Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.644
Cevap
32
Favori
188.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfve

kitkat yükleme gelsin diye bekliyordum. sonunda geçen hafta geldi ama .
    pil performansı berbat. ara sıra kullanım ile neredeyse ne zaman şarj ettiğimi unutuyordum.
    şimdi ise son 2 gündür tabletin şarjı elimde bitiyor.

geri dönmek için stock rom aramaya başladım henüz bulamadım.
    bulunca ACİL olarak orjinal roma geri döneceğim.

yüklemeyen arkadaşlara sırf çoklu pencere sevdasına kapılarak yüklemesinler derim.

Fabrika ayarlarına dönün. Yedek almayı unutmayın. Resim, not vs.

Bide böyle birkaç gün gözlemleyin pilin durumunu
  • Enteresan sorunlar yaşayanlar var ben ispanya sürümünü odin ile yükledim hiç sorun yaşamadım telefondan internetede giriyorum pilim de iyi gidiyor ben halimden memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tableti alalı bir seneyi geçti ama hiç merak edip araştırmadım, tablette görüntülü görüşme imkanı varmı varsa hangi programlarla yapılabilir.
  • Skype ve line ama skype daha başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekkerem

tableti alalı bir seneyi geçti ama hiç merak edip araştırmadım, tablette görüntülü görüşme imkanı varmı varsa hangi programlarla yapılabilir.

Hangouts

• Arkadaşlar bende yükledim ama uygulamaları sd karta taşımak dışında hicbir artısı yok mesela ben hayday oynuyorum ama eski sürümde gayet akıcı diyebilirdim ama şimdi berbat kötü oynanıyor kasiyor. Hicbir çözüm bulamadim. Bu ne biçim iş ya?

sadece hayday değil genel bir kasma var alette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ametal82 -- 11 Kasım 2014; 11:16:24 >
  • Bir kaç sayfadır okuyorum. wifi çekmiyor diye konu açan arkadaş dışında çekmiyor diyen yok... bence güzel tablet. kullanın... konuda çıkılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekkerem

tableti alalı bir seneyi geçti ama hiç merak edip araştırmadım, tablette görüntülü görüşme imkanı varmı varsa hangi programlarla yapılabilir.

Tango

• yeğene aldığım SAMSUNG Galaxy Tab 3 SM-T210 8GB 7 tablet hiç açılmıyor elektrik gelmiyor sanki :)
    bu sorunu yaşayan oldumu doğrudan servisine mi göndereyim?
  • Kitkata gecis yapali uzun bir sure oldu.
    Bana gore eksileri sarj suresi cok az miktarda dustu.
    Ama cihazin donmasi kitlenmesi ayarlarda donup reset atmasi olayi artik yok.
    Bence kitkata gecin donma kitlenme olayi neredeyse sifir.

• arkadaşlar bende t210 var kitkatı aldıkdan sonra tablet hiç açılmadı ve usb den pc de tanımıyor
    ne yapabilirim yada ne yapmamalıyım servis yolu göründümü acaba varmı yardımcı olucak biri ??
  • Arkadaşlar bu tableti projektöre bağlama şansımız varmı? Projektörde hdmı çıkışı varmı bilmiyorum direk bağlamamı sağlıcak bi adaptör varmı?
  • Arkadaslar galaxy tab sm t210 test menusune nasil giriliyor hadi telefonda kodla giriygoruz bunda numerik kod girecek yerde yok

• Merhaba Türkiye romu 4.4.2 link varmı acaba

• arkadaşlar benim 1. tabletim kırıldığı için yenisini, almak istedim birkaç arkadaşa sordum sorduğum arkadaşların hepsinde samsung tabletlerden var hatta arkadaşımın birisi tabletini pazarda düşürmüş. hiçbir şey olmamış ve bende gördüm tablet düşmesine rağmen taş gibi çalışıyo bizde yarından sonra gidip babamla teknosadan alacağız tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: here_1967

quote:

Orijinalden alıntı: nagasadow82

Galaxy tab 2 7.0 alan arkadaslar hic uzulmesin.

Galaxy tab 3 7.0 cok basarisiz bir tablet. Islemci olarak Marvell PXA986 kullanmakta. Islemci fena degill ama kullanilan ekran karti rezalet. Vivante gc1000 kullanilmakta. Bu tablet bir cok cin tabletinden kat kat kotu desem yeridir. Uzak durun derim. Samsung tab 3 serisinde rezalete imza atti islemci konusunda. Neredeyse bir onceki seriden kotu tabletler. Tab 2 7.0 bu tabletten cok daha iyi bir ekran cipine sahip.

Rk3066 islemci kullanan tabletler bile bu tabletten baya iyi ki bu islemcili tabletleri yurtdisindan siparisle 70 80 dolara rahatlikla alabilirsiniz.

Fiyatlari 75 Euroluk muafiyatin altinda oldugu icin gumrukte takilma ihtimalide yok bu tabletlerin.

Çok teşekkür ediyorum üstad
    Inan ki yorumunu okuyunca moralim düzeldi
    Teşekkür ediyorum

Kardes yalan konusma carpilirsin tab 3 de gorilla glass 2 var evet yere dusunce kirila bilirnama ic ekranin bozulma sansi bile yok. Kullaniyorum biliyorum. Burda yalan dolan konusmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gael kullanıcısına yanıt
    Cunki tab 4 daha yuksek islemci falan kullandigi icin tab 3 daha once tablet oldugu icindir. Sorun yapmayin. Ayni seyler zaten bendede kitkat tikir tikir da calisiyor. Asphalt 8 sims free play fifa 14 falan hepsin sorunsuz oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablete navigasyon yazılımı kurup kulanan var mı? Bende tab3 lite var Banka Kampanyasından hediye geldi. Navigasyon yazılımı önerisi olanlar yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada benim aldığım gibi tableti hediye olarak almak isteyenler HSBC bank Advance kampanyasını incelesin 28 Şubata kadar uzatılmış.
  • bu tableti daha verimli nasıl kullanırız acaba.mesela ekran beni çok rahatsız ediyor ışığı felan.
  • ya benim tablette notlarım vardı ,bi baktım yok olmuşlar ,nerededir ,nasıl bulurum onları ?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.