal olsa da sorunu çözdüm
    sorun yukarda yazılan romu hafıza kartına kopyala hatasından kaynaklı.
    tabletten hafıza kartını çıkarın tüm bu işlemleri tabletin kendi hafızasından yapın (format atınca pc ile tablet hafızasına gerekli dosyaları tekrar kopyalayın)
    ozaman sorunsuzca yükleniyor, en azından bende öyle oldu hafıza kartına romu atıp yüklemeye çalışınca mobil odin dönüp dönüp restart atıp yüklemeye çalışıyor ama nafile
    tabletin kendi hafızasından romu kurunca yüklendi hatta şuan 4.1.2 güncellemesini indirip kuruyor.
    sadece ilk kurulum bitince cihaz açılamadı ekran sağa sola kaydı karardı falan kapattım tüm wipe ları yeni romla sıfır yazılıma bir daha yaptım düzeldi.
    şuan 229.16 mb lık güncellemeyi indiriyor. Bitince sim takıp telefonu deneyeceğim ama sanırım sorun yok.
    hafıza kartına noldu derseniz ; onsuz sorun çözülünce kartı kırdım sinirden sonuçta tableti parçalayıp, pili sökmeye kadar gittim vede boşa giden 3 saat oldu basit bir şey için...
    Neyse bu da bir tecrübe oldu; indirdiğiniz 4.0.4 romu hafıza kartına atmayın arkadaşlar tabletin kendi hafızasına atın, yoksa mobil odin sapıtıyor, cihaz yarım saat boyunca her 10 sn de bir restart atıyor
    katkısı olan herkese teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem76

quote:

17. Sammobiledan indireceğin İtalya 4.0.4 ics firmwareni (p3100) zipten çıkar ve hafıza kartına kopyala.

tabletten hafıza kartını çıkarın tüm bu işlemleri tabletin kendi hafızasından yapın (format atınca pc ile tablet hafızasına gerekli dosyaları tekrar kopyalayın)
    ozaman sorunsuzca yükleniyor, en azından bende öyle oldu hafıza kartına romu atıp yüklemeye çalışınca mobil odin dönüp dönüp restart atıp yüklemeye çalışıyor ama nafile
    tabletin kendi hafızasından romu kurunca yüklendi hatta şuan 4.1.2 güncellemesini indirip kuruyor.
    sadece ilk kurulum bitince cihaz açılamadı ekran sağa sola kaydı karardı falan kapattım tüm wipe ları yeni romla sıfır yazılıma bir daha yaptım düzeldi.
    şuan 229.16 mb lık güncellemeyi indiriyor. Bitince sim takıp telefonu deneyeceğim ama sanırım sorun yok.
    hafıza kartına noldu derseniz ; onsuz sorun çözülünce kartı kırdım sinirden sonuçta tableti parçalayıp, pili sökmeye kadar gittim vede boşa giden 3 saat oldu basit bir şey için...
    Neyse bu da bir tecrübe oldu; indirdiğiniz 4.0.4 romu hafıza kartına atmayın arkadaşlar tabletin kendi hafızasına atın, yoksa mobil odin sapıtıyor, cihaz yarım saat boyunca her 10 sn de bir restart atıyor

hocam hem geçmiş hemde hayırlı olsun diyelim. bence bu hata senin hafıza kartından olabilir senden başkasında böyle bir problem çıkmadı ayrıca pili sökmende iyi cesaret valla. birde bu işi niye gece yarısı yaptın sesini duyan olmamış ama neyse sonunda halletmişsin güle güle kullan.

• Bendede yüklerken olmuştu ama tecrübemle çabuk halledmiştim.. Romu her ihtimale karşı hafıza kartına ve kendi kartına iki yerede yedek bulundurmuştum.Neyse geçmiş olsun.. Gülegüle kulan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goosfraba43

arkadaşlar merhaba tekrardan.

ben bu aletten aldım sonunda. daha elime geçmedi gerçi. teknosa.com dan 699 tl ye aldım. artı 50 tl hediye çeki.

hediye çeki ile 16 gb hafıza kartı mı almalıyım sizce yoksa farklı bir şey mi? başka neler aldınız tablet için. daha önceki sayfalarda sn X-Slim in paylaştığı kılıf linkine baktım. sanırım ben de ondan bir tane alıcam. ekstradan ekran koruyucu almalı mıyım? ya da şu otg kablosundan?

Teşekkür ederim.

Hocam ekran koruyucu kesinlikle almalisiniz sart ayriyetten fazla birseye gerek yok zaten kilifta alicakmisiniz :)

Bu arada gule gule kullanin cihazinizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 20 Nisan 2013; 12:29:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem76

quote:

Gecmis olsun hocam yetisemedik sorununa suan ne durumda cihaz sikinti var mi ?

• 4.2.2 guncellemesiyle ilgili bir gelisme varmi arkadaslar ? Galaxy S4 4.2.2 ile geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slytherin35

4.2.2 guncellemesiyle ilgili bir gelisme varmi arkadaslar ? Galaxy S4 4.2.2 ile geliyor

Samsung galaxy tab 2 için 4.2 desteğini eylül 2013'te verecekmiş.
  • arkadaslar hangi kilifi kullaniyorsunuz ss filan koyabilirmisiniz bana kilif lazimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampayadan yararlanan var mı?

Samsungdan 2si 1 arada Kampanya!

bir süredir devam ediyor dün haberim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

bu kampayadan yararlanan var mı?

Yalnız tablet 3g siz model 3110
  • evet haklısınız!

hepsiburada 2si 1 arada

hem hepsiburada da 1299Tl aynı set!

3G olmadan iki cihazla ne yapılacak? nasıl anında payaşılacak? neyse sallayın ....

• quote:

Aynı kampanya vatan bilgisayarda bulunuyor 1299 TL ve P3105 3G modeli ile birlikte satılıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/samsung-wb250+716gb-3g-tab-wb250-fotograf-makinesi+-7”-16gb-3g-beyaz-tablet/productdetails.aspx?I_ID=65357

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android-s -- 21 Nisan 2013; 21:08:46 >

• quote:

hocam hem geçmiş hemde hayırlı olsun diyelim. bence bu hata senin hafıza kartından olabilir senden başkasında böyle bir problem çıkmadı ayrıca pili sökmende iyi cesaret valla. birde bu işi niye gece yarısı yaptın sesini duyan olmamış ama neyse sonunda halletmişsin güle güle kullan.

benim hafıza kartımmı sorunlu bilmiyorum ama 1 yıldır sorunsuz kullandığım bir karttı, salla gitsin şuan zaten çöpü boylamış durumda
    pili sökmeye gelince telinkini söküyoz da tablet mi kasacak bizi ;) sadece arka kapağın tırnakları çok sertti çok zor açıldı, pili tutan 6 vida çerez geldi kapaktan sonra, bir de pil soketi boarda çok farklı bir soketle bağlıydı baya bi incelemem gerekti sökmeden

quote:

Gecmis olsun hocam yetisemedik sorununa suan ne durumda cihaz sikinti var mi ?

Cihaz şuan çatır çatır tel - tab olarak kullanımda sorun yok ;)
    sadece şu ekran kilitliyken ekranı döndürmesine kıl oldum, ekran döndürmeyi kapatsan da yine de fıldır fıldır dönüyor sinir yaptım

Herkese iyi forumlar bence P-3105 telefon kulübü kuralım forum da millet kıl olsun

• ii akşamlar bende bişeyler sormak istiyorum 3105 bendede var yeni aldım odin ve kies bilgisayara yüklü skıntım tableti root yaparken odin tablet dowlan modunda iken görmüyor. tablet normal açıken görüyor. varmı bilgisi olan.
  • arkadaşlar biraz daha açık yazıyım root için gerekli herşeyi tek tek yaptım ama ne hikmetse tableti güç ve ses düğmesi ile açıp yükleme modunda usb kablosunu bağladığımda odin görmüyor. fakat tableti normal açıp usb kablosunu bağladığımda odinde com 4 gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1834

arkadaşlar biraz daha açık yazıyım root için gerekli herşeyi tek tek yaptım ama ne hikmetse tableti güç ve ses düğmesi ile açıp yükleme modunda usb kablosunu bağladığımda odin görmüyor. fakat tableti normal açıp usb kablosunu bağladığımda odinde com 4 gözüküyor.

Odinin son surumunu kullaniyorsunuz demi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

Aynı kampanya vatan bilgisayarda bulunuyor 1299 TL ve P3105 3G modeli ile birlikte satılıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/samsung-wb250+716gb-3g-tab-wb250-fotograf-makinesi+-7”-16gb-3g-beyaz-tablet/productdetails.aspx?I_ID=65357

Wallahi süpermiş kampanya 7 ay önce olsaydı hemen alırdım zira D-SLR aldım onu almazdım yerine bu ikisini alırdım süper olurdu. Fakat sanırım o zaman daha samsung wb250 Türkiye'ye gelmemişti. Bir de fark ettiyseniz tabletin modelini yazmamışlar, yanlış olabilir. Belki sadece WiFi modelidir.

• merhaba arkadaşlar 3 ay kadar sonra bir tablet almayı planlıyorum gözüme çarpan ürün galaxy tab 2 7 modeli oldu teknosada bile 499 tl (wifi modeli) alana kadar ucuzlar dahada ürünün özellikleri çok güzel geldi bana gps wifi bluetooth android 4.1 samsung olması vs...ürün nasıl tavsiye edermisiniz acaba ? 3g modelinde sim kart takınca birisi arasa gösteriyormu sms vs gönderiliyormu bilgi verirmisiniz ürün hakkında teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmedali

quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

Wallahi süpermiş kampanya 7 ay önce olsaydı hemen alırdım zira D-SLR aldım onu almazdım yerine bu ikisini alırdım süper olurdu. Fakat sanırım o zaman daha samsung wb250 Türkiye'ye gelmemişti. Bir de fark ettiyseniz tabletin modelini yazmamışlar, yanlış olabilir. Belki sadece WiFi modelidir.

Model olarak P3105 yazmıyor ama 16 Gb ve 3G yazıyor model isminde, 3G yazdığına göre P3105 ten başka bir model olamaz. Vatan bilgisayara yolu düşen birisi sorup model hakkında bilgi verebilir mi?

Teknosada P3105 web üzerinden satışta 699 TL ve 50 TL çek veriyor. Almayı düşünenler için iyi bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android-s -- 22 Nisan 2013; 23:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

merhaba arkadaşlar 3 ay kadar sonra bir tablet almayı planlıyorum gözüme çarpan ürün galaxy tab 2 7 modeli oldu teknosada bile 499 tl (wifi modeli) alana kadar ucuzlar dahada ürünün özellikleri çok güzel geldi bana gps wifi bluetooth android 4.1 samsung olması vs...ürün nasıl tavsiye edermisiniz acaba ? 3g modelinde sim kart takınca birisi arasa gösteriyormu sms vs gönderiliyormu bilgi verirmisiniz ürün hakkında teşekkürler

P3105 modelini alıp ilk mesajdaki işlemleri yaptığında android 4.1.2 sürüm 7" telefon sahibi oluyorsun. Diğer android telefonlarla yapabildiklerini bu tablet telefonla yapabilirsin. Samsung ürünlerini takip ediyorsan fark etmişsindir belki, samsung yeni model ürettiği zaman eski modeli üretmiyor ve elinde kalanları eritene kadar belirlediği bir fiyat aralığında satıyor. Son haftalarda samsung bayilerinde nadiren P3110 ve neredeyse hiç P3105 göremediğimden yola çıkarak, P3110 ve P3105 modelleri için daha düşük bir fiyat olmayacağını düşünmekteyim. Teknosa hariç P3105 satan mağaza yok neredeyse (mağazada deneyerek alabilmek) web üzerinde siteler var satan fakat dikkat ederseniz hepsi teknosanın indirimsiz fiyatından bile pahalıya ya da aynı fiyata satıyorlar.
    P3110 veya P3105 almayı düşünen, ihtiyacı olan kişilere imkanları var ise ertelemesinler alsınlar. YoksA daha pahalı olan yeni ya da üst modelleri almaları gerekebilir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.