Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' - Telefon Görüşmesi Aktifleştirildi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
12
Favori
78.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laklakhannnn kimsin kardeşim? ne yaptın işleri...

şaka bir yana xda ya üye olup ordan da sorayım olmazsa ama buradan da diyalogu paylaşayım...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076521
  • bu arada üstteki mesajı yazdıktan sonra samsung Türkiye müşteri hizmetlerini aradım ve kendilerinin yardımıyla yurtdışından GT P-3100 getirtip getritemeyeceğimi sordum. bunu telefon özelliği için istediğimi söyledim. Bana telefon görüşmelerini destekleyen p1000, p6200 ve p6800 modellerini önerdi. Bunun yanısıra kendilerinin telefon getirmeyeceğini ama yetkili ithalatçıları olan başarı, genpa, telpa, brigtstar ve samsungelectronics aş ile görüşebileceğimi, onların belki getirme konusunda yardımcı olabileceğini söyledi.

kendi adıma önümde iki seçenek kaldı:
    1-bahsi geçen halihazırda tel görüşmesini destekleyen modellere yönelmek
    2-bir hayır sahibinin p-3105 için bu sorunu çözmesini ve paylaşmasını beklemek

zaten sorun biraz daha büyük boyutta olsaydı yani sadece Türkiye ile sınırlı kalmasaydı şimdiye çoktan çözülürdü diye de düşünüyorum. Yurtdışında işin pirleri çoktan halleder bizde istifade ederdik... (bu cümleden çok beleşçi olduğum sonucu çıkmasın, çünkü epeydir yurtdışı forumları vs ide tarıyorum ama bu sorun onlarda yok, dolayısıyla konu ile ilgili çözüm önerisi de yok. ya yaradana sığınıp cihazı alacam ben kurcalayacam, ya sorun hallolacak ya cihazı mındar edecem verdiğim parayla kalacam. bunu da pek yapmak istemiyorum açıkçası... )

• telefon görusmesi yapılmaması çok kötuymuş ya cuma gunu bende bu tabletten alıcaktım
  • Bir şu özelliği koysalardı ne kadar talep görürdü bu cihaz.. Kendileri bilir, kendileri kaybederler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Bir şu özelliği koysalardı ne kadar talep görürdü bu cihaz.. Kendileri bilir, kendileri kaybederler..

aynen...

bu arada yukarıdaki cihazlara baktım. ilk ikisini bulamadım bile. satışı yok. öyle bekliyorum bende...
  • arkadaşlar daha önce p1000 kullanıyordum. son bir haftadır gt 2 7.0 wifi modeline geçtim. cihazın her şeyinden memnunum ama bir sorunum var . twitter a bağlanamıyor. internette saat ayarı şebeke belirler i seç in falan yazmışlar ama bu cihazda 3g olmadığı için öyle bir seçenekte yoktur. bu sorunu nasıl çözebilirim. telefonum da pc de twitter sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denmus

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Bir şu özelliği koysalardı ne kadar talep görürdü bu cihaz.. Kendileri bilir, kendileri kaybederler..

aynen...

bu arada yukarıdaki cihazlara baktım. ilk ikisini bulamadım bile. satışı yok. öyle bekliyorum bende...

Varlık içinde yokluktan başka bir şey değil...
  • merhabalar, ben de galaxy note almak üzereyim fakat bugün dolmuşta önümde oturan bir adam kulağına götürmüş çatır çatır konuşuyordu. fiyatının da note'a göre daha ucuz olduğunu ve ekranın da daha büyük olması nedeniyle buna yöneldim. telefon görüşme özelliği netlik kazansa bunu almak isterim. ama dediğim gibi konuşan adamı gördüğüme göre mutlaka var bir yolu
  • bence o adamdaki p3100 modeli olabilir. yurtdışından getirttiyse tel görüşmesi yapabilir. tabi pasaport kaydını falan yaptıktan sonra.
  • SAMSUNG P3105 GALAXY 7

ASUS TABLET GOOGLE NEXUS7

Arkadaşlar sizce hangisi, objektif olarak yorumlarsanız.

Önce ucuz çin işlerine bakayım dedim binbir sorun görünce bütçeyi artık 700 tl civarına çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabıyık_b

merhabalar, ben de galaxy note almak üzereyim fakat bugün dolmuşta önümde oturan bir adam kulağına götürmüş çatır çatır konuşuyordu. fiyatının da note'a göre daha ucuz olduğunu ve ekranın da daha büyük olması nedeniyle buna yöneldim. telefon görüşme özelliği netlik kazansa bunu almak isterim. ama dediğim gibi konuşan adamı gördüğüme göre mutlaka var bir yolu

zaten görüşülebilse biz de alacağız ama olmuyor bir türlü. birde adamın elindeki modelin p3105 ya da yurtdışından aldıysa p3100 olduğuna eminsin değil mi? yoksa p1000 ve p6200 ile kasaları çok benziyor. direk sormadıysan karıştırmış olma ihtimalin de olabilir gibi... (sadece tahmin benimki)

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

SAMSUNG P3105 GALAXY 7

Önce ucuz çin işlerine bakayım dedim binbir sorun görünce bütçeyi artık 700 tl civarına çıkardım.

nexus 7, 8 Gb olan hepsiburada da 565 Tl. ama hafıza kartı desteği ve arka kamerası yok. ama işlemci çok daha iyi. sorduğun aslında zor soru ve kişiden kişiye tercih durumu değişir. örneğin ben işlemci iyi olsun, hafıza kartına ihtiyacım yok diye ve ucuzluğunu da ekleyince direk nexus 7 derim. ama başkası farklı söyler ona da karışamam. mesela samsung un da servis desteği vs belki önemlidir kişi için. malum asus biraz fişli o konuda...

eğer 3g falan da lazım değilse samsung p3110 a dak derim. fiyat 600 Tl hepsiburada da. biraz daha aklını karıştıram bari
    ama bu ürünle yani p3110 ile nexus 7 yi sorarsan; direk, hiç düşünmeden bence yine nexus 7.

mutlaka artısını eksisini önüne koy, hangisini istiyorsun yada istemiyorsun belirle. sonra karar ver. kendi adıma bu kadar yorumlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 25 Ocak 2013; 11:41:07 >

• quote:

quote:

merhabalar, ben de galaxy note almak üzereyim fakat bugün dolmuşta önümde oturan bir adam kulağına götürmüş çatır çatır konuşuyordu. fiyatının da note'a göre daha ucuz olduğunu ve ekranın da daha büyük olması nedeniyle buna yöneldim. telefon görüşme özelliği netlik kazansa bunu almak isterim. ama dediğim gibi konuşan adamı gördüğüme göre mutlaka var bir yolu

zaten görüşülebilse biz de alacağız ama olmuyor bir türlü. birde adamın elindeki modelin p3105 ya da yurtdışından aldıysa p3100 olduğuna eminsin değil mi? yoksa p1000 ve p6200 ile kasaları çok benziyor. direk sormadıysan karıştırmış olma ihtimalin de olabilir gibi... (sadece tahmin benimki)

quote:

SAMSUNG P3105 GALAXY 7

nexus 7, 8 Gb olan hepsiburada da 565 Tl. ama hafıza kartı desteği ve arka kamerası yok. ama işlemci çok daha iyi. sorduğun aslında zor soru ve kişiden kişiye tercih durumu değişir. örneğin ben işlemci iyi olsun, hafıza kartına ihtiyacım yok diye ve ucuzluğunu da ekleyince direk nexus 7 derim. ama başkası farklı söyler ona da karışamam. mesela samsung un da servis desteği vs belki önemlidir kişi için. malum asus biraz fişli o konuda...

eğer 3g falan da lazım değilse samsung p3110 a dak derim. fiyat 600 Tl hepsiburada da. biraz daha aklını karıştıram bari
    ama bu ürünle yani p3110 ile nexus 7 yi sorarsan; direk, hiç düşünmeden bence yine nexus 7.

mutlaka artısını eksisini önüne koy, hangisini istiyorsun yada istemiyorsun belirle. sonra karar ver. kendi adıma bu kadar yorumlarım...

Asus nexsus 7 16 GB media mark da.

Bana 16 gb yeter ama sokakda internete girmek istiyorum.

Hadi diyelim 3G lazım değil, Asus niçin daha iyi sizce, samsung çokmu kötü

ilerde destek açıısnda asusmu daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

SAMSUNG P3105 GALAXY 7

Alıntıları Göster
    @denmus
    ona dikkat etmedim, sadece benzetmiş de olabilirim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bee.kay -- 25 Ocak 2013; 12:42:59 >

• quote:

Hayır kesinlikle yanlış anlama, samsung çok kötü değil tabi, kötü de değil.

Bence nexusun işlemci çok daha iyi samsunga göre. bunun yanında nacizane tavsiyemi yerine getirmişsin zaten. Demiştim ya artısını eksisini koy, işine yarayanı belirle. mesela yazmışsın sokakta internete girmek istiyorum o zaman samsung alacaksın direk. bilmem demek istediğimi anlatabildim mi?

nexus 7, 4 çekirdekli, tegra 3 kullanıyor. samsung da ise 2 çekirdekli 1 Ghz işlemci var. hızı fark ettirecek. ayrıca 1280*800 ekran var.
    ama samsung da hafıza kartı desteği, 3G, arka kamera, 1024*600 çözünürük ve asusa göre sağlam servis var (tabi cihazı rootlayıp garanti dışı bırakmayacaksan ) eğer orjinal hali ile kullanacaksan samsung desteği bence daha iyi tabi.

dediğim gibi yanlış anlama ben kendime göre değerlendirme yaptım sadece. sonuçta sen kendi ihtayıcına göre belirleyeceksin.

quote:

olabilir, ihtimaldir, insanlık hali. neyi beğeniyorsan onu görürsün ya bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 25 Ocak 2013; 13:08:35 >

• quote:

quote:

Hayır kesinlikle yanlış anlama, samsung çok kötü değil tabi, kötü de değil.

Bence nexusun işlemci çok daha iyi samsunga göre. bunun yanında nacizane tavsiyemi yerine getirmişsin zaten. Demiştim ya artısını eksisini koy, işine yarayanı belirle. mesela yazmışsın sokakta internete girmek istiyorum o zaman samsung alacaksın direk. bilmem demek istediğimi anlatabildim mi?

nexus 7, 4 çekirdekli, tegra 3 kullanıyor. samsung da ise 2 çekirdekli 1 Ghz işlemci var. hızı fark ettirecek. ayrıca 1280*800 ekran var.
    ama samsung da hafıza kartı desteği, 3G, arka kamera, 1024*600 çözünürük ve asusa göre sağlam servis var (tabi cihazı rootlayıp garanti dışı bırakmayacaksan ) eğer orjinal hali ile kullanacaksan samsung desteği bence daha iyi tabi.

dediğim gibi yanlış anlama ben kendime göre değerlendirme yaptım sadece. sonuçta sen kendi ihtayıcına göre belirleyeceksin.

quote:

olabilir, ihtimaldir, insanlık hali. neyi beğeniyorsan onu görürsün ya bazen

Hayır root falanla işim olmaz derken

Acaba root %100 gerekli bir şeymi rootladanda işimi görürmü her ikiside (sokakta kullanacagım için Samsung)

Birde samsung alırsam içine simimi takacagım ve o sim ile internete girecegim değilmi.

Telefondaki simi takarsam bu sefer telefon kullanamayacagım acaba avea gidip yedek sim alarak bu işimi görebilirmiyim.

veya başka yeni hatmı almam gerekecek bilginiz varsa.

• quote:

Acaba root %100 gerekli bir şeymi rootladanda işimi görürmü her ikiside (sokakta kullanacagım için Samsung)

Birde samsung alırsam içine simimi takacagım ve o sim ile internete girecegim değilmi.

Telefondaki simi takarsam bu sefer telefon kullanamayacagım acaba avea gidip yedek sim alarak bu işimi görebilirmiyim.

root ile ilgili bir dünya yazı var, okursan ihtiyacını çözersin. illa gerek var da diyemem, gerek yok da diyemem.

dediğin gibi samsung alırsan içine sim takacaksın ve o sim ile internete gireceksin.

telefondaki sim data sim ise takarsın ama dediğin gibi telefonsuz kalacaksın. avea ya gidip yedek sim alamazsın öle bir şey yok.

en uygun internet tarifesi sunan operatörden yeni hat alacaksın onu kullanacaksın. öle aynı numaraya iki sim alam, tek faturada tüm tarifeleri kullanayım işi yok, yemezler...

• quote:

quote:

root ile ilgili bir dünya yazı var, okursan ihtiyacını çözersin. illa gerek var da diyemem, gerek yok da diyemem.

dediğin gibi samsung alırsan içine sim takacaksın ve o sim ile internete gireceksin.

telefondaki sim data sim ise takarsın ama dediğin gibi telefonsuz kalacaksın. avea ya gidip yedek sim alamazsın öle bir şey yok.

en uygun internet tarifesi sunan operatörden yeni hat alacaksın onu kullanacaksın. öle aynı numaraya iki sim alam, tek faturada tüm tarifeleri kullanayım işi yok, yemezler...

Data sim ne demek acaba, nerden analrım simimim data olup olmadıgı.

İlla tabletlere data simmi gerekiyor, eğer bendeki data değilse yeni hat alırken bana data simmi verin diyecegim.

• quote:

Data sim ne demek acaba, nerden analrım simimim data olup olmadıgı.

İlla tabletlere data simmi gerekiyor, eğer bendeki data değilse yeni hat alırken bana data simmi verin diyecegim.

aynen

zati önce operatör noktalarına sor onlar sana anlatırlar... ayrıca boylarıda farklıdır. tablette microsim kullanacağın için her türlü değişecek...
  • samsungda microsim kullanmıyorsun. yanlış anlamalara yol açılmaması için düzeltme ihtiyacı duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishstar

samsungda microsim kullanmıyorsun. yanlış anlamalara yol açılmaması için düzeltme ihtiyacı duydum.

iyi yaptın dostum. pardon yaaa. ben yanlış hatırlamışım.... kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 25 Ocak 2013; 19:04:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.