Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' - Telefon Görüşmesi Aktifleştirildi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
12
Favori
78.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşım bende yeni aldım 7" açabilirdi telefon görüşmesini acaba.bizlerede anlatırmisiniz yaptıklarınızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Arkadaşalar bir kaç sorum olacak ben bu tableti yurtdışından (Avrupa) almayı düşünüyorum. Samsung Galaxy Tab 2 7" (P3110) wifi modeli. Bunlara güncelleme gelecek mi?
    Bluethoot var mı?
    Oyunları nasıl çalıştırıyor?

Şimdiden Teşekürler

Güncelleme gelecek bluetooth yüksek ihtimalle vardır oyunlar güzel çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: alidogan21

Merhaba arkadaşım bende yeni aldım 7" açabilirdi telefon görüşmesini acaba.bizlerede anlatırmisiniz yaptıklarınızı

Konuyla ilgili olarak yeni bir bilgi paylaşayım. Bizde p3105 kodu ile satılanlar, yazılım değil donanım faklılığı gösteriyor olabilir %90 ihtimalle. Bir arkadaşım aracılığıyla; İran dan getirilenin (Türkiye ile aynı özelliklerde satılıyormuş, fiyat ucuz) açılamadığını, sorunun yazılımdan değil, tabletteki modemin değişikliğe uğramış olduğundan kaynaklandığını iletti. Temennim ben yanılırım da deneyen arkadaşlar yapabilir... Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 9 Ocak 2013; 20:11:03 >
  • Ille de Samsung original FW diyenler icin,
    Tr p3105 icin en son kasim 2012 de cikan FW bu imis.
    P3105JVBLJ1

P3100 JB 4.1 icin cikan bircok yeni FW var.

Ornegin UK icin olani kurulabilir.
    P3100BUCLK1

Kaynak icin 'SamMobile' ye gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 11 Ocak 2013; 12:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

Ille de Samsung original FW diyenler icin,
    P3105JVBLJ1

P3100BUCLK1

Uğraşların için emeğine sağlık dostum.

Dediğin FW yi kurup telefon özelliğini açabilen olursa merakla bekliyor olacağım ki alayım laneti. Hazır almış bulunan arkadaşlar belki denerler. Şimdi alacam cıhazı, %10 ihtimale güvenecem, sonra açılmayacak görüşmeye, patlamasın bi tarafımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denmus

quote:

P3105JVBLJ1

P3100BUCLK1

Dediğin FW yi kurup telefon özelliğini açabilen olursa merakla bekliyor olacağım ki alayım laneti. Hazır almış bulunan arkadaşlar belki denerler. Şimdi alacam cıhazı, %10 ihtimale güvenecem, sonra açılmayacak görüşmeye, patlamasın bi tarafımda...

son firmware yükledim ama telefon özelliği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

P3105JVBLJ1

P3100BUCLK1

son firmware yükledim ama telefon özelliği yok

son firmware den kastınız hangisi acaba?

sas_sas arkadaşın bahsettiklerinden biri mi? ayrıca p3100 için olan mı yoksa Tr için olan p3105 kodlu cihaz için olan FW mı?

bir de orjinal fw mi, yoksa alternatif olarak yazılmış rom ları denediniz mi?

son olarak;

quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Odin'de modem yazılımı da değişiyor gözüküyor ama bence kerneli değiştirmem lazım. Eve döndüğümde yaparım büyük ihtimalle :-)

dostum eve dönmedin mi daha? yaptın mı birşeyler?

• Eve dönemedim daha finallerim bitsin öyle döneceğim. Büyük ihtimalle haftaya deneyebilirim. Gelişmeleri yazarım buraya. Bu arada 3100 yazılımında herhangi bir sorun yok. Bir tek telefon konuşması eksik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Eve dönemedim daha finallerim bitsin öyle döneceğim. Büyük ihtimalle haftaya deneyebilirim. Gelişmeleri yazarım buraya. Bu arada 3100 yazılımında herhangi bir sorun yok. Bir tek telefon konuşması eksik.

Eyvallah. Zati yazılımda sorun yoktur (nihayetinde orjinal yazılımdır) da şu telefon görüşmelerine açabilme muhabbeti meraklandırıyor. Eğer donanımsal ise zaten yapacak bir şey yok. O zaman normal bir telefon (galaxy SIII düşünüyorum, hazır fiyatları düşmüşken) alacağım zten. Önceki mesajlarında bu işi (telefona açma) kurcalayacak gibi duruyordun ya da ben öyle izlenim edindim. Neyse gelişmeler için haberlerini bekleriz zaten.

Bu arada sınavlarda başarılar, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 13 Ocak 2013; 16:48:23 >
  • Teşekkür ederim. Donanımsal olacağını zannetmiyorum. Ama öyleyse yapacak bir birsey yok tabi. Şu note 10.1 de olan uygulamaları çoklu ekranda kullanabilme özelliği gelirse bi de çok güzel olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tel özelliğini açmak için çok uğraşmıştım. ancak bir türlü çözememiştim. bende muhtemel problemin kernel olduğunu düşünüyorum ama onu nasıl değiştireceğimi bulamadım. eğer sorunu çözebilen olursa bayağı kişi bu tabletten alacak gibi duruyor :)
  • tablet genel olarak sınıfında en iyilerden biri çok kullanışlı ve kaliteli 3g ve mesaj özelliği çoğu için yeterli ama görüşmeyede açılsa fena olmaz tabi, teknik olarak bakıldığında olmaması için bir neden yok gibi, samsungun donanım değişikliği yaptığını pek sanmıyorum ama nedir ne değildir bellide değil tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishstar

bende tel özelliğini açmak için çok uğraşmıştım. ancak bir türlü çözememiştim. bende muhtemel problemin kernel olduğunu düşünüyorum ama onu nasıl değiştireceğimi bulamadım. eğer sorunu çözebilen olursa bayağı kişi bu tabletten alacak gibi duruyor :)

Biraz daha uğraşın hayrınıza ya...

Şaka bir tarafa dediğin gibi iş çözülse alacak adam çok. Bende yakita dostumuzu bekliyorum. Şu sınavları bitsin bakalım ne olacak. Gerçi üst mesajlarda yazmıştım. Kuvvetle muhtemel modem ile ilgili olabilir diye ama umut işte. fakirin ekmeği... neydecen...

• 10.1 lik modelde de buna benzer bi problem vardı. gördüğüm kadarıyla onda 2 adet dosya indiriliyordu. sanırım birisi modemle ilgiliydi. eğer öyle bir durumsa illa bunada bi çözüm bulunur diye düşünüyorum
  • http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-p3110-galaxy-tab2-8gb-7-tablet-gumus/productDetails.aspx?productId=bd302609&categoryId=3008012

Hepsiburada'da şu an Samsung P3110 Galaxy Tab2 8GB 7" modeli 600 TL. EFT ile 587 TL.

Arama özelliğini kullanabileceğimi bilsem şimdi alırım. Fiyat güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-p3110-galaxy-tab2-8gb-7-tablet-gumus/productDetails.aspx?productId=bd302609&categoryId=3008012

Hepsiburada'da şu an Samsung P3110 Galaxy Tab2 8GB 7" modeli 600 TL. EFT ile 587 TL.

Sim Card yuvası yokki kullanasın dostum...

Bu model çok düz bir tablet. 3G falan yok yani. Sadece tablet Bu fiyata arka kamerası olmamasına rağmen direk Nexus 7 tavsiye edilir tarafımdan ki, bence işlemcisi çok daha iyi... Gerçi burda kıyasa girmeyelim konu sapmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 17 Ocak 2013; 17:38:25 >

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-p3110-galaxy-tab2-8gb-7-tablet-gumus/productDetails.aspx?productId=bd302609&categoryId=3008012

Bu model çok düz bir tablet. 3G falan yok yani. Sadece tablet Bu fiyata arka kamerası olmamasına rağmen direk Nexus 7 tavsiye edilir tarafımdan ki, bence işlemcisi çok daha iyi... Gerçi burda kıyasa girmeyelim konu sapmasın...

sim card yuvasi olanda var yani 3G olani. oda su oluyorhttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-gt-p3105-galaxy-tab-16gb-7-tablet-beyaz/productDetails.aspx?productId=bd302015&categoryId=3008012 havale fiyati 734 lira suan. az biraz daha gaza gelirsem ipad 2 mi satip galaxy tab 2 alicam. samsung galaxy s2 kullanmaya basladigimdan beri ios a olan sempatimi kaybettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

quote:

quote:

sim card yuvasi olanda var yani 3G olani. oda su oluyorhttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-gt-p3105-galaxy-tab-16gb-7-tablet-beyaz/productDetails.aspx?productId=bd302015&categoryId=3008012 havale fiyati 734 lira suan. az biraz daha gaza gelirsem ipad 2 mi satip galaxy tab 2 alicam. samsung galaxy s2 kullanmaya basladigimdan beri ios a olan sempatimi kaybettim..

tamam dostum verdiğin linkteki üründe var zaten. konunun önceki mesajlarını okuduysan bu cihaz üzerine sıkça konuştuğumuzu anlarsın. tek derdimiz bu modelin tamam 3G si var ama telefon görüşmelerine kapalı olması. yurtdışında aynı ürün farklı model kodu ile satılıyor ve telefon görüşmesini destekliyor (bazı yerlerde). bizde yani Türkiye de satılan model de kapalı bu özellik. açabileceğimize emin olsak alacağız zaten. konu ile ilgili farklı yazılım denemesi tavsiyesi de oldu üst mesajlarda ama yazılım mı donanım mı kaynağından emin değiliz. "Yakita" dostumuz sınavlardan sonra kurcalayak biraz. Gelişmeleri bekliyoruz buradan. Yoksa verdiğin linkteki ürün bence iyi, iyi ama bir de telefon görüşmelerini desteklese benim açımdan tadından yenmez. Sanırım ki benim gibi düşünen kişi sayısıda çoktur. sen de yazmışsın zaten az daha gaza gelirsem alacam diye. ben son raddedeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam dostum verdiğin linkteki üründe var zaten. konunun önceki mesajlarını okuduysan bu cihaz üzerine sıkça konuştuğumuzu anlarsın. tek derdimiz bu modelin tamam 3G si var ama telefon görüşmelerine kapalı olması. yurtdışında aynı ürün farklı model kodu ile satılıyor ve telefon görüşmesini destekliyor (bazı yerlerde). bizde yani Türkiye de satılan model de kapalı bu özellik. açabileceğimize emin olsak alacağız zaten. konu ile ilgili farklı yazılım denemesi tavsiyesi de oldu üst mesajlarda ama yazılım mı donanım mı kaynağından emin değiliz. "Yakita" dostumuz sınavlardan sonra kurcalayak biraz. Gelişmeleri bekliyoruz buradan. Yoksa verdiğin linkteki ürün bence iyi, iyi ama bir de telefon görüşmelerini desteklese benim açımdan tadından yenmez. Sanırım ki benim gibi düşünen kişi sayısıda çoktur. sen de yazmışsın zaten az daha gaza gelirsem alacam diye. ben son raddedeyim.

samsung un Turkiye sitesinde bu tableti inceledim.. soru cevap kismi dikkatimi cekti. oldugu gibi iletiyorum:

''soru : Samsung Galaxy Tab 2 p-3105 cihazı ile telefon görüşmesi (sesli görüşme) yapılabiliyor mu?

Yanıtlar

mustyfbistanbul 3 ay, 2 hafta önce

cihaz donanım olarak destekliyor ancak türkiyede satılan modelde gsm özelliği kilitlenmiş durumda.
    yani doğrudan sesli arama yapamazsınız. ancak avrupada satılan model (gt-p 3100) doğrudan aramaları destekliyor. cihaz üzerinde root işlemi yapıp tam yetki aldıktan sonra gsm özelliğini aktif hale getirebilirsiniz
    (örnek olarak farklı markalarda bir çok üründe bu işlemler yapılıyor) ancak bu durumda cihaz garanti dışı kalabilir. ''

kaynak: http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/tablet/GT-P3105TSETUR-reviews/ask-and-answer ilk soru

Cevabi veren kisi dogru soluyorsa ozaman kilit yazilimsal, muhakkak cozulur yakinda :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samsung un Turkiye sitesinde bu tableti inceledim.. soru cevap kismi dikkatimi cekti. oldugu gibi iletiyorum:

''soru : Samsung Galaxy Tab 2 p-3105 cihazı ile telefon görüşmesi (sesli görüşme) yapılabiliyor mu?

Yanıtlar

mustyfbistanbul 3 ay, 2 hafta önce

cihaz donanım olarak destekliyor ancak türkiyede satılan modelde gsm özelliği kilitlenmiş durumda.
    yani doğrudan sesli arama yapamazsınız. ancak avrupada satılan model (gt-p 3100) doğrudan aramaları destekliyor. cihaz üzerinde root işlemi yapıp tam yetki aldıktan sonra gsm özelliğini aktif hale getirebilirsiniz
    (örnek olarak farklı markalarda bir çok üründe bu işlemler yapılıyor) ancak bu durumda cihaz garanti dışı kalabilir. ''

kaynak: http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/tablet/GT-P3105TSETUR-reviews/ask-and-answer ilk soru

Cevabi veren kisi dogru soluyorsa ozaman kilit yazilimsal, muhakkak cozulur yakinda :)

valla dostum istemeyenin gözü çıksın keşke açılsa. yukarıda yazmıştım, arkadaşlar iran dan daha ucuz olduğu için bizim ülkede satılanla aynı olanı almışlar. işin kurdu tipler. ama modemin değiştiğini ve yazılımla çözemediklerini söylemişlerdi. inşallah bizimkiler yanılıyordur da gsm özelliğinin kilidi açılabiliyordur. açan biri şu konuya denk gelse artık ya. yolu yordamı bi anlatsa da sipariş etsek...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.