Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' (3105) Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
17
Favori
52.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slytherin35

@Yakita Hdd okutabiliyormusunuz, flash diskinizin boyutu nedir ?

Hiçbir şey okumuyor anlamadım nedir sorun Flash disk 8GB, FAT32 formatında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

Orijinalden alıntı: Slytherin35

@Yakita Hdd okutabiliyormusunuz, flash diskinizin boyutu nedir ?

Hiçbir şey okumuyor anlamadım nedir sorun Flash disk 8GB, FAT32 formatında.

Ben 4 GB okutabildim sadece ama hdd leri güç desteğiyle okutabilirsiniz falan demişlerdi ama güç desteği sağlıyamıyorum
  • Arkadaşa gidince bir daha deneyeceğim ama benim cihazda %99 bir sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmedali

quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

arkadaşlar bu tablet vatanda 499 lira.. merak ettim de antutu skoru nedir bunun?

P3110 Tab2'nin 3G olmayan modeli yani sim kart girişi yok sadece WiFi o yüzden fiyat uygun Bence değmez ama 500 lira ona vereceğinize BiM'den ASUS tablet alabilirsiniz 300 TL

donanimi bildigimiz cinli tabletlerin donanimina benzemediginden bir kiyaslama yapamiyorum performansi hakkinda. o yuzden tekrar soracak olursak antutu skorunu, deneyen bilen var mi?

Biraz önce deneyebildim 7021 Antutu Benchmark

• gayet iyi imiş.. teşekkür ederim.
  • Kasimda askere gidicegim keske almasaydim cihazi ya :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Kasimda askere gidicegim keske almasaydim cihazi ya :/

Nedenki
  • quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

merhabalar

konuyu biraz okudum ama emin olamadım, 3100 olan bir cihaza 3105 romu yüklenebiliyor mu ? ve tabi stabilitesi nasıl? garanti olayı mühim değil benim için.

Burada P3105 cihazına P3100 romu yüklerken düşüncemiz, iki cihaz arasında yazılım kısıtlaması hariç başka bir fark olmadığı yönünde olduğu yönünde idi. Bu sebeple P3105 cihazlarımıza P3100 yükleyerek kullanmaktayız. P3100 ile P3105 arasındaki tek fark telefon özelliğinin açık olması.
    Neden P3100 cihazına P3105 romu yükleyip telefon özelliği olmayan bir tablet haline getirmek istiyorsun tam çözemesemde, bu işlem için bir engel olmadığı düşünüyorum. Fakat P3100 sahibi birisinin P3105 romunu cihazına yükleyip denediğini sanmıyorum. Telefon özelliğini kapatmak için geçmek istiyorsan, P3100 cihazındaki ayarlar kısmında engelleme modunu tüm aramalara engellersen P3100 cihazında zaten P3105 romu yüklemiş gibi kullanabilirsin.
    P3100 için android 4.1.2 kullanırken, P3105 için 4.0.4 kullanmak durumunda kalacaksın. P3105 için 4.1.2 henüz yayınlanmadı.

Hocam tersini yazmışım işte anla tam tersini soruyorum, stabilite nasıldır, tel özelliği cok önemli benim için, aktif hattımla kullanmayı planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

merhabalar

konuyu biraz okudum ama emin olamadım, 3100 olan bir cihaza 3105 romu yüklenebiliyor mu ? ve tabi stabilitesi nasıl? garanti olayı mühim değil benim için.

Burada P3105 cihazına P3100 romu yüklerken düşüncemiz, iki cihaz arasında yazılım kısıtlaması hariç başka bir fark olmadığı yönünde olduğu yönünde idi. Bu sebeple P3105 cihazlarımıza P3100 yükleyerek kullanmaktayız. P3100 ile P3105 arasındaki tek fark telefon özelliğinin açık olması.
    Neden P3100 cihazına P3105 romu yükleyip telefon özelliği olmayan bir tablet haline getirmek istiyorsun tam çözemesemde, bu işlem için bir engel olmadığı düşünüyorum. Fakat P3100 sahibi birisinin P3105 romunu cihazına yükleyip denediğini sanmıyorum. Telefon özelliğini kapatmak için geçmek istiyorsan, P3100 cihazındaki ayarlar kısmında engelleme modunu tüm aramalara engellersen P3100 cihazında zaten P3105 romu yüklemiş gibi kullanabilirsin.
    P3100 için android 4.1.2 kullanırken, P3105 için 4.0.4 kullanmak durumunda kalacaksın. P3105 için 4.1.2 henüz yayınlanmadı.

Hocam tersini yazmışım işte anla tam tersini soruyorum, stabilite nasıldır, tel özelliği cok önemli benim için, aktif hattımla kullanmayı planlıyorum

Cihaz gayet stabil, 4.0.4 ile 668 ram kapasitesi sunarken 4.1.2 ile 770 ram kapasitesine çıkıyor iyi bir avantaj bu. 4.2.2 sürümü şuan için Galaxy S4 e verildi ama yaz sonuna kadar tüm cihazlarına yayınlar diye düşünüyorum. bizdeki talya sürümüne gelirse süper olur direk yükleriz ama gelmezse artık gelen ülkenin romuna geçeriz bizde napalım

• sanırım ciddi bir hata yaptım..hafıza kartı yerine italya Firmware cihazın hardiskine attım işlemler bitti ama cihaz açılmıyor artık..samsung ekranında takılı kalıyor..cihazı sadece şuan Download moduna alabiliyorum..Cihazı Recovery moduna alamıyorum..

ne yapabilirim şimdi ? nerde hata yaptım bilmiyorum...hafıza kartı kullanmadan cihazın rom unu değiştirdiğim içinmi boyle oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arianal

sanırım ciddi bir hata yaptım..hafıza kartı yerine italya Firmware cihazın hardiskine attım işlemler bitti ama cihaz açılmıyor artık..samsung ekranında takılı kalıyor..cihazı sadece şuan Download moduna alabiliyorum..Cihazı Recovery moduna alamıyorum..

ne yapabilirim şimdi ? nerde hata yaptım bilmiyorum...hafıza kartı kullanmadan cihazın rom unu değiştirdiğim içinmi boyle oldu ?

Panik yapma.. şimdi bilgisayardan odin programı ile yukle.. Olmazsa tekrar orjinal romu yukler
    sin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 26 Nisan 2013; 23:29:18 >
  • anlamadım..nasıl? bilgisayardan odin ile ne yüklüyoruz ? cihazı download moduna aldım ve italya romunu yüklemeyi denedim ( bilgisayardan odin proğramı ile ) ama olmadı...
  • http://i.imgur.com/Pa0ZFud.png

Arkadaşlar merhaba,
    Bendeki home tuşu çalışmıyor, neden olabilir?
    Herhangi bir oynama yapmadım sistem üzerinde. Sadece ana menüleri kafama göre degistirmistim. Bundan olabilir mi? Ve nasıl faaliyete geçirebiliriz o tuşu.

Teşekkür ederim

Syg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goosfraba43 -- 27 Nisan 2013; 0:35:47 >
  • hocam surda kalmiş 5 ayim o kadar ay için bos bosuna borca girdim gitme gibi düsüncem yoktu ama böyle oluncada simdi o kadar borca girmeye gerek yoktu
  • oldu galiba..nasıl oldu bilmiyorum recover modunu açıp reset işlemleri yaptım sonra italya romu ile cihaz açıldı şuan gücellemeri kuruyorum..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkys -- 27 Nisan 2013; 1:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goosfraba43

http://i.imgur.com/Pa0ZFud.png

Arkadaşlar merhaba,
    Bendeki home tuşu çalışmıyor, neden olabilir?
    Herhangi bir oynama yapmadım sistem üzerinde. Sadece ana menüleri kafama göre degistirmistim. Bundan olabilir mi? Ve nasıl faaliyete geçirebiliriz o tuşu.

Teşekkür ederim

Syg

Cihazı kapatıp açın düzelir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

hocam surda kalmiş 5 ayim o kadar ay için bos bosuna borca girdim gitme gibi düsüncem yoktu ama böyle oluncada simdi o kadar borca girmeye gerek yoktu

altı üstü 700 lira büyük bir borç sayılmaz aslında :) sıkma canını herşey oluruna varır sen gönlünü ferah tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: arianal

oldu galiba..nasıl oldu bilmiyorum recover modunu açıp reset işlemleri yaptım sonra italya romu ile cihaz açıldı şuan gücellemeri kuruyorum..

Evet boyle biraz panik yaptiriyor sonra bir şekilde oluyor. Hayırlı olsun.

• arkadaşlar ben bu denilenleri yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım.şuan recovery moda ve download moduna giremiyorum cihazın ve bu yüzden hiç birşey yapamıyorum..
    söylenenleri yaptıktan sonra cihaz kapanıp "samsung galaxy tab2 7.0" ekranında ve başka bir ekran (sanırım flash yükleme ekranı çünkü yazılım yükler gibi yazılar çıkıyordu "done flash" falan diyordu) da gidip geldi hiç bir şey olmadı neden olabilir *
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.