Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
32
Favori
188.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T210 da sorun kalıtımsal 4.4.2 sorun gidermez

• quote:

Orijinalden alıntı: sshqiponja

T210 da sorun kalıtımsal 4.4.2 sorun gidermez

Ne sorunu varki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar guncellemeyi indiriyorum fakat kurulum sırasında yuklenmiyor %25lerde felan hata veriyor bir turlu kuramadım yardım edin lütfen

• arkadaşlar güncellemeye geldiğim zaman güncelleme yok diyor.
  • Odin ile rusya 4.4.2 romunu kurdum. Simdilik iyi. En azindan rocket tab gerekli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: clarion

Odin ile rusya 4.4.2 romunu kurdum. Simdilik iyi. En azindan rocket tab gerekli degil.

Merhaba,

rocket tab'dan orjinal roma geçiş yine odin ile mi yapılmalı?

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Demem o ki donanımsal olarak bu tab vasatı geçmiyor. Bu taba 4.4 değil 5.5 te gelmesi kitkata sevilenlerin kasma, hız vs. gibi problemlerini çözmez .

• quote:

Demem o ki donanımsal olarak bu tab vasatı geçmiyor. Bu taba 4.4 değil 5.5 te gelmesi kitkata sevilenlerin kasma, hız vs. gibi problemlerini çözmez .

En azından 4.1.2 sürümden hızlanmış ve yeni özellikler iyi olmuş. Daha çok kullanmaya başladım tableti.
  • s
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

En azından 4.1.2 sürümden hızlanmış ve yeni özellikler iyi olmuş. Daha çok kullanmaya başladım tableti.

bende alıcam bu tabletide clash of clansı oynatırmı bu tab 3 t210 yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

quote:

bende alıcam bu tabletide clash of clansı oynatırmı bu tab 3 t210 yardımcı olursanız sevinirim

Sıkıntısız oynuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

quote:

Sıkıntısız oynuyorum.

kasma vs vs yok değilmi akıcı arkadaşta lg optimus var telefon levelide 88 savaş atamıyo felaket kasıyo bunda aynı durum yok değilmi birde video çözünürlüğü kaç max 720 mi 480 mi 360mı

• 4.4.2 TÜRKİYE Güncellemesi çıktı.

http://samsung-updates.com/region/?region=TUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsetur -- 27 Ekim 2014; 13:54:24 >
  • Tab3 çöp, çok kasıyor, internette gezdinmi kitleniyor vs. boşa para vermişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Tab3 çöp, çok kasıyor, internette gezdinmi kitleniyor vs. boşa para vermişim

Önüne gelen programı yükle, sonra kasılıyor diye sitem et, düzgün kullanımda cihaz çok iyi çalışıyor, 1080p filmleri takır takır açıyor. asphalt 8 , gta sa, nova3 her oyunu rahatlıkla oynuyorum. Tabi eksikleri var ama elden bişey gelmiyor(süperonline kampanyasından almıştık)
  • Kit kat bu tabletin neyine ya.. Tablet öldü. Hangi akla hizmet güncellediysem artık..

• arkadaşlar 2 sorum olacak. 1ncisi bu tablete (t210) gelen 4.4.2 güncellemesinin ekran görüntü fotolarını çekip koyabilcek biri var mı ? ben yükledikten sonra pek bi fark olmadı görüntüde. ama mesela tab 4 ün 4.4.2 si daha farklı. mesela wi fi açmak için yukardan indirdiğimiz yer var ya. wi fi ses bluetooth ekran ışığı falan yazan yer. orası güncellemeden öncede hemen hemen aynıydı. ama tab 4 ün 4.4.2sinde o simgeler yuvarlak. benimki kare gözüküyo simgeler. (wifi ses güç tasarrufu bluetooth falan singeleri) 2nci sorum. google playden indirebilieceğim tavla okey oyunu arıyorum ancak kız arkadaşımla facebook hesaplarımızı kapattığımız için face e giriş yaparak oynamayacağız. birlikte farklı tabletlerden aynı masada okey yada tavla oynayabileceğimiz oyun var mı bildiğiniz ?
  • arkadaşlar şimdi güncellemeyi kuralım mı kurmayalımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gea35

arkadaşlar 2 sorum olacak. 1ncisi bu tablete (t210) gelen 4.4.2 güncellemesinin ekran görüntü fotolarını çekip koyabilcek biri var mı ? ben yükledikten sonra pek bi fark olmadı görüntüde. ama mesela tab 4 ün 4.4.2 si daha farklı. mesela wi fi açmak için yukardan indirdiğimiz yer var ya. wi fi ses bluetooth ekran ışığı falan yazan yer. orası güncellemeden öncede hemen hemen aynıydı. ama tab 4 ün 4.4.2sinde o simgeler yuvarlak. benimki kare gözüküyo simgeler. (wifi ses güç tasarrufu bluetooth falan singeleri) 2nci sorum. google playden indirebilieceğim tavla okey oyunu arıyorum ancak kız arkadaşımla facebook hesaplarımızı kapattığımız için face e giriş yaparak oynamayacağız. birlikte farklı tabletlerden aynı masada okey yada tavla oynayabileceğimiz oyun var mı bildiğiniz ?

Tab 4'ünki farklı. Bizimkiler dediğiniz gibi.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.