Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
11
Favori
47.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: troype

Arkadaslar tablete 4.4 kitkat geldi mobilteknolojiderse.wordpess.com blogumda nasil oluyor anlattim

Arkadaşın bahsettiği Türkiye için gelen güncelleme değil. Samsung Türkiye sağolsun yeterince satamadığı için sanırım bizleri sağılmış inek olarak gördüğünden güncellemeyi yayınlama gereği görmüyor.

Arkadaşın anlattığı yöntemde farklı bir ülke için gelen güncelleme yükleniyor. Türkçe dil seçeneği mevcut, sıkıntısız orijinal bir rom ancak yöntemi izlerseniz garantiniz sonlanıyor ve yükleme sırasında oluşabilecek bir sorunda sorumluluk size ait oluyor.
  • Benim gibi rootlu 442 stock rom kullananlar için samsung tv de wifi üzerinden screen mirroring ya da allshare cast bağlantı hatası alanlara fix dosyası varmış uzun zamandan beri..Şuradan indirip uygulayın. Bende çalıştı.

https://yadi.sk/d/1Gd_57YidgBAX

Rootlu cihazda
    system/lib içindeki libWFD_ENGINE.so dosyasını güvenli bir yere yedekle
    ScreenMirroringFixTab380A442.rar içindeki dosyayı system/lib içine kopyala
  • Varmi guncellemeden bi haber ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tableti almayı düşünüyordum.Lenovo A8-50 ile bunun arasında kalmıştım.
    Yorumları okuduktan sonra vazgeçtim.
  • arkadaşlar wipe cache için recovery moda girdim, wipe cache için power tuşuna bastım hata yazısı çıktı ve sistemi başlattı, acaba wipe cache için farklı bir tuş kombinasyonu mu lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bu tableti buradaki yorum ve tavsiyeler üzerine aldım ama 2 ay sonra şarj soketi bozuldu gold Pc den almıştım garantiye gitti geldi USB kablo değişti yazılım atıldı denmiş eve geldim hiç denemedim şarj alıyor mu diye daha demin kardeşim geldi ve dediki abi bu tablet hiç şarj almıyor Yaw servise gitmeden önce iyi kötü Şarj oluyordu şimdi hepten bok olmuş hiç almıyo tabletin adaptörü telefona takıyorum şakır şakır şarj oluyo ama tablete takınca Tık yok...

Bu samsung Serviside kendisi de bok arkadaş gece gece sinirlerim oynadı yaa

Yarın gidip GOLD PC de terör estirecem

• Tableti bugün sabah 6.30 da kapalı iken şarja taktım daha yeni eve geldim %93 olmuş.

Bu tablet garantiye gitti USB kablo değişmiş ama yine geç şarj oluyor üstelik bazen hiç şarj olmuyo kesinlikle şarj soketi gidik diye düşünüyorum bu ne biçim iştir yaa

Bi daha samsung mu aslaaa

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Garanti soketten,aynı olay benimde başıma gelmişti. Değiştirdiler düzeldi,ne yazıkkı tableti aldıktan sonra bi daha samsung alınmayacağını anladım bende .
  • Arkadaşlar, varsayılan uygulamaları nasıl değiştiriyoruz bilginiz var mı acaba.. Bi uygulamayı açarken 'Her zaman' diye işaretledim fakat onu değiştirmek istiyorum..
  • İhtiyaç duyan ve garantisi bitmiş cihaz sahiplerine lazım olursa..pil

http://www.gsmsepet.com/urun/samsung-galaxy-tab-3-80-t310-t311-orjinal-pil/batarya_74131.aspx
  • MuniteD7 kullanıcısına yanıt
    ayarlar - uygulamarı yönetten....açılmasını isteMEDİĞİN uygulamayı bulup tıklayıp varsayılanı sile bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 5 Mart 2015; 17:00:01 >
  • Aranızda tabletini çocuğa zimmetlemeyen var mı ? :) :)
    forumda hiç ses yokta.
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    o kadar kötü mü?
  • Hala güncelleme gelmedi. Sinir oldum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletin sesini distort etmeden arttırmanın makul bir yolu var. Ben 3 aydır kullanıyorum android 442 de hiç bir problem yok. Hatta çocuğa filmi oyunu kısması için yalvarıyorum.

teblette sytem/etc altında defaulth_gain.conf dosyasını yedekledikten sonra dosyada aşağıdaki satırları şu şekilde düzenlemeniz ve tablette aynı yere kopyalayıp üztüne yazmanız gerekiyor. ya da satırları boşverin. dosyanın kendisini şurdan indirin ve text dosyası olarak açıp kendiniz kontrol edin

https://yadi.sk/i/ip17Jsilfg5Eh
  • Yeni İngiltere 442 romu çıkmış. Yükleyip bi ara yorum yazarım inşallah.
  • Türkiye ye neden gelmiyor hala 4.4.2 ya

• Vallaa tv nin yanında verdiler bu tableti hala her gece kullanıyorum bi sıkıntısı yok çok şükür.Ama şu 4.4.2 hala gelmedi ya samsung veya android neden tel almadığımı daha ii anlıyorum

• Yeni çıkan İngiltere romu daha iyi olmuş. Çok az daha menüler arasında hızlanma oluşmuş.
    Diller arasında Türkçe menüde var. Türkçe klavyeyi ayarlar-dil ayarlarında klavye yi indirirek sorunsuz kullanabilirsiniz.
    Göz kararı Baktığımda pil performansı önceki sürümlerle aynı. Bence yeteri kadar iyi. Bi şikayetim yok
    Temiz kurulumla philz kernel ve supersu ile rootlu şekilde, sdcrad fix, screen share fix ve ses arttırım fixiyle çooook memnunum, tavsiye ederim
  • Arkadaşlar bimeks te 499 tl özellikle 8 inç olması ve 1.5 gb ram olmasından dolayı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.