Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
5
Favori
30.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgilendirme için teşekkürler.Benim için tek sorun klavye,usb klavye bağlayabilir miyim ben bu tablete?Bağlayamazsam,bluetoothlue klavye bağlayacak olursam bu konuda bilgin var mı bu tür klavyeler cihazın şarjını etkiler mi vs.
  • hera09 kullanıcısına yanıt
    hera09 arkadaş,
    iki gündür elektronikçileri geziyorum. Hdmi konusunda başa döndüm. Girdiğim tüm dükkanlarda Tab 4 ün giriş kısmına bakıp micro hdmi olmaz dediler.
    Bu micro usb girişi buna hdmi kablo bağlayamazsın dediler.
    Ne kadar adaptör denesek o da olmadı, görüntü alınamıyor..

Ben anlamadım bu işi, sonuç olarak bu tableti TV ye bağlamak mümkün değil mi??
  • elmyrdc E kullanıcısına yanıt
    Tvnize miracast dongle alabilirsiniz. Tablette miracast destegi var.
    Flash bellek,klavye harici disk sorunsuzca baglaniyor. Gps sorunsuz ve guzel calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu tabletle kalem kullanılabiliyor mu? Kullanılıyorsa nereden bulabilirim buna uyan kalemi?

http://www.teknosa.com/urunler/125044404/samsung-sm-t532-galaxy-tab-4-10-1-wifi3g-white-tab 3G li

http://www.teknosa.com/urunler/125044297/samsung-sm-t530-galaxy-tab-4-10-1-white-tablet Wifi li

@nightsoldier

• quote:

Orijinalden alıntı: elmyrdc

hera09 arkadaş,
    iki gündür elektronikçileri geziyorum. Hdmi konusunda başa döndüm. Girdiğim tüm dükkanlarda Tab 4 ün giriş kısmına bakıp micro hdmi olmaz dediler.
    Bu micro usb girişi buna hdmi kablo bağlayamazsın dediler.
    Ne kadar adaptör denesek o da olmadı, görüntü alınamıyor..

Ben anlamadım bu işi, sonuç olarak bu tableti TV ye bağlamak mümkün değil mi??
    micro hdmi ile işim olmadığından bu kabloyu da haliyle almadım. Çünkü videoları, torrent vasıtasıyla indirdikten sonra (özellikle altyazılı film izlemeyi çok severim) 720p veya 1080p olsun harici hdd ye attıktan sonra TV nin usb portuna bağlıyorum ve bu şekilde izliyorum. O yüzden bu konu hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hera09 -- 8 Ekim 2014; 0:12:35 >
  • Usb klavye takabilir miyim bu tablete? @nightsoldier
  • SerhatCNN S kullanıcısına yanıt
    Wireless klavye mouse sorunsuzca calisiyor. Micro usb kabloya usb hub bagladim, hem flas hem klavye bagladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için önemli olan sadece usb klavyeydi. Onuda takabileceğimi öğrendiğime sevindim. Hızlı cevap için teşekkür ederim
  • Evet son olarak bunu deneyeceğim..
    Teşekkür ederim
  • SerhatCNN S kullanıcısına yanıt
    Bir şey ekleyeyim, wireless klavye bağlayınca, şarjı su gibi içiyor. Bluetooth klavyelerden edinmek gerek. Samsungun bluetooth klavye mouse kitine gayet olumlu yorumlaryapılmış. Bazen hepsiburada kampanya ile bu kiti bazı model tabletlerde hediye veriyor. Beklemek lazım.
  • Birçok yerde fiyatı 589TL. (vatan, teknosa, mediamarkt vs.) Annemler için 10" boyutlarında bir tablet arıyordum. Sanırım bu iyi ve ekonomik bir seçim olacak diye düşünüyorum. Bildiğiniz kampanya/hediye çeki vs. yapan bir yer var mı?
  • elmyrdc E kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-galaxy-tab-4-10-1-sm-t530-mhl-hdmi-kablo-127755361

Buradaki ürünü aldım. Bakalım görüntüyü aktarabilecek miyim ? Ürün gelip test ettikten sonra sonuçları yazarım
  • ugurcan. U kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü Samsung mağazasından 649 TL ye aldım 2 hafta önce. Garanti durumunda bir problem yaşamayım diye.
  • arkadaşlar ben karasız kaldım hangisini almalıyım bunlardan kullanan arkadaşlar varsa da yazabilirler siz olsanız hangisini alırsınız

ASUS ME102A-1A039A 10.1" IPS EKRAN 16 GB DAHİLİ HAFIZALI TABLET P

Samsung Galaxy Tab4 SM-T530 10.1" Tablet - BEYAZ

HASHTAB 10,1 inç 1,5 GHz 16 GB 1GB IPS Ekran Tablet

Reeder A10 16GB 10.1" Beyaz Tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASRIN32 -- 9 Ekim 2014; 11:12:07 >
  • ASRIN32 A kullanıcısına yanıt
    Marka güvenirliliği ve GPS farkı ile Samsung alırdım
  • teşekkürler yardımınız için
  • bugun mediamarkttan beewi bluetooth klavye aldim. Sorunsuzca calisiyor. Yaklasik 2 saattir kullaniyorum, sarjim %86. Yani sadece %14 yedi. Bunda bluetooth 4 baglantisi buyuk etken. wireless klavye mouse ikilisnda, 2 saatte sarjim yariya iniyordu. Ekleyeyim, Klavye kullanilmadigi zaman tipki, wireless mouselarda oldugu gibi, bekleme moduna geciyor. Ama uyanma suresi az uzun.
    50 liraya tam boy qwerty klavye fena degil.
    Detaylari yazacagim, bir hafta kadar kullanayim bakalim nasilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 11 Ekim 2014; 0:17:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı 589 tl ye internet üzerinden 25 tl ve 35 tl hediye çeki ile 529 tlye satın aldım. Henüz elime geçmedi. yine web üzerinden kılıf, kalem, ekran koruyucu ve otg kablo aldım 39 tl ye henüz bunlarda elime geçmedi.

Çok fazla türkçe test verisi yok ama samsung kalitesine ve yaygın servis ağına güvenerek ucuz cin mallarına para vermedim. Bende ofis, oyun, video ve internet için aldım sorunsuz kullanırım inşallah.

Daha doğrusu çocuklarımla birlikte kullanırız inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz1 -- 11 Ekim 2014; 12:37:13 >
  • İnsan cihazı aldıktan sonra fazla araştırmayacak, aldımı hayırlı olsun.

Benim aldığım yere göre 20 tl daha ucuz ve cardfinassa 55 hediye çeki 569-55=514 tl olarak en ucuz yer heralde. http://www.n11.com/samsung-galaxy-tab4-sm-t530-101-tablet-beyaz-P30279712 neyse alacaklara yardımcı olur umarım.
  • Bende 2 haftadır kullanıyorum media marktan 589 TL'ye aldım parasını hakikaten hak ediyor.yalnız ben vatan dan 4 lü otg kablosu aldım onu görmedi neden acaba bilen varmı. Aynı otg kabloyu ve flash belleği S3 tel görüyor ama tablet usb bağlayıcı takılı diyor dosyaları göstermiyor.ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.