Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' (3105) Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
17
Favori
52.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsliali

merhaba arkadaşlar 3 ay kadar sonra bir tablet almayı planlıyorum gözüme çarpan ürün galaxy tab 2 7 modeli oldu teknosada bile 499 tl (wifi modeli) alana kadar ucuzlar dahada ürünün özellikleri çok güzel geldi bana gps wifi bluetooth android 4.1 samsung olması vs...ürün nasıl tavsiye edermisiniz acaba ? 3g modelinde sim kart takınca birisi arasa gösteriyormu sms vs gönderiliyormu bilgi verirmisiniz ürün hakkında teşekkürler

3G modelinde mesajlaşma ve diğer tüm android programlar çok güzel çalışıyor. hele rootlayıp bir de konuşma aktif edilince, ki bununda ayrı başlığı var, o zaman telefon ikonu da yerini alıyor. görüşme de yapılabiliyor. hem tablet hem telefon oluyor. avantajı şu : whatsapp yada benzeri uygulamalar sadece wifi olanla yüklenemiyor. mesajlaşma onayı gerekiyor.

• cevaplar için teşekkürler peki arkadaşlar sağlamlık konusunda ne dersiniz yazılım uygulama yükledikçe ağırlaşıyormu performans nasıl cihazın batarya ömrü vs ? teşekkürler
  • quote:

cevaplar için teşekkürler peki arkadaşlar sağlamlık konusunda ne dersiniz yazılım uygulama yükledikçe ağırlaşıyormu performans nasıl cihazın batarya ömrü vs ? teşekkürler

Hocam ben gunde standart kullanimda 2 gunu cikartir ama boyna sabahtan aksama kadar internette gezerseniz benim gibi 1 gunu cikartir :) saglamlik konusunuda ilerleyen zamanlarda gorecegiz bakalim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem76

quote:

hocam hem geçmiş hemde hayırlı olsun diyelim. bence bu hata senin hafıza kartından olabilir senden başkasında böyle bir problem çıkmadı ayrıca pili sökmende iyi cesaret valla. birde bu işi niye gece yarısı yaptın sesini duyan olmamış ama neyse sonunda halletmişsin güle güle kullan.

benim hafıza kartımmı sorunlu bilmiyorum ama 1 yıldır sorunsuz kullandığım bir karttı, salla gitsin şuan zaten çöpü boylamış durumda
    pili sökmeye gelince telinkini söküyoz da tablet mi kasacak bizi ;) sadece arka kapağın tırnakları çok sertti çok zor açıldı, pili tutan 6 vida çerez geldi kapaktan sonra, bir de pil soketi boarda çok farklı bir soketle bağlıydı baya bi incelemem gerekti sökmeden

quote:

Gecmis olsun hocam yetisemedik sorununa suan ne durumda cihaz sikinti var mi ?

Cihaz şuan çatır çatır tel - tab olarak kullanımda sorun yok ;)
    sadece şu ekran kilitliyken ekranı döndürmesine kıl oldum, ekran döndürmeyi kapatsan da yine de fıldır fıldır dönüyor sinir yaptım

Herkese iyi forumlar bence P-3105 telefon kulübü kuralım forum da millet kıl olsun

O fildir fildir donmeye bende cok uyuzum hocam neden kapanmiyorsa benim cevremdeki herkez dalga geciyor bu ne boyle konusmami olur diye

• Farklı ekran kilit programlarıyla düzelebilir diye düşünüyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

cevaplar için teşekkürler peki arkadaşlar sağlamlık konusunda ne dersiniz yazılım uygulama yükledikçe ağırlaşıyormu performans nasıl cihazın batarya ömrü vs ? teşekkürler

Hocam ben gunde standart kullanimda 2 gunu cikartir ama boyna sabahtan aksama kadar internette gezerseniz benim gibi 1 gunu cikartir :) saglamlik konusunuda ilerleyen zamanlarda gorecegiz bakalim :)

hocam daha önce çin malı oblio tablet almıştım teknosa'dan full ekran parlaklığı internet sürekli kullanımda denemiştim 3 buçuk saat gidiyordu şarjı ondan fazla giderse benim için yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 23 Nisan 2013; 14:00:16 >

• quote:

quote:

quote:

hocam daha önce çin malı oblio tablet almıştım teknosa'dan full ekran parlaklığı internet sürekli kullanımda denemiştim 3 buçuk saat gidiyordu şarjı ondan fazla giderse benim için yeterli olacaktır

Full mu hocam naptin sen ben yuzde 50 de kullaniyorum farlakligi bi hayli yetiyor bana gayet net :) ama inanki ondan cok gider sonucta cin mali degil :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Full mu hocam naptin sen ben yuzde 50 de kullaniyorum farlakligi bi hayli yetiyor bana gayet net :) ama inanki ondan cok gider sonucta cin mali degil :)

teşekkürler cevaplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Farklı ekran kilit programlarıyla düzelebilir diye düşünüyorum ..

Google play de cok bos program var hocam hic sevmiyorum androidi ama iste mahkumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 23 Nisan 2013; 14:46:44 >
  • Arkadaşlar İtalya yazılımını kullanıpta OTG kablosu çalışmayan var mı? Veya sizde OTG kablosu çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Arkadaşlar İtalya yazılımını kullanıpta OTG kablosu çalışmayan var mı? Veya sizde OTG kablosu çalışıyor mu?

İtalya 4.1.2 kullanıyorum ve OTG kablosu ile flash diskteki filmleri izleyebiliyorum, dosyalara ulaşabiliyorum. Flash diskleri okumama problemi var ise flash diskinin formatını kontrol etmeni öneririm. FAT ya da FAT32 mi diye kontrol et bir bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

Arkadaşlar İtalya yazılımını kullanıpta OTG kablosu çalışmayan var mı? Veya sizde OTG kablosu çalışıyor mu?

İtalya 4.1.2 kullanıyorum ve OTG kablosu ile flash diskteki filmleri izleyebiliyorum, dosyalara ulaşabiliyorum. Flash diskleri okumama problemi var ise flash diskinin formatını kontrol etmeni öneririm. FAT ya da FAT32 mi diye kontrol et bir bakalım.

Hocam bende mouse bile görmüyor. Arkadaşımda P3110 var onda böyle bir sıkıntı yok. Anlamadım ki acaba garantiye göndermem gerekir mi

• arkadaşlar bu tablet vatanda 499 lira.. merak ettim de antutu skoru nedir bunun?

düzeltiyorum; Ürün Kodu P3110-G diye geçiyor.. ne farkı var bunların? sanki her özelliği aynı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhia -- 24 Nisan 2013; 16:03:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

Hocam bende mouse bile görmüyor. Arkadaşımda P3110 var onda böyle bir sıkıntı yok. Anlamadım ki acaba garantiye göndermem gerekir mi

Ben de almayı düşünüyorum OTG ama orjinal mi çayna mı alsam karar veremedim. OTG orjinal mi? 50 - 60 lira arası sanırım fiyatları. Arkadaşınızın OTG kablosunu kendi cihazınızda denediniz mi? Belki orjinal değilse ondan kıllık yapıyor olabilir. Bizim cihaz hassas bir cihaz çünkü kendisinin sim kart yuvasını birazcık zorlama ile bozmuşluğum var

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

arkadaşlar bu tablet vatanda 499 lira.. merak ettim de antutu skoru nedir bunun?

P3110 Tab2'nin 3G olmayan modeli yani sim kart girişi yok sadece WiFi o yüzden fiyat uygun Bence değmez ama 500 lira ona vereceğinize BiM'den ASUS tablet alabilirsiniz 300 TL

• @Mehmedali, denedim arkadaşın cihazında benim OTG çalışıyor. Anlamadım ki böyle bir sorun mu olur
  • @Yakita Hdd okutabiliyormusunuz, flash diskinizin boyutu nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmedali

quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

arkadaşlar bu tablet vatanda 499 lira.. merak ettim de antutu skoru nedir bunun?

P3110 Tab2'nin 3G olmayan modeli yani sim kart girişi yok sadece WiFi o yüzden fiyat uygun Bence değmez ama 500 lira ona vereceğinize BiM'den ASUS tablet alabilirsiniz 300 TL

donanimi bildigimiz cinli tabletlerin donanimina benzemediginden bir kiyaslama yapamiyorum performansi hakkinda. o yuzden tekrar soracak olursak antutu skorunu, deneyen bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar

konuyu biraz okudum ama emin olamadım, 3100 olan bir cihaza 3105 romu yüklenebiliyor mu ? ve tabi stabilitesi nasıl? garanti olayı mühim değil benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

merhabalar

konuyu biraz okudum ama emin olamadım, 3100 olan bir cihaza 3105 romu yüklenebiliyor mu ? ve tabi stabilitesi nasıl? garanti olayı mühim değil benim için.

Burada P3105 cihazına P3100 romu yüklerken düşüncemiz, iki cihaz arasında yazılım kısıtlaması hariç başka bir fark olmadığı yönünde olduğu yönünde idi. Bu sebeple P3105 cihazlarımıza P3100 yükleyerek kullanmaktayız. P3100 ile P3105 arasındaki tek fark telefon özelliğinin açık olması.
    Neden P3100 cihazına P3105 romu yükleyip telefon özelliği olmayan bir tablet haline getirmek istiyorsun tam çözemesemde, bu işlem için bir engel olmadığı düşünüyorum. Fakat P3100 sahibi birisinin P3105 romunu cihazına yükleyip denediğini sanmıyorum. Telefon özelliğini kapatmak için geçmek istiyorsan, P3100 cihazındaki ayarlar kısmında engelleme modunu tüm aramalara engellersen P3100 cihazında zaten P3105 romu yüklemiş gibi kullanabilirsin.
    P3100 için android 4.1.2 kullanırken, P3105 için 4.0.4 kullanmak durumunda kalacaksın. P3105 için 4.1.2 henüz yayınlanmadı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.